Poptáváme dámské i pánské oblečení ze saténu
Poptáváme dámské i pánské oblečení ze saténu, včetně veškerých doplňků a obuvi ze stejného materiálu. Rádi bychom Vás požádali o zaslání Vaší nabídky v podobě katalogu. Zároveň bychom chtěli znát naše případné budoucí obchodní, dodací a reklamační podmínky.
Poptávám VO s doplňky k prodeji prádla
Dobrý den, pro svůj obchod s luxusním prádlem hledám optimální doplňky za velkoobchodní ceny. Obchod se nachází na Dobříši. S pozdravem Havránková P.
Módní oděvy, Vietnam
Jsem výrobce módních oděvů ve Vietnamu. Moje výrobky: trička, polokošile, džíny, bundy, plavky, spodní prádlo, dresy atd. pro muže, ženy, děti. Návštivte mé webové stránky: www.vqfashion.com. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledám dodavatele kabelek, kosmetiky a spodního prádla
Hledám dodavatele kabelek, kosmetiky a spodního prádla pro fungující e-shop, jehož nabídku chceme rozšířit. Za nabídky děkuji.
Poptáváme prádlo z latexu
Dobrý den Vážení, dovolujeme si Vás oslovit při poptávání prádla a erotického prádla z latexu, lacku, PVC/igelitu, kůže, lycry, spandexu, gumy a saténu, včetně veškerých doplňků a obuvi ze stejných materiálů. Dále hledáme výrobce a dodavatele veškerých erotických hraček zaměřených zejména na Fetish, Clinic, Piss, SM a BDSM a podobných ...
Poptáváme prádlo a oblečení ze saténu
Poptávám prádlo a oblečení ze saténu, včetně veškerých doplňků a obuvi ze stejného materiálu. Máme zájem pouze o výše uvedené výrobky, známe svůj směr, proto prosím, neztrácejte Váš drahocenný čas nabízením nezmíněných produktů. Rádi bychom Vás požádali o zaslání Vaší nabídky v podobě katalogu. Zároveň bychom chtěli znát naše případné ...
Poptávám zboží zn. Vitoria´s Secret a  Moda International
Poptávám zboží značky Victoria secret a Moda International.
Dámské punčocháče, Lotyšsko
Jsme velkoobchodní firma s dámskými punčocháči. Hledáme výrobce dámských punčocháčů.
Oděvy, obuv, elektronika, Nigérie
Poptáváme dámské oděvy a spodní prádlo, pánské oděvy a spodní prádlo, obuv, DVD přehrávače, elektroniku, mobilní telefony.
Konfekční oblečení, Mauricius
Hledám importéry konfekčního oblečení, jako jsou pulovry, trička, mikiny, dámské oblečení, plavky, spodní prádlo atd. V naší zemi máme velmi dobrý textilní průmysl a můžeme dodávat kvalitní výrobky za konkurenceschopné ceny.
Textilie z hedvábí, Čína
V naší továrně v Číně vyrábíme různé hedvábné tkaniny, hedvábné šátky, hedvábné oděvy, hedvábné kravaty, hedvábné povlečení, hedvábný bytový textil. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Hygienické papírové zboží, prádlo, Ghana
Poptávám plenky, papírové kapesníčky a role, dámské spodní prádlo. Potřebuji ceník produktů.
Oděvy, džíny, Indie
Hledáme prodejce / distributory džín a všech druhů oděvů.
Konfekce, obuv, kožené zboží, hodinky, Nigérie
Hledáme české výrobce nebo obchodníky s pánskými i dámskými konfekčními oděvy včetně džín,koženými taškami, obuví a opasky včetně řemínků pro náramkové hodinky, náramkovými hodinkami a hodinami.
Oděvy, Bangladéš
Jsme přední výrobce a exportér oděvů z Bangladéše. Působíme jako výrobce od roku 1992. Jsme schopni vyrábět pletené i tkané zboží. Pletené zboží: všechny druhy triček pro všechny věkové kategorie v různých designech, polokošile, mikiny, fleecové zboží, pletené žerzejové oblečení a mnoho dalšího. Tkané výrobky: všechny druhy formálních i ...
Nátělníky
Předmětem je dodávka nátělníků khaki.
Prádlo TERMO
Předmětem je dodávka nátělníků a spodků lehkých a zimních TERMO 2000.
Oděvy, Pákistán
Specializujeme se na výrobu triček, polokošil, mikin, triček s kapucí, pyžamových souprav atd. a dodáváme své výrobky úspěšně do celého světa. Jsme také schopni dodat vám uvedené položky podle vašich vlastních návrhů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Textil, obuv, Čína
Jsme velká importní a exportní společnost v Číně. Poptáváme velké množství textilu a obuvi. Jste-li schopni dodat, pošlete mi prosím informace o produktech a cenovou nabídku.
Poptáváme dodavatele ponožek
Vykoupíme nadnormativní či nepotřebné skladové zásoby dětských, dámských i pánských ponožek.
Oblečení, ložní prádlo, obuv, Čína
D&S(CHINA)CO.,LTD. je komplexní skupinová společnost, která zahrnuje mnoho podřízených závodů, jako je oděvní továrna, obuvnická továrna, továrna na řemeslné a dárkové výrobky, továrna na hračky a další. Naše společnost sídlí ve Weifang, Shandong, Čína, blízko přístavu a letiště Qingdao a má tedy velmi pohodlnou přepravu. Dodáváme veškeré služby ...
Spodní prádlo, dětské oblečení, hračky, Nigérie
Naše společnost poptává pánské a dámské spodní prádlo, dětské oblečení a spodní prádlo, hračky atd. Hledáme výrobce uvedeného zboží, kteří je mohou exportovat do Nigérie.
FN v Motole – dodávka prádla pro personál  (osobní prádlo personál i pacienti)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky osobního prádla pro personál a pacienty nemocnice v rozsahu, kvalitě a množství specifikovaném zadávací dokumentací. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou.
Poptávám zakázkové šití spodního prádla
Poptávám firmu z České republiky, která ušije kvalitní pánské spodní prádlo (slipy, boxerky, tanga, jocksy). Vzory spodního prádla budou k dispozici.
Poptávám zakázkové spodní prádlo
Poptávám zakázkové dámské spodní prádlo