GŘ OL – Košile a POLO trika
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky košil a POLO trik služebních stejnokrojů pro příslušníky Vězeňské služby ČR vyráběných sériově i měřenkovým způsobem výroby v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Rámcová dohoda na nákup Ponožek 15 PČR letních a zimních
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávky ponožek 15 PČR letních a zimních na období 2019 – 2022. Nákup bude realizován formou rámcové dohody uzavřené s jedním dodavatelem při nepřekročitelném počtu párů: Ponožky 15 PČR letní – 1 080 000 párů Ponožky 15 PČR zimní – 324 000 párů Celkem 1 404 000 párů ponožek
ZZS Pardubického kraje – dodávky ochranných pracovních prostředků 2019
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky osobních ochranných pracovních oděvů, a to pro Zdravotnickou záchrannou službu Pardubického kraje (dále také jako „OOPP“). Přesné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v Příloze č. 1 této Zadávací dokumentace „Charakteristika předmětu veřejné zakázky –ZZS PAK OOPP 2019“
Dodávky výstroje pro potřeby Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky níže uvedených výstrojních součástí (dále jen „předmět plnění“) pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“) na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění. Výstrojní součásti: Pláštěnka MP, Vesta reflexní s nápisem, Rolák služební - dlouhý rukáv, Tričko černé - krátký rukáv s nápisem, ...
Rámcová dohoda na dodávky – Kalhoty 15 PČR letní na roky 2019 – 2022
dodání 100.000 ks kalhot 15 PČR letních pro muže i ženy v období let 2019 – 2022
Stejnokroj večerní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ust. § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky stejnokrojů večerních.
Osobné ochranné pracovné prostriedky - DNS
Opis predmetu zákazky je príkladmo uvedený v prílohe súťažných podkladov.
Dodávka služebních stejnokrojů - OOPP
Předmětem této zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku služebních stejnokrojů pro zaměstnance Správy KRNAP (osobní ochranné pracovní pomůcky OOPP). Jedná se o dodávky stejnokrojů dle aktuálních potřeb zadavatele, přičemž součástí zakázky je i výroba znaku (loga) a nalepení nebo vyšití znaku (loga) v souladu s technickou specifikací. Veškeré ...
Odevy pre pilotov
Odevy, bundy, rukavice a spodná bielizeň určená pre výkonných letcov a lietajúci personál vzdušných síl ozbrojených síl SR.
Čepice služební
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky čepic služebních.
Dodávky jarních bund pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky jarních bund pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Kukla - čepice
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky kukel - čepic.
Polokošile a trika s dlouhým rukávem - II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodání ochranných pracovních oděvů – polokošil a trik s dlouhým rukávem pro členy výjezdových skupin Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, příspěvkové organizace s jedním dodavatelem dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka oděvních ochranných a pracovních prostředků 2020-2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka oděvních ochranných a pracovních prostředků 2020-2022, včetně dopravy do místa určení.
Barety
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky baretů.
Dodávky stejnokrojů II
Účelem této veřejné zakázky rozdělené na část 1 s názvem „Dodávky košil a polokošil“, část 2 s názvem „Dodávky bund“, část 3 s názvem „Dodávky kalhot, sukní, sak a vázanek“, část 4 s názvem „Dodávky ponožek, čepic, rukavic, šál a svetrů“, část 5 s názvem „Dodávky spon k vázankám“ a část 6 s názvem „Dodávky dispečerských čepic“ je uzavření šesti ...
Dodávka OOPP pro členy výjezdových skupin
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek ochranných osobních pracovních prostředků (pracovních oděvů) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Pracovní oděvy jsou určeny pro výjezdové skupiny zadavatele při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Předmět plnění veřejné zakázky je rozdělen v souladu s ust. § 35 zákona na 3 ...
Nákup košieľ pre letcov a lesníkov
Nákup košieľ pre letcov a lesníkov. Bližšia špecifikácia je uvedená v Prílohe č. 1 - Opis predmetu zákazky, technické požiadavky súťažných podkladov.
Služobné, reprezentačné rovnošaty, bundy výberové pre PrV a doplnky
Nákup Služobných, spoločenských, reprezentačných rovnošiat, búnd výberových pre PrV a doplnkov a návrh kodifikačných údajov pre potreby príslušníkov Ministerstva obrany Slovenskej republiky a Ozbrojených síl Slovenskej republiky v sortimente podľa technickej špecifikácie a podrobného vymedzenia predmetu zákazky uvedeného v SP.
Lesnícke rovnošaty a OOPP pre THZ Štátnych lesov TANAP-u
Dodanie a šitie lesníckych rovnošiat a OOPP pre THZ Štátnych lesov TANAP-u v množstvách a lehotách špecifikovaných v samotných objednávkach na základe skutočných potrieb verejného obstarávateľa , vrátane dopravy na miesto určenia verejným obstarávateľom podľa technickej špecifikácie predmetu zákazky. Množstvo/rozsah zákazky bude špecifikovaný v ...
Výstrojné súčasti reprezentačnej rovnošaty pre príslušníkov Policajného zboru
Predmetom tejto zákazky je nákup výstrojných súčastí reprezentačnej rovnošaty pre príslušníkov Policajného zboru a výstrojných súčastí služobnej rovnošaty pre príslušníkov Hasičského a záchranného zboru.
Speciální reflexní vesta DP
1 023 kusů speciálních vest reflexních DP.
Dodávky pracovních uniforem pro zaměstnance Zoologické zahrady hl. m. Prahy
Předmětem plnění této veřejné zakázky na dodávky je uzavření Rámcové dohody (dále též Smlouva) s jedním vybraným účastníkem na zajištění dodávek pracovních uniforem včetně souvisejících služeb a dopravy na místo plnění pro cca 260 zaměstnanců a externích spolupracovníků Zoologické zahrady hl. m. Prahy. Specifikace a podrobný popis požadovaného ...