ČÍNA; Spodní prádlo, plavky
Jsme výrobci spodního prádla a plavek. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Hledáme výrobce oděvů
Hledám výrobce oděvů, kteří jsou ochotni spolupracovat zpočátku na bázi komisního prodeje. Pro velko- a maloobchod v Praze. T: 723293002 nebo l.celik@seznam.cz
GHANA; Kosmetika, spodní prádlo
Poptáváme dodavatele kosmetických výrobků, značkových parfémů nebo alternativních parfémů, pánských a dámských kalhotek.
KAMERUN; Nápoje, oblečení, kosmetika
Máme zájem nakupovat nápoje, oblečení a kosmetiku. Hledáme vhodné výrobce a dodavatele.
GHANA; Oblečení
Hledám české firmy, které obchodují s oblečením.
PÁKISTÁN; Tkané textilní zboží
Jsme koordinátory mezi exkluzivními vývozci / výrobci a dovozci z celého světa. Hledáme firmy, které dovážejí nebo chtějí dovážet tkané textilní kusové zboží z Pákistánu. Jsme schopni dodávat zboží podle požadavků zákazníků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
LOTYŠSKO; Obuv, oděvy
Poptáváme všechny druhy obuvi a oděvů.
TOGO; Oblečení, elektromateriál
Jsme přední importéři všech typů dámského, pánského spodního prádla, dámských šatů, pánských triček a kalhot, textilních tkaných a pletených látek, elektromateriálu. Máme zájem o obchodní spolupráci s výrobci, exportéry výše uvedeného zboží.
PÁKISTÁN; Pletené oděvy
Mám zájem o spolupráci s dovozci, kteří chtějí nakupovat pletené oděvy všeho druhu, tj. polokošile, trička, mikiny, mikiny s kapucí, legíny, spodní prádlo, pracovní oděvy, sportovní oblečení, dětské oděvy .
LITVA; Spodní prádlo, noční úbory
Poptávám spodní prádlo značky Calvin Klein (podprsenky, dámské spodní kalhotky, boxerky atd.), noční prádlo, noční úbory.
KUVAJT; Zdravotní podkolenky
Poptáváme zdravotní podkolenky. Sdělte nám prosím cenu a barvy.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
Chtěl bych vyvážet textilní zboží jako prostěradla, ručníky, pánské a dámské spodní prádlo, bavlněné utěrky. Hledám obchodní spolupráci s importéry.
Poptávám zboží do nové MO prodejny
Otevírám prodejnu potřebuji veškeré zboží.
JORDÁNSKO; Skladové zboží
Jsme jordánská firma zabývající se exportem, importem a obchodováním za provizi. Obchodujeme s mnoha položkami jako potraviny, potravinové PVC obaly, ruční nářadí, textil, příze, keramika, hliníkové folie, elektronika, malířské spreje, dětské plenky atd. Máme zájem o skladové zboží, o zboží při vyklízení skladů apod.
RUMUNSKO; Dámské punčochy
Jsme výrobci a distributoři dámských punčoch značky Susi. Poptáváme velkoobchodníky. Jsme italská firma Centro Servizi Italian Trading srl, sídlící v Rumunsku.
Poptávám dodavatele textilu pro boutique
Potávám dodavatele kvalitního zboží butikového charakteru, nejlépe od výrobce. Zajímavé dobře prodejné zboží pro náročnější klientelu. U vyšších značek může být i outlet. Nejlépe širší sortiment konfekce dámská, prádlo, kabelky, obuv. Možno i více dodavatelů. Jedná se o zásobení obchodu cca 65m2 v centru Prahy. Zavedený v provozu 13.let. Trvalá ...
BANGLADÉŠ; Oděvy
Stanley Fashion B.D je jedním z předních a nejvýkonnějších nákupčích v Dháce v Bangladéši. Obchodujeme s oděvy již od roku 2002 k úplné spokojenosti zahraničních zákazníků a odběratelů. Naše produkty: všechny druhy svetrů, trička, polokošile, potištěná trička, topy, všechny druhy zboží z polar fleece, pleteninové šortky, teplé spodní prádlo, ...
NIGÉRIE; Bílá trička
Hledáme spolehlivého dodavatele bílých triček ze 100% bavlny, s kulatým výstřihem, krátkým rukávem, bez potisku. Normální evropské velikosti, množství 1,5 milionu kusů.
PÁKISTÁN; Rukodělné výrobky, počítače, oblečení
Jsem obchodník a chci obchodovat s českými firmami, zvláště v oblasti rukodělných výrobků, počítačů, oblečení a sportovních potřeb.
Poptávám zakázkové šití prádla
Hledám firmu, která se věnuje šití spodního prádla na zakázku na Liberecku.
ČÍNA; Spodní prádlo
Hledám velkoobchod nebo distributora spodního prádla.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Naše firma Gimmick International Limited je známým výrobcem a vývozcem konfekčních oděvů s vlastním výrobním zařízením v Bangladéši. Kromě vlastní výrobní jednotky máme asi 15 přidružených výrobních zařízení pro pleteninovou konfekci a svetry. Specializujeme se na výrobu pleteného zboží (základní trička potištěná / nepotištěná, ragbyová trička, ...
ČÍNA; Domácí a sportovní potřeby, elektronika
Naše továrna může dodávat domácí potřeby, sportovní zboží, sexy prádlo, elektroniku, kojenecké zboží atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce, budeme dodávat dobrou kvalitu a nejlepší služby.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Jsme výrobce a vývozce všech druhů sportovního oblečení jako kožené bundy, kožené rukavice, teplákové soupravy, trička, polokošile, fotbalové dresy, basketbalové dresy (jednoduché / oboustranné), kriketové oblečení, kriketové tašky, fleecové mikiny s kapucí, pánské a dámské mikiny, vypasovaná i nevypasovaná trička, topy, sportovní podprsenky a ...
BANGLADÉŠ; Polokošile, denim, prádlo
Poptávám importéry polokošil, denimového oblečení, spodního prádla v Evropě. Zmíněné zboží dodávám ve velkém, chtěl bych vstoupit na evropský trh. Jedná se o výrobky nejlepší kvality.