Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Staré Oldřůvky
Zpracování dodatečných služeb k návrhu komplexních pozemkových úprav (KPÚ) v k.ú. Staré Oldřůvky včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby splňoval veškeré náležitosti pro zápis do katastru nemovitostí.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Kobeřice ve Slezsku
Zpracování dodatečných služeb k návrhu komplexních pozemkových úprav (KPÚ) v k.ú. Kobeřice ve Slezsku včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby splňoval veškeré náležitosti pro zápis do katastru nemovitostí.
Lubina km 17,325 - 23,000 (č.st. 2263)
Předmětem veřejné zakázky stavební práce týkající se opravy a obnovy poškozeného podélného opevnění břehů koryta, sanace nátrží, oprava příčných objektů. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace skutečného provedení stavby a geodetické zaměření dokončeného díla.
Komplexní pozemkové úpravy Chlebovice
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Chlebovice, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastrálního operátu ověřených v nezbytném rozsahu úředně oprávněným inženýrem a zpracování katastrální mapy (DKM). Návrh KPÚ bude zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí.
Komplexní pozemkové úpravy Bocanovice
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Bocanovice, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastrálního operátu ověřených v nezbytném rozsahu úředně oprávněným inženýrem a zpracování katastrální mapy (DKM). Návrh KPÚ bude zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí.
Silnice I/11 Opava ,Severní obchvat – Západní část – DÚR
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služby v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci – Přípravné a projekční služby „ Silnice I/11 Opava ,Severní obchvat – Západní část – DÚR“ Předmětem služeb je vypracování předběžného geodetického průzkumu, polohopisného a výškopisného zaměření, vypracování dokumentace pro územní rozhodnutí pro ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Neplachovice
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (KPÚ) v k.ú. Neplachovice včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby splňoval veškeré náležitosti pro zápis do katastru nemovitostí.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Skrochovice
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (KPÚ) v k.ú. Skrochovice včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby splňoval veškeré náležitosti pro zápis do katastru nemovitostí.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Budišov nad Budišovkou
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (KPÚ) v k.ú. Budišov nad Budišovkou včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby splňoval veškeré náležitosti pro zápis do katastru nemovitostí.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Jistebník s nutností upřesnění a rekonstrukce přídělů.
Vypracování KPÚ v k.ú.Jistebník včetně nezbytných geodetických prací, rozsah 1300 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Sedlnice
Vypracování KPÚ v k.ú.Sedlnice včetně nezbytných geodetických prací, rozsah 1220 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Ženklava s nutností upřesnění
Vypracování KPÚ v k.ú.Ženklava včetně nezbytných geodetických prací, rozsah 950 ha.
Komplexní pozemkové úpravy Chlebovice
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Chlebovice, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastrálního operátu ověřených v nezbytném rozsahu úředně oprávněným inženýrem a zpracování DKM. Návrh KPÚ bude zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí. Součástí zakázky je upřesnění a ...
Komplexní pozemkové úpravy Bocanovice
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Bocanovice, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastrálního operátu ověřených v nezbytném rozsahu úředně oprávněným inženýrem a zpracování digitální katastrální mapy (DKM). Návrh KPÚ bude zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí.
Poptávám hydregeologické práce v Angole
Dobrý den. Angolská firma hledá v Česku firmu, která má zkušenosti s vrty na vodu v Angole. Projekty jsou k dispozici, potřebujeme firmu hned. Zájemci mužete mě kontaktovat.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Budišov nad Budišovkou
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (KPÚ) v k.ú. Budišov nad Budišovkou včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby splňoval veškeré náležitosti pro zápis do katastru nemovitostí.
Projektová dokumentace akce Ochranná hráz na Odře a Orlovské Stružce, Bohumín-Pudlov, stavba č. 504
Průzkumné a projektové práce pro přípravu stavby ochranné hráze a souvisejících protipovodňových opatření v Bohumíně-Pudlově – délka hráze cca 3000m, ochranná funkce Q100+0,5m.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Ženklava
Vypracování KPÚ v k.ú. Ženklava včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 950 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Sedlnice
Vypracování KPÚ v k.ú. Sedlnice včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 1220 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Jistebník
Vypracování Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Jistebník včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 1300 ha.
KPÚ Krnov – Horní Předměstí a Opavské Předměstí
Předmětem veřejné zakázky je vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Krnov – Horní Předměstí a Opavské Předměstí včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí dle vyhl.26/2007 Sb.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Fulnek
Vypracování KPÚ v k.ú. Fulnek včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 220 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Děrné
Vypracování KPÚ v k.ú. Děrné včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 840 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Stachovice
Vypracování KPÚ v k.ú. Stachovice včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 685 ha.