Obuv, oděvy, Indie
Chtěl bych pravidelně exportovat obuv a oděvy všech druhů. Naše obuv je bezpečnostní, holínky, neformální, formální, sportovní, pro muže i ženy. Také vyrábíme konfekční oděvy všech druhů podle požadavků odběratelů. Hledám nákupčí, zprostředkovatele zahraničních exportérů, přímé odběratele / importéry z ČR.
Kožená galanterie, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli indického zboží: kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené kabelky, kožené šátky, kožená obuv, kožené peněženky, složky, pouzdra na karty.
Poptávám opravu lyžařské obuvi
Poptávám kdo dokáže spravit vložku v lyžařských botech?
Poptávám dámskou zimní obuv ICEBUG
Poptávám Icebug Avila black, dámská zimní obuv,velikost č.36
Hledám výrobce kožených kšiltovek
Hledám výrobce kožených kšiltovek. Přednost dávám produktům s výraznými reflexními prvky, co se týče barev se mi jedná o světlé - žluté, bílé, krémové. Stačí napsat do předmětu kšiltovka a do textu odkaz na Vaše stránky. Nejlépe Praha a Středočeský kraj - není podmínkou.
Dámské sandály, Velká Británie
Rád bych navázal obchodní spolupráci s importéry dámských sandálů v ČR.
Poptávám ušití taneční obuvi
Dobrý den. Hledám obuvníka, který by dokázal vyrobit taneční boty na vysokém podpadku a platformě. Velikost-34.šíře-35 míry jsou orientační, noha je malá a široká musí se poměřit! Velice důležité. Děkuji za odpověd.
Poptávám opravu kufru
Poptávám opravu kufru - výměna kolečka, úprava protrženého povrchu. Zlín
Oděvy, obuv, Nigérie
Hledáme dodavatele následujících výrobků: dámské a pánské spodní prádlo, dámské a pánské oděvy, dámská a pánská obuv. Zájemci o dodávky by nás měli kontaktovat s cenovou nabídkou a informacemi o produktech.
Kožená galanterie, obuv, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli indického zboží: kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené kabelky, kožené šátky, kožená obuv, kožené peněženky, složky, pouzdra na karty.
Boty 2001 letní, boty 2001 zimní, boty polní PČR
Dodávka bot letních, zimních polních pro roky 2013 - 2015
Poptávám zakázkovovu výrobu zdravotní obuvi
Poptávám výrobu zdravotní obuvi - pulbotu.
Rukavice kožené - nákup pro roky 2012, 2013 a 2014
Záměrem zadavatele je uzavření kupní smlouvy na dodávky RUKAVIC KOŽENÝCH, pro období let 2012, 2013 a 2014. Technické, materiálové a kvalitativní provedení je podrobně popsáno, včetně druhu, počtů kusů a ostatních požadavků zadavatele, v zadávací dokumentaci a v její příloze.
Poptávám kožené a punčochové zboží, deštníky
Poptáváme do obchodu s koženým zbožím. Kožené aktovky, kabelky a další drobnosti z kůže. Deštníky, punčochy a kožené pásky. Nejlépe do komise.
Poptávám výrobce obuvi
Poptávám výrobce obuvi: Popis: výrobce české obuvi pro prodej na Ukrajině Množství: dohodou Cena: dohodou
Poptáváme dodavatele oděvů a obuvi pro e-shop
Zahraniční i tuzemské dodavatele pro internetový obchod z textilním zbožím a doplňky, bytovým textilem boty, kabelky a jiné podobné zboží. http://www.webareal.cz/l-m-desing
Polobotky P ČR 2012 a polobotky P ČR 2012 letní - nákup pro roky 2012 a 2013
Záměrem zadavatele je uzavření kupní smlouvy na dodávky polobotek, které jsou součástí stejnokrojové výbavy policistů Policie České republiky, pro roky 2012 a 2013 a 2014. Technické, materiálové a kvalitativní provedení je podrobně popsáno, včetně počtu jednotlivých druhů a ostatních požadavků v zadávací dokumentaci, čj. PPR-4217-14/ČJ-2012-990640.
Obuv, oděvy, kabelky, VB
Naléhavě poptáváme následující skladové zásoby: obuv, kabelky, zavazadla, oblečení. Všechny nabídky zvážíme. Zákazníci čekají.
Poptávám nabarvenou hovězí kůži
Poptávám nebarvenou hovězí kůži hlazenici o síle 2,5 mm. Mám zájem především o formáty "půlka" a "krupon". Sháním dodavatele pro dlouhodobou spolupráci. Odběr: řádově desítky.
Prezuvky pre obvinených a odsúdených
Prezuvky pre obvinených a odsúdených v čiernej farbe sú vyrobené lepeným spôsobom; prezuvky musia byť vyrobené zo zdravotne neškodných materiálov. Zvršok (vrchná časť prezuvky) je tvorený dvoma prekríženými pásmi, na ktorých je 4 riadkové ozdobné šitie. Pásy sú nalepené na netvarovanú stielku z tvrdej gumy. Stielka je spojená s podošvou lepením. ...
Oděvy, obuv, elektronika, Nigérie
Poptáváme dámské oděvy a spodní prádlo, pánské oděvy a spodní prádlo, obuv, DVD přehrávače, elektroniku, mobilní telefony.
Plstěné výrobky, Nepál
Jsme výrobci a exportéři produktů z vlněné plsti - tašek, kabelek, nákupních tašek, sáčků, pouzder na cestovní pas, peněženek, čepic a klobouků, bot a trepek, panenek, šperků, pásek do vlasů, vlasových spon a doplňků, Nuno šátků, podložek, rohoží a dalších řemeslných výrobků, také umělecky zpracovaných s nejkvalitnějšími korálky. Rádi bychom ...
Kůže, traktory, Vietnam
Jsme vietnamská firma Incomex a hledáme dodavatele: - PVC kůže (Barex) na pánskou obuv, - traktorů jako Bělarus, Ford, MF, Fiat atd. a náhradních dílů.
Elektronika, oděvy, obuv, Togo
Hledáme dodavatele elektroniky, oděvů, obuvi a módních doplňků.
Obuv, podešve, chemikálie na useň, Indie
Naše firma Khanna Lubricants sídlí v Mumbai v Indii. Hledáme distributory armádní obuvi, bezpečnostní obuvi, PU podešví pro obuv, dámské obuvi, sandálů a pantoflí a chemikálií pro zpracování usní. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli v ČR.