Územní plán Třebíč
Jedná se ozpracování územního plánu města Třebíč dle zákona 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu v platném znění a v souladu s vyhláškou 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti v platném znění a vyhláškou 501/2006 Sb., o obecných požadavcích na ...
Hledám obchodního partnera, investora
Obchodní partner (menší investor) - Poptávám obchodního partnera (menšího investora) pro již zpracovaný a odstartovaný slevový portál. Vysoká návratnost – efektivní reklama v rámci ČR – info do mailu.
Zpřístupnění brněnského podzemí – část Kostnice
Předmětem veřejné zakázky je zpřístupnění rozsáhlé historické kostnice situované pod plochou náměstí a pod podlahou kostela sv. Jakuba v Brně.
KPÚ v k.ú. Tisová u Vysokého Mýta II
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 882 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Tisová u Vysokého Mýta včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
Dodávka technologického centra
Předmětem veřejné zakázky jsou hmotné dodávky a služby potřebné k vybudování technologického centra ORP Děčín a k zajištění jeho provozu po dobu udržitelnosti, tj., 60 měsíců.
Hledáme investora v oblasti kosmetiky
Poptáváme investora pro mladou českou značku kosmetiky, která byla založena s plánem v budoucnu konkurovat světoznámým značkám. V současnosti na trhu první výrobky. Investice především do rozšíření sortimentu a kampaně. V řešení je i vlastní výroba.
ZIMBABWE; Investice do těžby železné rudy
Hledáme spolupráci s investory do těžby železné rudy v Africe.
BENIN; Investice do nemovitostí
Mám zájem investovat ve vaší zemi, zajímají mě nemovitosti a hotelové podnikání.
Projektové dokumentace
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou tyto práce: 1. Příprava projektu: a) zajištění mapových podkladů b) geodetické zaměření stavby c) stavebně technické zaměření objektů d) stavebně historický průzkum e) stavebně technický průzkum 2. Dokumentace pro územní rozhodnutí (DUR) - vypracovává se v náležitostech stanovených přílohou č. 4 vyhlášky ...
Hledám investory
Sháním investory pro podnikatelský záměr. Nabízím vysoké zhodnocení 1,67% měsíčně.
Poradenské služby pro realizaci projektu Parkovací dům, Havířov
Předmětem veřejné zakázky je služba spočívající v poskytnutí komplexních poradenských služeb souvisejících s přípravou a realizací projektu výstavby parkovacího domu pro statutární město Havířov na současném parkovišti u Městské sportovní haly v ulici Dělnická. Zadavatel v době zadání této zakázky předpokládá, že projekt bude realizován ...
Revitalizace a regenerace sídliště - obytná zóna Povel - zpracování DUR, DSP+DZS
Předmětem plnění veřejné zakázky je výběr zhotovitele dokumentace pro územní rozhodnutí a stavební povolení (dokumentace pro zadání stavby) projektu IPRM – revitalizace a regenerace sídliště „Obytná zóna Povel“. Jedná se o revitalizaci lokality „Obytné zóny Povel“ o velikosti 41 ha. Je vymezená ulicemi Heyrovského, Velkomoravská, Holečkova, ...
Hledám investora pro rekonstrukci hotelu
Hledám investora pro rekonstrukci horského hotelu v Beskydech,Schválená dotace z EU 10 mil.Kč,celkový odhad rekonstrukce 30 mil.Záměr vybudovat wellnes fitness,bowling,squash.cca 24 apartmmanu . Možný i prodej s firmou s.r.o..
ETIOPIE; Investice
MARS je licencovaná firma zahraničního obchodu, která se zabývá zastupováním zahraničních obchodních společností, které mají zájem vstoupit na etiopský trh. Rádi bychom na obrovském etiopském trhu zastupovali společnosti dodávající produkty související s vodou, zemědělská, vysílací a komunikační zařízení, nástroje a materiály.
PÁKISTÁN; Investice
Chtěl bych investovat v České republice v oblasti benzínové stanice na zemní plyn. Jaký je postup a investice. Dále bych chtěl založit obchodní společnost, která by obchodovala se všemi druhy textilního zboží.
Angolská firma hledá investora
1.Angolská firma na zpracování dřeva hledá v České Republice investora nebo joint -ventura na těžbu dřeva má povolení od Angolské vlády.Manipulace surových kmnů:400m3 až 500m3,Druhů dřeva:Mahagon,Moreira,Kibaba,Munguba,Udan atd,atd 2.Angolská firma na zpracování dřeva vlastní 2000hectarů lesa,kde jsou dvě řeky hledá investora nebo ...
BANGLADÉŠ; Investice do podnikání
Jsme mezinárodní obchodní firma zabývající se exportem konfekčního oblečení. Nyní máme v úmyslu pozvednout průmysl v Bangladéši. Máme vlastní pozemek, budovu, el. ernergii, plyn. Rádi bychom našli partnery ke společnému podnikání v následujících oblastech: textilie a barvení, farmacie, kabely optického vlákna, IT, elektrárenský sektor, zařízení na ...
GHANA; Investice do ropy
Hledám obchodní partnery, kteří mají zájem investovat do založení společnosti obchodující s ropou a zemním plynem.
ETIOPIE; Investice
Hledáme partnery, kteří by mohli mít zájem investovat do výroby usní v Etiopii. Investice by byly do koželužny, koženého zboží a výroby chemikálií pro kůži.
MAĎARSKO; Investice do nemovitostí
INVESTOŘI POZOR! Luxusní bytový dům HÉVIZEN s 10 byty je nyní na prodej jen za 75 milionů forintů místo 150 milionů. Foto: www.clubmedian.hu.
Územní plán Chomutov
Zpracování územního plánu dle schváleného zadání - blíže viz zadávací dokumentace
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Starovice
Záměrem veřejné zakázky je provedení komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Starovice s cílem vyhotovit přesnou digitální katastrální mapu a navrhnout prvky plánu společných zařízení s cílem zpřístupnit vlastníkům nově navržené pozemky a zvýšit ekologickou stabilitu krajiny.
INDIE; Investoři
Jsme výrobci čistě bylinných produktů jako bylinný vlasový olej, olej pro péči o pleť atd. se zaručeným fungováním a vysokým výnosem. Vyrábíme bylinné produkty pod značkou "Madonna". Máme potřebné znalosti a zkušenosti získané za několik desetiletí, hledáme firmu, která bude investovat do projektu MEGA HERBAL. Protože všechny naše produkty jsou ...
Projektová dokumentace Olivova (úsek Verdunská – Jasmínová)
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace pro územní rozhodnutí včetně inženýrské činnosti, vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení včetně inženýrské činnosti a vypracování tendrové dokumentace pro výběr zhotovitele (výkaz výměr a kontrolní rozpočet) v úseku Verdunská – Jasmínová.
Poptáváme investory
Poptáváme investory k realizaci výstavby dřevodomů.Solidní jednání, kvalitní práce.