TR Nejdek - nová transformovna 110/22 kV
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavby „TR Nejdek - nová transformovna 110/22 kV“.
Výstavba kompostárne v Habovke
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác podľa projektovej dokumentácie, ktorých výsledkom bude výstavba novej kompostárne. Bližšia špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer.
Výjezdová základna ZZS JMK v Boskovicích
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby nové, moderní výjezdové základny Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje, příspěvkové organizace situované v areálu nemocnice v Boskovicích. Předmětem plnění je rovněž: - vykonání činností v souvislosti s realizací geotermálních vrtů pro tepelná čerpadla v souladu se zákonem č. 44/1988 ...
SAKO Brno, a.s. - Budova C
Předmětem zakázky je novostavba budovy C - provozní a skladovací budovy, která bude spojena komunikačním krčkem s provozní budovou B umístěnou v areálu SAKO Brno, a.s., na ulici Jedovnická 4247/2.
Ekologizace Teplárny Přerov - Manipulace a skladování paliva
Výstavba skladovací haly pro skladování tuhého alternativního paliva, příjmového místa paliva a haly pro doúpravu paliva, příjezdových a obslužných komunikací vč. technologie doúpravy paliva a dopravy paliva do provozních zásobníků paliva multipalivového kotle K6.
Městečko, zdroj vody - VDJ
Jedná se o novou stavbu vodojemu s akumulační kapacitou 2 x 50 m3. Objekt je navržen jako samostatná železobetonová stavba o rozměrech 9,8 x 9,1 m, která se skládá ze dvou nádrží a akumulační komory a obsahuje jedno nadzemní podlaží se sedlovou střechou a jedno podzemní podlaží. Součástí stavby je stavební elektroinstalace, technologie vodojemu, ...
Sběrný dvůr Valašská Bystřice
Předmětem zadávacího řízení je realizace stavebních prací spočívající ve vytvoření areálu sběrného dvoru.
Výstavba vodíkové plnící stanice - Ústí nad Labem
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodíkové plnící stanice dle technické specifikace, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace. Na základě smlouvy o dílo se vybraný dodavatel zaváže na svůj náklad a nebezpečí provést pro zadavatele výstavbu vodíkové plnicí stanice dle technické specifikace, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace, a ...
ČOV Brno - Modřice, dostavba dosazovacích nádrží
Předmětem sektorové veřejné zakázky je výstavba v otevřeném výkopu dvou nových železobetonových kruhových dosazovacích nádrží DN č. 7 a DN č. 8 o průměru 50 m a navazující spojovací potrubí a kabelové trasy. Součástí dostavby dvou nových dosazovacích nádrží včetně přítoku a odtoku na tyto nádrže, je i úprava některých ze stávajících objektů ...
Spracovanie a zhodnocovanie biologického odpadu – výstavba kompostárne
Predmetom stavebných práce je výstavba haly, nádrže na zachytávanie dažďovej vody a oplotenie pre kompostáreň mesta Vranov nad Topľou. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Kompostáreň Dolný Bar
Predmetom zákazky je výstavba kompostárne v rozsahu podľa osobitných príloh: Projektová dokumentácia Zadanie.
Parkovací objekt Sosna
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou stavební práce, které zahrnují výstavbu třípodlažní samoobslužné hromadné garáže s pohybem vozidel vlastní silou včetně napojení stavby na dopravní a technickou infrastrukturu, včetně provozování servisních služeb elektronického parkovacího systému. Součástí stavby je i úprava stávající křižovatky ul. ...
ÚV Lednice, kalové hospodářství
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření stávající úpravny vody (ÚV) Lednice. Jedná se o novou stavbu objektu kalového hospodářství a napojení tohoto objektu na ÚV. Projekt řeší snížení množství produkovaného surového kalu. Bližší podrobnosti jsou uvedeny v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
Výstavba vodíkových plnicích stanic BENZINA - 2. fáze (Projekt 1 - Praha)
Předmětem zakázky je dodávka tlakové vodíkové plnicí stanice v rámci ČSPH Benzina, Novopacká 65, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice, včetně stavební činnosti, projekční a inženýrské činnosti, servisu.
