BENIN; Oděvy, potraviny, elektronika, šperky
Chceme nakupovat od výrobců a dodavatelů různé druhy výrobků, jako např. 1-oděvy jako pánské i dámské džíny, trička, dámské topy, spodní prádlo, neformální oblečení atd. 2-potraviny a nápoje jako konzervované potraviny, nealkoholické nápoje, ovocné šťávy, pivo a koření atd. 3-telekomunikační a elektronická zařízení jako mobilní telefony, ...
TOGO; Oděvy, doplňky, bytový textil
Naše firma je dovozcem, distributorem a velkoobchodem hlavně s oděvy, obuví, kabelkami, šperky, spodním prádlem, závěsy, potahy na postele, textilními látkami, koberečky, koberci, arabskými rohožemi. Dodáváme soukromým firmám v západní Africe. Hledáme dodavatele tohoto zboží.
TOGO; Oblečení
Jsme jedním z předních dovozců všech typů dámského / pánského spodního prádla, dámských šatů, pánských košil a kalhot, triček v naší zemi. Máme zájem o navázání dlouhodobého obchodního vztahu s výrobci / vývozci tohoto zboží.
BANGLADÉŠ; Chemikálie, oděvy
Jsme skupina společností zabývající se importem a exportem. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s českými firmami. Dovoz: fosforit, těžká soda, močovina, chemikálie, stroje a zařízení. Vývoz: oděvy.
BANGLADÉŠ; Konfekční oblečení
Jsme profesionální výrobci a exportéři konfekčního oblečení - svetry, trička, polokošile, tílka, spodky, kalhoty, pulovry, kardigany a další. Snažíme se poskytnout nejlepší služby, nejvyšší kvalitu výrobků, konkurenceschopné ceny, včasné doručení. Hledáme dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Oděvy
Poptávám e-mailové adresy dodavatelů oděvů z České republiky.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme přední výrobci a exportéři oděvů, pletenin, svetrů a spodního prádla. Naše výrobky jsou velmi kvalitní, dbáme na včasnou dodávku. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy a rukavice
Naše firma Zed Pak Industries vyrábí kvalitní pracovní oděvy / módní kožené oděvy / motocyklové oblečení a všechny druhy rukavic, hlavně pro evropské zákazníky, již deset let. Standardní kvalita, konkurenceschopné ceny. Navštivte prosím naše webové stránky www.zedpak.com . Jsme držiteli certifikátu kvality ISO 9001-2000. Máme zájem o navázání ...
BANGLADÉŠ; Konfekční oblečení
RL FASHION je výrobce a dodavatel všech druhů oblečení a konfekce z přírodních ručně dělaných vláken pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti. Výrobní řada firmy zahrnuje trička, polokošile, topy, tílka, šortky, kalhoty, noční úbory, joggingové soupravy, vesty, pyžamové sety apod. Více na www.rlfashion.weebly.com Firma hledá obchodní spolupráci s ...
TURECKO; Bytový textil, oblečení
Jsme největší turečtí výrobci koupelnových ručníků, plážových osušek, kuchyňských utěrek, ručníků a utěrek pro hotely a restaurace, županů domácích i hotelových, matrací, koupelnových žíněnek, dětského zboží, ponožek, pracovních oděvů, oblečení, prostěradel, ložního povlečení, spodního prádla, triček, pyžam, punčocháčů atd. Použitý materiál: 100% ...
Poptávám zboží do komise
Hledám firmu/značku oblečení, obuvi, doplňků, která by chtěla otevřít svoji prodejnu v Brně. Nabízím zkušenosti a brněnskou klientelu 8000 zákazníků. Možné jsou i dodávky zboží formou komise.
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané oděvy
Dodáváme pletené a tkané oděvy (včetně propagačních a reklamních) a a zajišťujeme všechny druhy logistických služeb a služeb kontroly zboží s kompletním nákupním servisem pro konfekční oblečení z Bangladéše do Evropy. Obchodujeme s tričky, topy, polokošilemi, mikinami, bundami, košilemi, kalhotami, šortkami, pyžamy, spodním prádlem, nočním ...
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme jedním z předních výrobců / vývozců a dodavatelů oděvů v Bangladéši. Vyrábíme trička, polokošile, mikiny, topy, spodní prádlo, košile, kalhoty, džíny, šortky, jogingové soupravy, sportovní oblečení, plavky, svetry propínací i přes hlavu, pulovry atd. pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme ...
BANGLADÉŠ; Oblečení
Poptáváme české importéry a distributory oděvů.
ČÍNA; Textil, elektronika
Chtěli bychom exportovat textil a elektronické výrobky do vaší země. Poptáváme solidní distributory a importéry.
RUMUNSKO; Punčochy, prádlo
Jsem rumunský obchodní manažer Centra služeb italského obchodu. Zabýváme se výrobou a distribucí dámských punčoch (SUSI) a hledáme kontakty na velkoobchodníky. Rovněž poptáváme distributory prádla, punčochového zboží (ponožky, podkolenky).
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme předním dodavatelem oděvů v Bangladéši. Máme zájem o spolupráci s odběrateli chlapeckých, dívčích, dámských a pánských kalhot, košil, bund, spodního prádla, plavek, sportovního oblečení, kojeneckého oblečení.
ČÍNA; Dámské prádlo
Jsme čínští výrobci luxusního dámského prádla. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Můžeme poskytnout prádlo, úbory, korzety a jiné sexy prádlo. Pro více informací navštivte www.costume-oem.com
BANGLADÉŠ; Konfekční oblečení
Jsme exportéři exkluzivního konfečního oblečení. Specializujeme se na všechny typy oděvů: trička (potištěná i jednoduchá), polokošile, topy, pyžama, spodní prádlo, svetry, denimové džíny a košile, dámské a pánské kargo kalhoty, dětské soupravy, pletené bundy, tříčtvrteční kalhoty atd. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PAKISTÁN, Ponožky, bytové textilie
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli 100% bavlněných ponožek, triček z bavlny a polysteru vyrobených v Pákistánu a Thajsku. Dále bavlněného povlečení, ubrusů a ručníků, vše v exportní kvalitě s balením, konkurenceschopné ceny.
PÁKISTÁN; Bytové textílie, oděvy, látky
Hledáme importéry následujících výrobků: bytové textilie, značkové i neznačkové oděvy, látky, denim, prostěradla, přehozy přes postele, přikrývky, ložní prádlo, povlaky na polštáře, ručníky, pracovní rukavice, kuchyňské oděvy atd.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Barsha Design je výrobce a distributor oděvů - vesty, pulovry, blůzy, trička, polokošile, topy, trenýrky, spodní prádlo, šortky, kalhoty, saka, dámské šaty, džíny pro ženy, muže, děti. Hledá importéry.
TOGO; Oblečení, prostěradla, ručníky
Jsme importéři všech druhů oblečení, prostěradel, ručníků a přikrývek. Hledáme seriozní dodavatele pro dlohodobé obchodní vztahy.
BANGLADÉŠ; Konfekční oblečení
Naše firma XTREMELINE je výrobcem a vývozcem oděvů. Vyrábíme a dodáváme širokou škálu velmi kvalitního konfekčního oblečení pro zájemce z EU a USA. Naše partnerské výrobní továrny jsou vybaveny moderními stroji a zařízením. Našimi hlavními produkty jsou všechny druhy pleteného zboží, jako trička, polokošile, topy, spodní prádlo, tkané - džíny, ...
PÁKISTÁN; Kůže a textil
Exportujeme kůži a textil, máme zájem o obchodní spolupráci.