Poptávám pronájem vysokozdvižné plošiny
Pronájem vysokozdvižné lávky na práci v Jaroměři-Josefově, okres Náchod, výška zdvihu 25 metrů.
ČÍNA; Bezpečnostní zábrany
Poptáváme bezpečnostní zábrany pro velké stroje. Zábrany musí být upraveny práškovou barvou. Bezpečnostní zábrany budou použity ve dveřích.
Poptávám pozinkované schodišťové stupně
Poptávám pozinkované schodišťové stupně z pororoštu na exterierové schodiště 300 x 1200mm počet 20ks , plus podesta ze stejného materiálu 600 x 1200mm.
Poptávám pronájem bagru bez strojníka
Poptávám firmu která dá do pronájmu kráčející bagr Menzimuck v dobrém stavu bez strojníka cca od března 2012 asi do listopadu 2012.
Poptávám jednotlivé díly k haki lešení
Poptávám 30 kostek haki lešení i samotné díly (stojky, podélníky, příčníky, zábradlí). Nabízím za 1 kostku až 4000Kč. Nabídnout může celá ČR, na regionu a stavu lešení nezáleží.
Integrovaná konstrukce lehátek - KOT
Zhotovení a montáž nosných konstrukcí zdravotnické nástavby pro KOT -Zdr.
Oprava oplotenia, rekultivácia skládky, odpadu, úpravy osvetlenia areálu, úpravy spevnených plôch
Rekonštrukcia oplotenia a osvetlenia futbalového ihriska vrátane odstránenia skládky odpadu, úpravy spevnených plôch a položenie umelého trávnika v areáli FTVŠ UK. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 400 000,0000 EUR
Poptávám oplocení terasy
Poptávám oplocení terasy z kovu a výplně, nejraději hliník, anticorro a p. v Kladně na podlaze budou dlaždice s dekorem kamene.
Poptávám lešení vč. montáže
Prosím o zaslání kompletní cenové nabídky včetně montáže a dopravy na zapůjčení lešení. Na RD v obci Kojetice u Prahy,šířka domu 9m, výška ke štítu 8m.
Poptáváme půjčovnu a montáž lešení
Společnost z Karlových Varů hlédá pro práci v Praze, firmu schopnou kratkodobě zapůjčit a provést montáž lešení podle požadavků. Postavit interierové lešení (3-5m) pro provedení obkladu ve výšce 5 až 9 m, na pojizdných schodech a travelátorech. V termínu konec července a v srpen 2011. Montáž v 21h a demontáž v 6h.
KAMERUN; Lešenářské potřeby
Poptáváme: - 13 000 m lešenářských trubek 11/2" 3x3,2 mm druh YS300, - 2 000 dvojitých spojovacích svorek 90 ° silně pozinkovaných pro lešení, - 1 500 spojek pražců v lešení MK3 SZVL 300K pro lešenářská kolečka 300 x 50 mm. Nakupujem k dalšímu prodeji.
SRÍ LANKA; Hliníkové systémy
Hledáme dodavatele hliníkových systémů.
Poptávám půjčovnu hladičky betonu
Hledám půjčovnu hladičky betonu.
Poptávám půjčovnu stavebního vozíku GEDA
Dobrý den, poptávám půjčení stavebního vozíku Geda v České Lípě.
Poptávám půjčovnu lešení s pojízdnou kostkou
Dobrý den, poptávám pojízdnou kostku stačí mi 8 metrů výška na akci ve Zbirohu asi na měsíc.
Poptávám koupi haki lešení
Poptávám koupi haki lešení 20 i více kosté i samotné díly,cena dle dohody.Nabídnout může celá ČR.
Poptávám výrobu hliníkových dveří
Poptávám výrobu hliníkových dveří. Výška 310 cm, šířka 270 cm. Dvě křídla 93x210 cm. Blansko, Brno-venkov.
Poptáváme dodavatele lepených sestav
Poptáváme dodavatele lepených sestav. Specifikace: Polyuretanové lepidlo s únosnosti v tahu 5 - 8 MPa Elasticita min 400% Lepené substráty: hliník - sklo Příprava skla bez primeru Výrobek: hliníkový rám kolem tvrzeného skla Počty kusů: střední až větší série, dlouhodobá spolupráce.
NĚMECKO; Nosníkové systémy
Hledáme pouze české výrobce příhradových nosníků, nosníkových systémů z extrudovaného hliníku pro výstavní stánky, zábavní průmysl a stavitelství.
Poptávám zapůjčení vertikutátoru
Poptávám zapůjčení vertikutátoru na 2 dny.
Poptáváme subdodavatele stavebních a zemních prací
Poptáváme subdodavatele stavebních a zemních prací. Zaměřujeme se na výstavbainženýrských sítí včetně dodávky materiálu, provedení kompletních zemních prací, zateplování budov, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce a opravy rodinných domů a panelových domů, demolice a bourací práce budov a objektů včetně odvozu materiálu a odstranění ...
Poptávám zapůjčení stroje na recyklaci suti
Poptávám zapůjčení stroje na recyklaci stavební sutě .Objem stavebních hmot je cca 280 m3 Lokalita Bohumín.
Poptávám pronájem drtičky betonu
Dobrý den. Potřeboval bych cenovou nabídku na pronájem drtičky betonu. Jednalo by se o předrcení cca 1200m3 betonu v Praze Řeporyjích. Realizace 06/2011.
Poptávám pronájem rámového lešení
Poptávám pronájem rámového lešení na 6 týdnů + ochranné sítě, cca 1200m. Prosím o zaslání položkových cen na dopravu, montáž, demontáž a pronájem.
Poptávám hliníkové šablony
Poptávám hlinikové šablony (dah stříbrná)