Kanalizace a ČOV Zdětín
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby kanalizace a čistírny odpadních vod (dále ČOV), která bude provedena výstavbou kanalizačních gravitačních stok, které odvedou splaškové vody do plánované ČOV v obci Zdětín.
Poptávám čistírnu odpadních vod pro RD
Poptávám čistírnu odpadních vod pro RD 6 osob, vsakování na pozemku - Březinka.
ČOV - sušárna kalů
Veřejná zakázka s názvem „ČOV - sušárna kalů“ je nadlimitní sektorovou veřejnou zakázkou, jejímž účelem je pořízení stavební a technologické části nízkoteplotní linky sušení kalu na čistírně odpadních vod Olomouc včetně zpracování související projektové dokumentace pro výstavbu haly a samotná výstavba haly, v níž bude technologie umístěna a ...
Výstavba kanalizace včetně ČOV 500EO, vodovodu, vrtu, UV, přivaděče, VDJ 2x50m3 pro Uhlířskou Lhotu
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, resp. dodávky či služby související se stavebními pracemi, spojenými s výstavbou kanalizace včetně ČOV 500EO, vodovodu, vrtu, UV, přivaděče, VDJ 2x50m3 pro Uhlířskou Lhotu a Rasochy. Předmětem této veřejné zakázky není kolaudace hotového díla, ani provozování hotového díla.
Výstavba Zemětice ČOV a kanalizace, Čelákovy kanalizace
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na stavbu: Zemětice ČOV a kanalizace, Čelákovy kanalizace a práce související. Konkrétně se jedná o výstavbu splaškové kanalizace, která umožní odvedení odpadních vod do nově budované ČOV. Z této ČOV budou vyčištěné odpadní vody dále odvedeny do recipientu do bezejmenného pravostranného přítoku ...
Dostavba kanalizace a intenzifikace ČOV Volary
Předmětem je dostavba kanalizace a intenzifikace stávající ČOV Volary.
ČOV a kanalizácia obce Bátorove Kosihy
Predmetom zákazky je vybudovanie kanalizácie pre odvádzanie odpadových vôd obce Bátorove Kosihy do novovybudovanej čistiarne odpadových vôd pre 4000 EO v obci Bátorove Kosihy. Kanalizácia pozostáva z gravitačnej splaškovej stoky pouličnej dĺžky 18645 m, PVC korung, DN300 a z výtlačných potrubí dĺžky 2208 m, HDPE DN 8, 125. Podrobná dokumentácia k ...
Zaječov - rozšíření a intenzifikace ČOV, Horní Kvaň - Kanalizace a vodovod
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve vybudování zemního vodojemu 4x 40 m3, oddílné splaškové kanalizace v místní části Kvaň (Celková délka navržené kanalizační sítě činí 2 037 m) a intenzifikaci stávající ČOV Zaječov (z 1500EO na 1700EO).
Nučice - splašková kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě splaškové kanalizace včetně čistírny odpadních vod 440 EO v obci Nučice ve Středočeském kraji
ČOV a splašková kanalizace Trnava
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod v obci Trnava ve Zlínském kraji.
ČOV a kanalizace v obci Žichovice a Vodovodní výtlak z ÚV do VDJ Žichovice
Dílem je stavba ČOV a kanalizace v obci Žichovice a Vodovodní výtlak z ÚV do VDJ Žichovice.
Obec Kunovice - splašková kanalizace a ČOV
Předmětem projektu je výstavba ČOV a kanalizace včetně souvisejících objektů v obci Kunovice. Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a výkazu výměr tvoří přílohu této zadávací dokumentace.
Hluboká nad Vltavou - čistírna odpadních vod - město
Jedná se o veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou v souladu s § 58 zákona, v užším řízení, jejímž předmětem je výstavba nové čistírny odpadních vod s propojovacími vedeními inženýrských sítí.
Kanalizace a ČOV Želeč
Předmětem veřejné zakázky je vybudování splaškové kanalizace a ČOV na území obce Želeč.
Intenzifikace ČOV Týnec nad Sázavou
Předmětem plnění veřejné zakázky je intenzifikace a rekonstrukce ČOV v městě Týnec nad Sázavou.
Rozšírenie ČOV Nový Tekov
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe: ROZŠÍRENIE ČOV NOVÝ TEKOV Navrhovaná stavba rieši rozšírenie jestvujúcej ČOV Nový Tekov, ktorej kapacita je už nepostačujúca. Navrhované rozšírenie ČOV je výhľadovo nadimenzované na rok 2035 t.j. 1400 EO podľa pripravovanej zmeny územného plánu obce Nový Tekov. Vzhľadom na kapacitnú ...
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Cholina
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nové splaškové kanalizace v obci Cholina a vybudování nové ČOV o kapacitě 850 EO. Celková délka nově budované kanalizace je 6 412,5 m. Součástí realizace je vybudování čerpací stanice na ČOV, vybudování 242 ks kanalizačních přípojek o celkové délce 1850,0 m, vybudování komunikací v areálu ČOV, napojení ...
Mukařov - ČOV a splašková kanalizace
Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou v souladu s § 58 zákona, v užším řízení, jejímž předmětem je výstavba splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod pro obce Mukařov a Borovice.
Splašková kanalizace a ČOV Křepenice
Předmětem veřejné zakázky je vybudování gravitační splaškové kanalizace a ČOV v obci Křepenice. Kanalizace bude oddílná, jejím základem je gravitační splašková kanalizace s napojenými kanalizačními přípojkami. Splaškové vody budou dále likvidovány na nové ČOV.
Kanalizace a ČOV Dřetovice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě splaškové kanalizace včetně čistírny odpadních vod EO 650 (dále jen „ČOV“), kanalizační stoky „N“ a 188 ks kanalizačních přípojek ve veřejné části v obci Dřetovice ve Středočeském kraji.
Odkanalizování a ČOV Petřvald
Výstavba splaškové kanalizace v délce 12 km a ČOV o kapacitě 1900 EO
Splašková kanalizace a ČOV Újezd pod Troskami
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce a dodávky ke zhotovení stavby splaškové kanalizace a ČOV Újezd pod Troskami. Práce budou provedeny v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci a souvisejícími přílohami.
ČOV a kanalizace Dobrovítov
Předmětem je stavba stokové sítě v obci pro odkanalizování jednotlivých nemovitostí a stavba ČOV. Součástí realizace díla je také vodovodní přípojka pro zajištění pitné vody v objektu ČOV, komunikace pro příjezd na ČOV a elektrická přípojka pro napojení ČOV na rozvod NN.
Odkanalizování obce Želetice
Předmětem zakázky odkanalizování obce Želetice a výstavba ČOV.
Kanalizace a ČOV Potštát, Kovářov
Předmětem projektu je výstavba ČOV a kanalizace, včetně souvisejících objektů v Potštátě.