Kozárovce – rozšírenie kanalizačnej siete
Predmetom zákazky sú stavebné práce Kozárovce rozšírenie kanalizačnej siete, podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Splašková kanalizace a ČOV v obci Rohy
Novostavba ČOV, novostavba splaškové kanalizace a opravy narušených povrchů a vyvolané investice (přeložky inženýrských sítí) v obci Rohy.
Kanalizace a ČOV Razová
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nové splaškové kanalizace a nové ČOV na území obce Rázová. Zadavatel rozdělil realizaci projektu do jednotlivých částí. Jedná se o I. část projektu v jehož rámci má dojít k realizaci až 8 312 m kanalizačních řadů o průměru DN 250 až 300 a k výstavbě nové ČOV o kapacitě 600 EO.
Radenín - čistírna odpadních vod, kanalizační sběrač sever, tlaková kanalizace západ
Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou v souladu s § 58 zákona, v užším řízení, jejímž předmětem je realizace čistírny odpadních vod, kanalizačního sběrače sever, tlakové kanalizace západ, kanalizačního sběrače jih, kanalizačních propojů a kanalizačních přípojek.
Splašková kanalizace Lešná
Předmětem zakázky je výstavba splaškové kanalizace a ČOV včetně souvisejících objektů v obci Lešná a v její místní části Perná.
Vysokotlaký plynovod DN 500/400
Předmětem plnění této veřejné zakázky je funkční dílo spočívající v realizaci zakázky na výstavbu nového vysokotlakého plynovodu DN 500/400, napojeného na stávající distribuční plynovod DN 500 v majetku společnosti GasNet, s.r.o. Celková délka plynovodu DN 500/400 činí cca 237 m. Plynovod DN 500/400 je zakončen hlavním uzávěrem plynu (HUP) na ...
Zádub - Závišín - tlaková kanalizace
Předmětem stavebních prací je výstavba nové tlakové kanalizace, jejímž účelem je komplexní odkanalizování částí v Zádubu a Závišíně.
Splašková kanalizace Bítovany
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové gravitační a částečně i tlakové kanalizace v obci Bítovany s výtlakem a gravitačním napojením do kanalizačního systému obce Zaječice. Více informací je uvedeno v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Vodovod Škrdlovice I. etapa
oprava vodojemu, úpravny vody, armaturní šachty a sběrné studny - I. etapa a rekonstrukce a oprava vodovodu a přípojek v obci Škrdlovice, nový vrt Dolní Karlov
Vybudovanie základnej technickej infraštruktúry pre marginalizované rómske komunity v Bardejove
Predmetom zákazky je vybudovanie technickej infraštruktúry prístupové komunikácie a verejné osvetlenie pre marginalizované rómskej komunity. Rozsah prác je definovaný projektovou dokumentáciou.
Regenerácia vnútroblokov sídlisk mesta Brezno lokalita Mazorník, 9. mája – vstup
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác Regenerácia vnútroblokov sídlisk mesta Brezno lokalita Mazorník, 9. mája vstup". Predmet zákazky je rozdelený na štyri časti: 1.Predmetom zákazky je realizácia sadovníckych a parkových prác vrátane rekultivácie trávnika. revitalizácie vnútrobloku. Podrobný popis stavebných prác je uvedený v Opise ...
Vodovod Janov Tis
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele stavby vybudování vodovodu. Na stavbu vodovodu Janov Tis v Orlických horách bylo vydáno společné povolení č.j. MUD 15226 2020 OVŽP TS 1 ze dne 12.2.2021.Celková délka nově navržených vodovodních řadů DN 50 80 mm bude 3 788,0 m. Veřejné části vodovodních přípojek DN 25 mm délka 530,0 m. Vodovodní řady ...
D35 Ostrov - Vysoké Mýto, tunel Homole, SO 04-510 a SO 04-511
Předmětem zakázky je realizace stavby D35 Ostrov - Vysoké Mýto, tunel Homole, SO 04-510 a SO 04-511. Jedná se o novou stavbu (přeložek), výstavbu první etapy přeložek dvou vysokotlakých plynovod: - SO 04-510 plynovod DN500 - do 40 bar - SO 04-511 plynovod DN500 - do 40 bar vyvolaných plánovanou výstavbou dálnice D35 v ú seku Ostrov - Vysoké ...