Výstavba vodíkových plnicích stanic BENZINA - 2. fáze (Projekt 2 - Plzeň)
Předmětem zakázky je dodávka tlakové vodíkové plnicí stanice v rámci ČSPH Benzina, Nepomucká 791/198, 326 00 Plzeň 8 - Černice, včetně stavební činnosti, projekční a inženýrské činnosti, servisu.
Centrum na zpracování BRO Plzeň - Líně
Předmětem této veřejné zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb, jejichž hlavním účelem je vybudování fermentační stanice na zpracování biologicky rozložitelných odpadů (dále jako „BRO“) a biologicky rozložitelných komunálních odpadů (dále jako „BRKO“) anaerobním způsobem (bez přístupu vzduchu) s produkcí ...
SAKO Brno, a.s. - Dotřiďovací linka - zhotovitel stavebních prací
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení nové haly pro automatickou dotřiďovací linku určenou primárně ke zpracování plastu a papíru.
Výstavba TT Třebušice
Předmětem díla je zhotovení Záměru projektu včetně Doprovodné dokumentace ZP, Dokumentace pro vydání společného povolení a Projektové dokumentace pro provádění stavby pro stavbu „Výstavba TT Třebušice”, včetně zpracování hodnocení ekonomické efektivnosti, zajištění výkonu autorského dozoru při zhotovení stavby a činností koordinátora BOZP při ...
Chovné zařízení pro slony
Chovné zařízení pro slony v rámci nového území zoologické zahrady_Karibuni, které navazuje na stávající území ZOO a zámku Lešná. Součástí chovného zařízení pro slony je samotný objekt ubikace slonů, výběh A, objekt hnojiště a související technická a dopravní infrastruktura.
Slezské zemské muzeum - skleníková expozice Arboretum Nový Dvůr II
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nového expozičního skleníku v k.ú. Nový Dvůr u Opavy.
Vybudovanie potravinového inkubátora v SPU Nitra – stavebné práce
Ide o nutné stavebné úpravy v rámci existujúcej budovy Katedry hygieny a bezpečnosti potravín SPÚ v Nitre. Potravinový inkubátor umožní overiť získané laboratórne výskumné poznatky v podmienkach simulujúcich výrobný proces. Vybudovanie potravinového inkubátora podporí prenos poznatkov a technológií do praxe a obohatí nehmotné duševné vlastníctvo. ...
Czech Centre for Competitive Technologies C3T - znovuvyhlášení 2021
Předmětem veřejné zakázky je výstavba administrativně-výrobního centra sloužícího k vývoji, výzkumu a zkoušení inovativních technologií, a to včetně dopravní a technické infrastruktury a konečných terénních a sadových úprav. Bližší specifikace v rámci zadávací dokumentace.
Vodojem Horská a zásobní řady - stavební práce
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výstavba vodojemu, přivaděče, vodovodních řadů, splaškové kanalizace a přeložka sdělovacích kabelů, vyvolaná výstavbou vodovodu a kanalizace. Součástí díla bude také oprava komunikací dotčených výkopy.
Kompostáreň v Trebišove - stavebné práce
Predmetom zákazky je výstavba automatizovanej kompostárne zariadenia na zhodnocovanie biologicky rozložiteľných odpadov na dozrievacích plochách so zabezpečeným automatickým prevetrávaním základok. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavby "Kompostáreň v Trebišove". Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch a ich prílohách.
Inovace bioplynové stanice Zemědělského družstva chovatelů a pěstitelů Litomyšl
Úprava bioplynu na kvalitu zemního plynu a jeho vtláčení distribučním plynovodem do VTL plynovodu. Plnící stanice CNG. Součástí zakázky je dodávka technologie úpravy bioplynu, dodávka technologie vtláčení biometanu do VTL plynovodu a, výstavba plynovodního připojení výrobny plynu do VTL plynovodu, plnící stanice CNG.