Použité zboží, Togo
Naše společnost ETS Nkumatex sídlí a je registrovaná v Togu. Pravidelně nakupujeme použité oblečení a použitou obuv, použitou elektroniku a komunikační zařízení, ojetá vozidla a ojeté pneumatiky. Máme také zájem o společné podnikání včetně průmyslových projektů malého rozsahu. Máme v úmyslu spolupracovat s kteroukoliv spolehlivou a zainteresovanou ...
Použité oděvy, obuv, dětské pleny, Nigérie
Poptáváme použité oblečení a obuv, koření, dětské plenky.
Obuv sportovní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen“ZVZ“) uzavření rámcové smlouvy na dodávky obuvi sportovní 2014 podle aktuálních potřeb zadavatele.
Použité oděvy, obuv, kabelky, Togo
Jsme importér přebytečných zásob a letního smíšeného použitého oblečení, použité obuvi a kabelek. Hledáme dodavatele.
Polobotky, Boty letní pro VP
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen“ZVZ“) uzavření rámcové smlouvy na dodávky polobotek 2005 a bot letních pro VP podle aktuálních potřeb zadavatele.
Obuv používaná v OS SR
Predmetom zákazky je dodanie obuvi používanej v OS SR. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch B.1 Opis predmetu zákazky. Táto zákazka sa delí na časti.Počet častí: 4. Ponuky treba predložiť na jednu alebo viac častí. Súčasťou dodania tovaru bude : a) doklad pridelenie kódu NCAG výrobcu a dodávateľa, Úspešný ...
Použité zboží, Togo
Hledáme spolehlivé dodavatele zbytků textilií a kůže, použitého oblečení, obuvi a kabelek, plachet a tapet, použitých počítačů, ojetých osobních, dodávkových a nákladních automobilů, mražených potravin atd.
Boty GORE 01 – 2014
Záměrem zadavatele je uzavření kupní smlouvy na dodávku goretexové obuvi, které jsou součástí stejnokrojové výbavy policistů Policie České republiky, v roce 2014. Technické, materiálové a kvalitativní provedení je podrobně popsáno, včetně počtu jednotlivých druhů a ostatních požadavků v zadávací dokumentaci, čj. PPR-1532-52/ČJ-2014-990640.
Výzva k podání nabídek č. 1 / 2014  - Dodávky pracovních holínek (DNS)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pracovních holínek. Podrobnosti budou specifikovány ve Výzvě k podání nabídek č. 1/2014 - Dodávky pracovních holínek (DNS).
Použité oděvy, obuv, Togo
Jsme importér a distributor přebytečných zásob a použitého tříděného lehkého letního smíšeného oblečení jakosti A, použité obuvi a použitých kabelek. Hledáme dodavatele.
Konfekce, kabelky, kožená obuv, jut. zboží, Bangladéš
Naše společnost Crystal Vision Sourcing je jedním z předních exportérů, importérů, objednavatelů a dodavatelů v Bangladéši. Hodláme poskytovat zákazníkům komplexní nabídku produktů a služeb, která zahrnuje konfekční oděvy (pletené & tkané), koženou obuv, kabelky, doplňky, jutové zboží, recyklační výrobky v bio kvalitě apod. Crystal Vision ...
Použité oděvy, obuv, kabelky, Togo
Importujeme nadbytečné zásoby a letní smíšené použité oděvy, smíšenou použitou obuv a kabelky. Hledáme dodavatele.
Obuv, Německo
Poptávám tyto boty v bílé barvě velikost 39. Kde mohu tyto boty sehnat? Mockrát děkuji Maria Senftleben
Použité zboží, Togo
Hledáme spolehlivé dodavatele zbytků textilií a kůže, použitého oblečení, obuvi a kabelek, plachet a tapet, použitých počítačů, ojetých osobních, dodávkových a nákladních automobilů, mražených potravin atd.
Poptávám domácí obuv zn. Luna
Domací obuv typ. Luna modrá barva číslo 39.
Kotníková pracovní obuv
Předmětem VZ je uzavření rámcové kupní smlouvy (s platností do 31. prosince 2017) na dodávky 800 párů kotníkové pracovní obuvi pro vybavení členů výjezdových skupin. Podrobná specifikace předmětu plnění bude uvedena v zadávací dokumentaci k veřejné zakázce, která bude uveřejněna na profilu zadavatele na adrese: ...
Poptávám obuv na korfbal
Poptávám pro dceru polovysoké sálovky na korfbal velikosti 38-39. Děkuji Štěpán
Obuv, textil, Togo
Poptáváme koženou obuv pro muže, ženy a děti, pánské košile a kalhoty, pánské obleky a dámské kostýmy.
Poptávám opravu trekové obuvi
Potřeboval bych vyměnit podrážky na trekových botách Air 8000, cca 1O let starých, odešly prakticky současně na obou botách. Pokud to lze, tak i nové vložky. Děkuji.
Použitý textil, obuv, Togo
Naše společnost Ets Nkumatex West Africa, registrovaná u obchodní komory Toga, se zabývá importem použitých lehkých letních oděvů, použité obuvi, textilu, zbytků látek a PVC. Rádi bychom spolupracovali s dodavateli uvedených produktů a také máme zájem navázat obchodní spolupráci s firmami, které mají podobné projekty. Máme zájem o společné menší ...
Poptávám filcovou domácí obuv
Dobrý den, měla bych zájem o šité filcové papuče. Mohla bych dostat bližší informace nebo nějakou ukázku. Děkuji
Oděvy, obuv, kožená galanterie, Pákistán
Jsme jednou z předních exportních společnosti v Pákistánu, máme 15 let odborné kvalifikace v tomto oboru. Exportujeme sportovní potřeby, konfekční oděvy (trička), dámské pantofle s páskem přes nárt, sandály, pantofle, džíny, kožené peněženky, kabelky, kožená obuv zejména mokasíny z hovězí kůže. Hledáme importéry uvedených výrobků.
Poptávám dodavatele zboží z Číny do komisního prodeje
Poptávám dodavatele textilu,hraček,bot a jiného zboží do komisního prodeje. Hledám dodavatele zboží z Číny,který má zájem dát zboží do komisního prodeje.
Ochranná a zdravotnická obuv 2013
Předmětem zakázky jsou dodávky ochranné a zdravotnické obuvi ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Výzva k podání nabídek č. 1 / 2013  - Dodávky pracovních holínek (DNS)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pracovních holínek pro práci ve venkovním prostředí pro potřeby organizačních jednotek zadavatele. Podrobnosti budou specifikovány ve Výzvě k podání nabídek č. 1 /2013 - Dodávky pracovních holínek.