Poptávám cenovou nabídku na výrobu kuchyňské linky
Poptávám cenovou nabídku na výrobu kuchyňské linky, dle přílohy.
Poptáváme výrobu bočních latí k návěsům
Poptáváme zhotovení bočních latí na návěsy . Rozměry: délka 400 cm šířka 12 cm tloušťka prkna asi 2 cm materiál: měkké dřevo ( borovice, smrk). Povrch je třeba ohoblovat. Platí pouze pro plátce DPH.
Atypické výrobky - Vybavení interiérů Městského divadla Kladno
Atypické výrobky - jedná se o polstrované sezení, vitriny, zrcadla, líčící stolky, pracovní a jednací stoly, regály, police, kuchyňské linky, kavárenské zařízení (barový pult, zábaří, kavárenský stůl, lavice, atd.). Jedná se o atypické výrobky vyráběné dle výkresů či zaměření na místě.
Poptávám výrobu posuvných dveří
Dobrý den, prosím o nabídku posuvných dveří z bílého lesklého lamina korpus skříně šiře 110cm výška 248cm a z obyč bílého lamina šiře 110cm výška 247cm Děkuji.
Poptávám výrobu konferenčního stolku
Dobrý den. Máme předběžný požadavek (kalkulace) na zhotovení konferenčního stolku. Materiál lamino 18 mm, tmavý mahagon, velikost desky 100 x 70 cm, sražené hrany 4x - 10x10 cm. Výška od země k vrchu desky 65 cm. Dvě středové nohy, nejlépe ve tvaru hyperboly. Ideální se dvěma zásuvkami a pod nimi nízký úložný prostor cca 5 cm vysoký velikosti cca ...
Poptáváme výrobu dřevěného schodiště
Dobrý den, poptáváme výrobu a montáž dřevěného schodiště v rodinném domě ve Středočeském kraji. Jedná se cca o 17 stupňů. Termín realizece nejpozději během října.
Poptáváme sklepní kóje do činžovního domu
Prosím o přibližnou kalkuci na 10 sklepních kójí do činžovního domu.
Poptávám výrobu dřevěné kabiny
Dobrý den. Potřeboval bych vyrobit dřevěnou kabinu na vůz Garant, podle staré kabiny ve špatném stavu. Bylo by to možné? Jak dlouho by to trvalo a co by mě o stálo aspoň přibližně. Děkuji.
Poptávám výrobu interiérových dveří
Poptávám výrobu int. dveří 80x220 v moderním provedení RAL1013, některé prosklené
Poptávám výrobu dřevěných polotovarů
Poptávám: Výrobu dřevěných polotovarů Popis poptávky: Poptávám výrobce pro výrobu dřevěných polotovarů, které bude možné dál použít pro další zdobení (např. decoupage). Výrobky nebudou dál povrchově upravované (tj. bez laku, barvy, mořidla). Materiál a poptávané produkty: 1. Dřevo, dřevo a překližka - krabičky, krabičky na čaj, komodky, ...
Poptávám špaletová okna
Poptávám špaletová okna 21 ks o rozměrech 228*161,špaleta 19 cm.Nátěr nějaká béžová barva(jako sl.kost)křídla.Rámy jsou hnědé. Mají 4 křídla.Žádné vyklápěčky nic.Jen otevíravá 4 křídla stejně velká.Uprostřed jsou dvě křídla na klapačku a boční křídla. Jde o klasické špalety.Ale vnější křídla s dithermem 4-12-4.Vntřní klasicky 4 mm sklo.
Poptávám dřevěné suché WC a boudu na nářadí
Popis poptávky: dřevěné suché WC s boudou na nářadí ( 2x dveře ) 280x200x100 (dxvxh), včetně pískované lepenky na střeše.
Poptávám zakázkovou dřevovýrobu
Potřebuji vyrobit 5 menších kurníků (budníků) pro venkovní chov drůbeže. Z toho 2 s jednou komorou (chlívkem) a 3 se dvěma (viz. obrázek). Rozměry obou typů jsou: 2m šířka, 0,8m výška, 1m hloubka. U typu se dvěma komorami je uprostřed přepážka. Rám by bylo vhodné vyrobit z dřevěných hranolů – rozměr ponechám na výrobci. Stěny by bylo ...
Poptávám dodavatele pohřebního sortimentu
Dobry den, sháním nezávazné informace o dodavatelích pohřebního materiálu (urny, rakve, umělé kvetiny...), kteří by byli schopni dodávat vyrobený materiál do zahraniční, pro pohřební ústav (předpokládaná země Švýcarsko) v hodnotě přibližně 180000 Euro měsíčně. Za zaslání informace Vám předem děkuji S pozdravem Svobodová
Poptávám obložení zárubní
Poptávka na obložení zárubní (laminát dekor buk) + posuvné dveře na stěnu. Dveře prosklené, šířka dveří 60cm
Poptávám zhotovení předzahráky u restaurace
Poptávám truhláře-tesaře pro zhotovení předzahrádky u restaurace v Berouně.
Poptávám návrh a dodávku kuchyně
Poptávám návrh a dodávku kuchyně, dispozice v příloze.
Poptávám louhování nábytku
Hledám firmu, která se zabývá louhováním nábytku. Potřebuji vylouhovat staré dřevěné dveře. Ideálně Mladá Boleslav a okolí.
Poptávám výrobu a stavbu kotce pro psy
Poptávám výrobu a stavbu kotce pro psy dle přiloženého nákresu. Zastřešena bude jenom plocha 600 x 400 s přiměřeným přesahem. Jako alternativu nabídněte variantu kde "pravá" mřížová stěna bude rovná, bez vysazení 100 x 200 Prosím o nabídky s cenou a termínem dodání.
Poptáváme zhotovení školních šatních skříněk
Šatní skříňky do školy pro cca 80 žáků - uzamykatelné. Prostor šatny 5 x 6m. Termín dodání 20.8.2011
Poptávám dodávku krovu pro RD
Poptávám dodávku krovu pro RD. Viz projektová dokumentace, na vyžádání zašlu.
Poptávám výrobu bukových koleček
Poptávám výrobu bukových koleček o průměru 90mm, středová díra 8mm, tlouštka kolečka 15mm, fáza po obou stranách 2mm, zabroušené plochy.Stálý odběr.
Poptávám realizaci dřevěných teras
Poptávám dřevěné terasy, detaily viz přiložený dokument.
Poptáváme dodavatele židlí
Dobrý den, touto cestou hledám nové dodavatele zboží. Zájem mám hlavně o kancelářské židle pro firmy, pro barové židličky pro restaurace, atd. Dovolila jsem si Vás oslovit s žádosti o spolupráci. V dnešní době jsou zákazníci tak nároční, že není jednoduché pokrýt jejich potřeby a proto hledám spolehlivé dodavatel, které uspokojí i ty ...
Poptávám interiérové dřevěné dveře
Prosím o zaslání nabídky dřevěných interiérových dveří prosklených i plných vč. zárubní, š. 70 a 80 cm. Děkuji.