Poptávám výrobu interiéru restaurace
Výroba interiéru restaurace pro 88 osob z masívu, termín dokončení do 10.12.2011, místo realizace Praha, bar, zápultí, stoly, lavice, obložení apod. V případě zájmu a schopni realizace v uvedeném termínu zašlete na uvedený email žádost o zaslání výkresové dokumentace k nacenění.
Dodávka vybavení Domu na půl cesty Chrudim
Dodávka vybavení Domu na půl cesty v Chrudimi, ulice Malecká č.p. 469, sestává z kompletního vybavení nábytkem a kuchyňskými linkami 15 ubytovacích jednotek pro cca 30 klientů a vybavení nábytkem zázemí pro poskytování sociálních a terapeutických služeb pro ubytované klienty a další klienty z Chrudimska.
Poptávám výrobu dřevěných obložek
Poptávám dřevěné obložky. Stavíme roubenku a již v ní máme zabudovaná dřevěná okna a dveře. Potřebovali bychom k těmto oknům a dveřím vyrobit dřevěné obložky (vnitřní tak venkovní). Firma, která nám okna dělala, obložky nevyrábí a odmítla nám je tedy zhotovit, proto sháním někoho, kdo by byl ochoten nám je na zakázku dodělat.
Dodávka mobiliáře, nátěrů, maleb a grafiky expozice a interiéru Muzea barokních soch v Chrudimi
Vybavení Muzea barokních soch v Chrudimi nábytkem, sestávajícím zejména z: pultu kustoda, skříňové sestavy v kustodně, odkládacích skříněk pro návštěvníky, částečné výmalby expozice. Více v zadávací dokumentaci.
Poptávám opravu dvířek u kuchyňské linky
Oprava dvířek kuchyňské linky - brus a nový polyuretanový lak.
Vybavení sokolovny – T.J. SOKOL NASAVRKY
Předmětem dodávky je vybavení T.J.Sokola Nasavrky a to především nábytkem ( stoly, židle, police, šatní věšáky, skříně ) a další vybavení např. posilovací stroj, závěsy, odpadkové koše, hrazdy, lana atd..)
Poptáváme řemeslné práce
Poptávám tesařské, sádrokartonářské a truhlářské práce. Místo výkonu práce Pardubice.
Poptávám zakázkovou výrobu nábytku
Dobrý den, máme doma obývací stěnu PABLO. Při sestavování se přední dvířka velké skříně zlomily na půl. Bylo by možné je na zakázku vyhotovit? Stačily by jen dvířka bez vrtu, barva venge. Pokud by to bylo možné, jak dlouho by to trvalo a kolik by to stalo? Prosím o brzkou odpověď.
Poptáváme předsíňovou stěnu
předsíňová stěna Pavlína
Poptávám zhotovení plotu
Poptávám firmu na zhotovení plotu cca 20 m.
Poptávám vestavěnou skříň
Poptáváme vestavěnou skříň. Zajímají nás cenové kalkulace a možnosti provedení.
Poptávám výrobu dřevěného trakaře
Poptáváme výrobce dřevěného trakaře.
Poptáváme koupi nábytku z masivu
Mám zájem o koupi šatní skříne š.270, v .200-220, h.55-60 cm a dvě komody z masívu, sedací souprava v kombinaci dřeva (dvě křesla + trojsedák atd.), NE holandský nábytek.
Poptávám regál na vinné láhve
Poptávám regál na vinné láhve - tzv. vinotéka
Poptávám zhotovení dřevěného plotu
Sháním nízký dřevěný plot.
Poptáváme vestavěné skříně
Poptáváme vestavěné skříně.
Poptávám dřevěné schodiště do RD
Poptávám výrobce dřevěného schodiště do RD. Ústí nad Orlicí a okolí.
Hledám dodavatele eurooken do novostavby
Hledám dodavatele dřevěných eurooken do novostavby.
Poptáváme výrobu malé kuchyňské linky
Poptáváme výrobu malé kuchyňské linky na míru do firmy, levnější materiál a design. Sídlo naší firmy je v Pardubicích a prosíme o dodavatelskou firmu také z Pardubic. Děkujeme.