Poptávám realizaci schodiště a balkonového zábradlí
Poptávám zhotovení schodiště + balkónové zábradlí. Realizace by byla z jara roku 2021. Balkónové zábradlí + madla u schodiště bych požadoval z nerezu , konstrukci schodiště z pozinku a schodnice ( nášlapy ) z pozinku s dírkami , aby se nedržela voda. Realizace by byla v Olomouci. Děkuji za odpověď. Miroslav Vrbka
Poptávám výrobu  topné spirály z ocelové trubky
Poptávám výrobu topné spirály z ocelové trubky 22 x 1,5 .Vnitřní průměr 155mm výška 550mm stoupavost 20mm počátek i konec na stejné straně, kovovýroba.
Zhotovení mříže, Německo
Vážené dámy a pánové, prosím o nabídku na následující mříž: tloušťka drátu: 10 mm šířka oka: přibližně 5,5 mm Rozměry mřížky: 1370 mm x 1 000 mm, 6 kusů Také mě můžete kontaktovat telefonicky. S přátelským pozdravem M.Hüster
FN Motol - Zajištění zámečnických a klempířských prací - havárie, opravy a údržba
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění zámečnických a klempířských prací pro zadavatele, a to dle Smlouvy o dílo, na základě jednotlivých požadavků zadavatele.
Poptávám zámečnické práce
Potřebuji otevřít garáž, ztratila jsem klíč. Je tam vložka CES, pravděpodobně to bude proti odvrtání. Půjde to otevřít? Kolik by jste si účtovali? Prosím odpověd' na mail, špatně mluvím do telefonu. Děkuji.
Hledáme dodavatele pro výrobu lisovacího tubusu
Hledáme dodavatele pro výrobu lisovacího tubusu. Tubus se používá jako součást stroje, který expedujeme cca 3-4 do měsíce. Jednalo by se o objednávky po 10 kusech. Celý tubus je z materiálu V2A 1.4301, 13 kg Průměr příruby 405 mm, průměr tubusu 301 mm , celková délka 270 mm (viz obrázek vzor lisovací tubus) Pro bližší informace a zaslání ...
Výkon operatívnej údržby v netechnologických objektoch
Predmetom zákazky sú opravy a udržiavanie netechnologického majetku v nasledovnom rozsahu : - Opravy a údržba technického a strojného vybavenia a zariadenia budov operatívne opravy vodoinštalácie, kanalizácie, údržbárske práce na zariadeniach vzduchotechniky, ústredného kúrenia, výmena poškodených resp. nefunkčných súčastí - Opravy a údržba VTZ ...
Poptáváme zámečnické a svářečské práce
Poptáváme: zámečnické a svářecí práce Popis: hledáme partu 3-4 zámečníků nebo svářečů nebo i jednotlivce (OSVČ), k dispozici je nářadí i svářecí soupravy. Na případné montáže i firemní auto. Lokalita: sídlo firmy Čenkovská 1060, Třešť Termín: květen-červenec 2019; dlouhodobá spolupráce Zpracování 150t černého železa, cena za hodinu do 200Kč. ...
Poptáváme zámečnické práce
Obchodní centrum Koloseum v Přerově na Moravě poptává práci s nerez plechem. Jedná se o obložení kovových sloupů na objeku nerez plechem.
Poptáváme zhotovení přístřešků nad balkony
Poptáváme cenovou nabídku na zhotovení 2 ks přístřešků nad balkon o rozměrech 360 x 150 cm, jedná se o cihlový bytový dům, původní přístřešky byly vichřicí poničeny. Jsme malé společenství vlastníků, tak čím levnější, tím lépe.
Stavebné práce podľa požiadaviek obstarávateľa na roky 2019 - 2023
stavebné práce, bežná stavebná údržba najmä murárske práce, elektroinštalačné práce, plynoinštalačné práce, obkladanie stien a dlážok, práce na rozvodoch vody a kanalizácie, stolárske a zámočnícke práce, oprava striech, cestných šácht, asfaltovanie, atď.
Poptávám výrobu vchodové branky
Poptávám zhotovení vchodové branky na zahradu, (739 41, Staříč).
Poptáváme zámečnické práce
Poptáváme zámečnické práce, renovaci reklamních otáčivých hodin. Podmínkou je mít prostor-dílnu , kde hodiny budou renovovány a vlastní vůz, kterým budou převezeny.
Přepravní klece
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky přepravních klecí, konkrétně se jedná o přepravní klece velké v různých modifikacích, přepravní klece malé v různých modifikacích, přepravní klec skříňovou uzamykatelnou a přepravní klec velkou vnitro objektovou a dále dodávky náhradních dílů pro přepravní klece velké a přepravní klece malé a poskytování ...
Poptáváme realizaci autobusové čekárny pro obec
Poptáváme realizaci autobusové čekárny pro obec o rozměrech cca 150 x 300 cm, prosklená nebo polykarbonátová výplň, kovová konstrukce.Termín dodání do 15.08.2018.
Poptávám výrobu kovových úložných prostor
Poptávám 12x kovový úložný uzavíratelný prostor pod postel, viz obrázek. Z 0.5 cm tlustého drátu, pozinkovaného, rozměr: 83.5 x 31 x 83.5cm s 4x kolečkem pro snadný pojezd a uzavíratelné části. Prosím o nabídku, včetně dodání na Prahu 1. Termín: dohodou Doplňující informace: Potřebuji 12ks. V případě potřeby možno prohlédnout přímo na Praze 1. ...
Poptávám výrobu teplovodního výměníku
Poptávám kdo mě dokáže vyrobit teplovodní výměník na míru, na stávajicí krb.
Poptávám výrobu kovové branky k plotu
Poptávám zhotovení branky cca 1m - 1.20m širokou a 1.60m vysokou s jedním sloupkem.Druhý by se použil stávající v plotě.Jaká by byla cena a doba zhotovení branky?Jedná se o Brno sever. Děkuji za odpověď. Renata Schoříková
Poptávám zakružování profilu
Poptávám možnost kružení profilu I 360 v délce 14,5m - 6ks.
Poptáváme výrobu ocelových konstrukcí
Poptáváme volné kapacity pro výrobu ocelových konstrukcí. Termín realizace: květen, červen, červenec Odhadovaná cena: dle domluvy.
Poptávám vrtání do kovu
Poptávám vrtání, průměr 9,5mm do hloubky 420mm, materiál 15142.6, průměr 65mm x 1000mm. Serie po 50ks, opakovaná výroba. Děkuji.
Nové prvky pražského mobiliáře - design zastávkového přístřešku a zábradlí
Předmětem veřejné zakázky je výroba prototypu zastávkového přístřešku a zábradlí, zpracování kompletní výrobní dokumentace zastávkového přístřešku a zábradlí, licence k designu, včetně výrobní dokumentace, zastávkového přístřešku a zábradlí.
Poptávám výrobu kovových plat na květiny
Poptávám výrobu pozink0,8mm plat na květiny o rozměrech 38,8x59x4,5cm jednalo by se zatím o 100 kusů
FN Motol - Zámečnické a klempířské práce v areálu Fakultní nemocnice v Motole
Předmětem plnění je zajištění a provedení zámečnických a klempířských prací pro Fakultní nemocnici v Motole.
Poptávám zhotovení nových výloh do obchodu
Poptávám zhotovení nového portálu do obchodu v Plzni. Jedná se o jednu výlohu (přibližně š 3,4 na v 2,5 m) a druhou menší výlohu i s dveřmi. Materiál hliník, ocel nebo dřevo, sklo.