INDIE; Zhotovení stánku
Hledáme zhotovitele stánku pro Kolín nad Rýnem v Německu.
VB; Přepravní kontejnery, mobilní chatky
Hledáme výrobce ocelových skladovacích / přepravních kontejnerů a mobilních chatek.
NĚMECKO; Stavba dřevěného domu
Která česká stavební firma nám cenově výhodně postaví dřevěný dům-bungalov s plochou střechou (půdorys 155 m2 obytné plochy) v Dortmundu v Německu v měsících duben/květen na betonové podlážce. Náčrt půdorysu mohu ihned odfaxovat.
NĚMECKO; Montované domy
Poptáváme dodavatele prefabrikovaných (montovaných) domů za výhodnou cenu.
NĚMECKO; Pastýřské vozy
Hledám výrobce pastýřských vozů.
NĚMECKO; Pila; Prefabrikované domy
Hledáme pilařský závod a dodavatele, který nám dodá dřevo do Mnichova. Potřebujeme: střešní latě 30/50, 40/60, 40/80 střešní bednění 18mm, 24mm, 30mm hranoly ve všech průřezech laminované dřevěné trámy dřevěné desky Mimoto potřebujeme firmu, která se zabývá montovanými domy, se kterou můžeme v Německu spolupracovat.
NĚMECKO; Dřevěný domek
Poptávám dřevěný domek nebo srub o velikosti 5x5 m. Prosím o nabídky.
Poptávám dřevěné zastřešení garáže
Poptávám dřevěné zastřešení plech.garáže cca 5m x 6,5m, plochá šikmá střecha,možno též: boční stěny a čelní stěnu s garáž.vraty.Říčany u Prahy.Staveb.povolení mám.
Poptáváme buňku pro provoz rychlého občerstvení
Poptáváme buňku pro provozování rychlého občerstvení. Parametry: - dvě okna vedle (dvoj okno) je nutné z delší strany - vysouvací + zatahovací roleta přes okno. - wc není nutné - připojení el. energie - 6x zásuvka 230V - dveře - rozměry 4000 x 2500 mm (není nutné přesné dodržení) - možnost mini šatny na převlečení - nějak vyřešit ...
Poptáváme výrobce lanových houpaček
Poptáváme výrobce houpaček z lan a provazů. Info, fotky atd posílejte prosím na mail royalwood@seznam.cz Děkuji
RAKOUSKO; Chaty z masivního dřeva
Hledáme české výrobce rekreačních chat z masivního dřeva (roubená chata).
Německo; Ptačí budky a mlýny ze dřeva
Poptávám větrné mlýny a ptačí budky ze dřeva a jiných materiálů pro zahrady.
Akce Centrumturistického ruchu Dolní Morava, dílčí část Dodávka APRÉS SKI II
SO 72 – Aprés SKI – lyžařský bar, jedná se o lehce smontovatelnou a demontovatelnou stavbu, která slouží k prodeji a konzumaci občerstvení. Součástí je také technologické vybavení aprés ski.
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
NĚMECKO; Psí boudy
Hledáme firmy, které vyrábí izolované psí boudy v různých velikostech. Pokud by souhlasila kvalita a cena, je možný odbyt většího množství.
Poptávám výrobu sbíjených vazníků
Dobrý den,prosím o zpracování stručné cenové nabídky na výrobu 15ks sbíjených vazníku na garáž o rozměrech 9,5x14(rozměr věnce) metru.Obdelník bez nosných příček, výška vazníku 2,5m jde klasickou sedlovou střechu ,Ačko bez žádné vaby,kritina bude betonová taška Besk se zátěží 50kg/m2 (obec Bolehošt´okr.RK) případné další informace mohu doplnit ...
Poptávám výstavbu kůlny
Poptávám postavení kůlny a dřevníku (výpomoc po povodních).
ŠVÝCARSKO; Montované domy
Poptáváme k importu vše, co souvisí s výstavbou (parkety, montované domy atd.).
Poptáváme stavbu RD dle katalogu
Poptávám realizaci stavby rodinného domu Domino z katalogu G servis. Dostaneme rádi nabídky jak dřevostavby tak i domu zděného. Realizace proběhne na jaře roku 2011 v okrese Benešov.
Poptávám dřevostavbu
Poptávám bungalov - dřevostavba na klíč do 1,7 mil. Kč Vlastní pozemek: ano Inženýrské sítě: ano Velikost : 4+1 Zastavěná plocha: 147m2 Užitná plocha : 103,6 m2 Výška hřebene střechy: cca 5,2 m Projekt - ne
FINSKO; Sruby, zahradní přístřešky
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s firmami, které obchodují se sruby, zahradními přístřešky a jinými dřevěnými výrobky. Viz www.arnor-trade.com
Poptávám dřevěné zahradní  WC
Dodávka dřevěného záchodu na zahradu
Poptávám sbíjené vazníky vč. montáže
Poptávám výrobu ev i montáž sbíjených vazníků(může být i jiný systém) pro valbovou střechu atriového domu se spádem 23 a 30 stupňů. Zastavěná plocha cca160m2. Na konstrukci střechy budou zavěšeny stropy a půdní prostor musí být pochůzný. Termín dodávky-06.-08.2010, půdorys střechy je oproti výkresům o 5cm do všech směrů větší.
NIZOZEMÍ; Dílny pro ropná pole
Poptáváme 7 mobilních pracovních dílen pro ropná pole.
Poptávám koupi venkovního regálu na dřevo
chci koupit venkovní regál na dřevo, 2x0,6x1,5 m