Poptávám opravu přístřešku u karavanu
prosím nemohu se nikde dopátrat na výměnu zipu obloukovitého přístřešku ke karavanu,jen dvakrát byl požadavek ,že musí být cena nad 5000kč.prosím,jen Brno a okolí.Děkuji za případnou odpověď.
Poptávám dodavatele sítí proti hmyzu
Hledám dodavatele plissé sítí proti hmyzu. Trvalá spolupráce. Děkuji za nabídky.
ČÍNA; Polyesterové látky
Jsem výrobce polyesterové látky na netkané textilie, zhotovení papíru a odvodnění kalu. Poptávám firmy, které by využily tuto polyesterovou látku, tzn. papírny, výrobny netkaných textilií, firmy na úpravu vody.
Poptáváme výrobu lanových vazáků
Poptáváme výrobu 4 ks lanových vazáků oko-oko délka 2500mm lano síla 57mm délka ok 850mm nosnost 40 tun
Poptávám molitanové kostky
Poptávám molitanové kostky 4x4 cm
ČÍNA; Polyesterová vlákna
Vyrábíme nylon, polyesterové vlákno, monofilové kategorie, textilní hedvábí pro speciální účely, nová vlákna zpomalující hoření atd. Nabízíme vysokou kvalitu za nízkou cenu. Navštivte prosím naše webové stránky: http://wjzlhx.cn.alibaba.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Výroba tkanin
Jsme jedním z předních výrobců všech druhů tkanin / bytového textilu a oděvů (tkané / pletené) v Karáčí v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Postaráme se o všechny operace v Pákistánu, od vzorků po konečné odeslání zásilky.
Hledám dodavatele teflonového plátna
Hledám dodavatele/výrobce/ teflonového plátna /stříbrného/ vhodného na výrobu kuch.chňapek nebo na žehlící stůl.
PÁKISTÁN; Spolupráce s textilními firmami
Hledáme obchodní spolupráci s českými firmami v textilním sektoru.
BANGLADÉŠ; Jutové zboží
Obchodujeme s jutovým zbožím a vyvážíme z Bangladéše: pytlovina, plachtovina, jutové pytle (na brambory / na cibuli), pytle na písek, jutové pásky, jutové plachty / tabákové plachty, geojuta / chrániče půdy, jutová příze / provázky, podkladová tkanina koberců (CBC), jutová lana, laminované látky a tašky, jutová plst, jutové popruhy, jutové ...
BELGIE; Stanové a bavlněné tkaniny
Hledáme výrobce stanových tkanin a také bavlněných tkanin.
Poptáváme dodávky řídké síťoviny
Poptáváme řídkou jednoduchou síťovinuˇs nosností do 100kg/m2. Materiál nerozhoduje. Možnost dlouhodobé spolupráce. Sdělte cenu za m2 a minimální odběr.
Poptávám molitanové desky
Mám zájem o zakoupení 2 molitanových desek - rozměry - 70 x 200 x 3 cm. Prosím nabídněte cenu a prosím též o dobu zaslání. Děkuj.
Poptávám molitan
Poptávám molitan 200x100x10cm
Poptávám stínící plotovou stěnu
Můžete mi poslat vzorek stínící plotové clony? Potřebuji clonu vysokou 1,5 metru a dlouhou 50 až 100 metrů, hodně stínící. Jaká by byla cena?
Poptávám sisálové lano
Dobrý den, nedaří se mi zjistit, prodává-li se ještě SISÁL (neupravený motouz) jaký se kdysi prodával ve velkých klubkách (asi 5 kg) pro zemědělce na vázání. Prosím, můžete mi pomoci a podat mi informaci o prodejcích, případně i o současných cenách? Za sdělení děkuji.
Poptávám tkaninu na výrobu ochranných oděvů
Hledám firmu, která vyrábí nebo prodává tkaninu, která se používá na výrobu ochraných oděvů. Je to kevlarová tkanina vypadá z rubu jako "froté". Prosím cenové nabídky.
BENIN; Sanitární a environmentální vybavení
Hledáme dodavatele sanitárního a environmentálního vybavení jako popelnice na komunální odpad, sběrná vozidla komunálního odpadu, nepromokavé plachty, kempingové stany, atd.
Poptávám texgumoid
Texgumoid tyč 500x27x32mm
UGANDA; Nábytek
Naléhavě poptáváme nábytek. Budeme platit kreditní kartou. Které typy kreditních karet přijímáte?
PORTUGALSKO; Akrylová vlákna
Poptávám akrylová vlákna.
Poptávám celtovinu a technické tkaniny
Hledám dodavatele celtoviny nebo podobné tkaniny
Poptávám molitanové desky
Sháním molitanové desky tl.10mm a rozměry 115×200(1ks) a 135×200(1ks).Prosím o cenovou nabídku za tyto desky.Předem děkuji.
PÁKISTÁN; Tkaniny, textilní výrobky
Jsme výrobci a vývozci tkanin a textilních výrobků z Pákistánu. Jsme nadnárodní společnost, která má kanceláře v Pákistánu, Číně, Chile a Nigérii. Prosím, navštivte naše webové stránky www.protex.pk. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám přenosnou garáž
Sháním přenosnou plachtovou nebo foliovou obloukovou garáž.