I/11 Suchý vrch, Červenovodské sedlo, výstavba meteostanice
Výstavba silniční meteostanice včetně přípojky nn a svodidel. připojení nn sítě kabelovou přípojkou ze stavby p.č. st. 1274, objekt Infocentrum Orlicko.
Splašková kanalizace v obci Doubí
výstavba nové oddílné splaškové kanalizace v zastavěné části obce Košice, v místní části Doubí nad Lužnicí, ukončené čerpací stanicí s výtlakem do stávající ČOV (kanalizace splašková gravitační 746,70 m, kanalizace splašková tlaková celkem 1 258,23 m, přípojky celkem 585,2 m, čerpací stanice)
Komunitné centrum – Obec Jelka, dostavba
Predmetom zákazky je dobudovanie novostavby komunitného centra v Obci Jelka v rozsahu výkazu výmer a projektovej dokumentácie: 01Architektúra -stavebná časť ,statika 02Zdravotechnika 03Ústredné vykurovanie 04Elektroinštalácia 05Fotovoltalická elektráreň 06Vzduchotechnika 07Štrukturovaná kabeláž +kamera +WIFI 08Doprava 09SO-02 ...
I/18 a I/74 Strážske križovatka
Predmetná stavba zahŕňa prestavbu jestvujúcej priesečnej neriadenej križovatky ciest I/18,I/74 a miestnej komunikácie na okružnú križovatku so spojovacími vetvami. Pre smer Vranov nad Topľou Michalovce a smer Humenné - Vranov nad Topľou je navrhnutá spojovacia vetva - tzv. bypass. Do navrhovanej okružnej križovatky vstupujú 4 ramená s deliacim ...
Borovce, Rakovice, Veselé, Dubovany - dobudovanie verejnej kanalizácie, Veselé
Predmetom zákazky je odvedenie splaškových odpadových vôd z obcí Borovce, Rakovice, Veselé, Dubovany cez vybudovanú splaškovú kanalizáciu na existujúcu ČOV Veselé. Projekt rieši aj rekonštrukciu a dostavbu ČOV Veselé a vyvolanú prekládku 22 kV vedenia.
Kanalizačné služby - bežná údržba dažďovej kanalizácie a nadväzných zariadení na území mesta Prešov
Predmetom zákazky je čistenie dažďovej kanalizácie a nádväzných zariadení, monitoring dažďovej kanalizácie, oprava nádväzných zariadení a vykonávanie havarijných úkonov.
Zvyšovanie energetickej účinnosti objektu základnej školy v obci Veľký Biel
Navrhovaná stavba rieši zateplenie budovy ZŠ ako aj vybudovanie dažďovej kanalizácie odvedenej do vsakovacích blokov.
Miroslav, Kašenec - výstavba splaškové kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové splaškové kanalizace vč. nové čerpací stanice odpadních vod, kterou budou odváděny splaškové odpadní vody ze všech nemovitostí z místní části města Miroslav - Kašenec.
Kanalizace a ČOV Radkova Lhota - výběr zhotovitele stavby
Předmětem veřejné zakázky je stavba nové gravitační splaškové kanalizační sítě v obci Radkova Lhota pro odvádění splaškových odpadních vod, které budou likvidovány v nově vybudované čistírně odpadních vod (dále jen ČOV) na katastru obce.
Obecní kanalizace Rájec s napojením na ČOV Zábřeh
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby " Obecní kanalizace Rájec s napojením na ČOV Zábřeh“ Projekt sestává ze dvou částí, a to: 1) Stavbu odkanalizování obce s napojením na ČOV Zábřeh na Moravě. 2) Stavbu kanalizačních přípojek v obci. Technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této veřejné zakázky včetně ...
Obec Stražisko - ČOV a stoková síť
Odkanalizování pro obec Stražisko. Splaškové odpadní vody budou odváděny prostřednictvím vybudované stokové sítě na nově budovanou mechanicko-biologickou ČOV (pro 499 EO) ve Stražisku. Bližší podrobnosti stanoví zadávací dokumentace.
Obec Lipová - ČOV a stoková síť
Předmětem veřejné zakázky je odkanalizování pro obec Lipová, vč. místní části Hrochov. Splaškové odpadní vody budou odváděny prostřednictvím vybudované stokové sítě na nově budovanou ČOV (pro výhledovou kapacitu 800 EO) v Lipové a Hrochově. Bližší podrobnosti stanoví zadávací dokumentace.