Poptáváme režnou bavlněnou přízi
Poptáváme režnou bavlněnou přízi 50-100tex na cívkách. Může být i zbytková, různé texy.
Kožená pouzdra na vějířová redukční pravítka, Německo
Poptávám kožená pouzdra na vějířovité stahovací pravítko podle přiloženého vzoru. Potřeba/kusů: asi 12 000 kusů ročně rozdělení: asi 1/3 1. - 2. čtvrtletí asi 2/3 3. – 4. čtvrtletí k odeslání á 1000 kusů rozměry: 191 X 28 X 2,5 mm celkové tloušťky tloušťka kůže 1 mm materiál: černá lakovaná kůže Provedení: kontura + vylisovaný, ...
Galanterie, šicí potřeby, Německo
Hledám velkoobchodníky s galanterií, šicími potřebami. Rovněž dodavatele příslušenství k řetízkům na dudlíky (dřevěné korálky, dřevěné klipsy, korálky s různými motivy...). Mnohokrát děkuji Romy Krüger
Wet blue kůže, Indie
Zabýváme se importem hovězích, kozích a ovčích wet blue kůží. Pravidelně importujeme z republik bývalého Sovětského svazu a nyní máme v úmyslu importovat tyto materiály z České republiky, pokud se nám podaří získat vhodné materiály podle našich specifikací za rozumné ceny.
Poptávám opravu kufru
Oprava, příp. výměna koleček u kufru.
Sháním gumové knoflíky na dresy
Sháním gumové knoflíky na ragbyové dresy, průměr okolo 11mm a 14mm.
Kožené výrobky, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli kožených výrobků: -kozí semišová a podšívková kůže a metalická kůže, -ručně vyráběná pletená neformální obuv, -kožené cestovní tašky, -kožené tašky na notebook, -kožená pouzdra na vizitky, -kožené peněženky. Uvítáme návrh a logo zákazníka, malá množství, rychlé dodávky, úsporné ...
Příze, Indonésie
Jsme indonéský výrobce MOP příze a rádi bychom navázali obchodní spolupráci a dodávali veškeré požadované MOP příze pro čisticí průmysl. Více na našem webu www.panjimastextile.com. Naše MOP příze jsou v rozmezí od Ne 0.8 - Ne 0.3, Ne 1 - Ne 12 a můžeme dodávat všechny druhy přízí, jako jsou: přírodní / surová bílá, šedá, bílá bělená a barevné.
Poptávám molitanovou metráž
Prodejna molitanu (ne hotových matrací) v okrese Znojmo, Břeclav a Třebíč. Rozměr potřebuji 100x245x10cm na pohovku na chatě, nebo běžný rozměr 100x200x10cm s cenovou nabídkou. Děkuji.
Usně, kožené výrobky, Indie
Jsme výrobci a exportéři velmi kvalitních upravených usní a kožených výrobků. Náš hlavní sortiment: kozí a buvolí rostlinně tříslená kůže - přírodní a barvená, kozí obuvnická nappa, kozí podšívková zpracovaná kůže, kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, dámské a pánské peněženky, pouzdra na vizitky, ručně splétané boty, svršky a tašky, ...
Jutové tašky, Bangladéš
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se seriózními odběrateli, kteří by chtěli importovat biologicky odbouratelné, ekologicky nezávadné jutové nákupní tašky pro supermarkety, obchody s potravinami. Dárkové tašky: módní jutové tašky, tašky na láhve. Potřebné informace najdete na našich webových stránkách www.shoppingbagsbd.com.
Poptávám potah na slunečník
Dobrý den, lze u Vás objednat potah na 4m čtvercový slunečník, pokud ano, prosím sdělte mi cca cenu, díky za info.
Poptávám plavkovinu
Poptávám kvalitní plavkovinu za příznivu cenu v bílé, černé, růžové a jiných barvách.
Látky, Německo
Hledáme látky na výrobu sukní.
Poptáváme dodavatele knoflíků pro MO prodejnu
Hledám výrobce nebo dodavatele knoflíků, dřevěných, plastových, skleněných pro nově otevíraný obchod. Velmi spěchá.
Poptávám výrobce bavlněné metráže
Hledám českého výrobce bavlněných látek, pláten, pro nově otevíraný obchod. Velice spěchá.
Jutová příze, jutové zboží, kožená obuv, Bangladéš
Naše společnost PACIFIC GROUP, která zahrnuje podniky různých oborů, má zájem vybudovat dlouhodobý obchodní vztah v ČR. Zabýváme se jutovým zbožím, jutovou přízí, pytlovinou, koženou obuví atd. www.pacificbd.biz
Poptávám dodavatele indického zboží
Sháním v ČR spolehlivého dodavatele, oslovuji i velkoobchody v ČR s indickým zbožím : konkrétně mám zájem o nákup šátků "Palestina, arafat, shemag " mix barev v kvalitě 100% BAVLNA/NE viskóza/. Nejsem plátce DPH a představovala bych si cenu s DPH kolem 30-40 Kč při 1.nákupu za 2.000 Kč do svého obchůdku s orientálním zbožím. Děkuji za případné ...
Jutové tašky, Bangladéš
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se seriózními odběrateli, kteří by chtěli importovat biologicky odbouratelné, ekologicky nezávadné jutové nákupní tašky pro supermarkety, obchody s potravinami. Dárkové tašky: módní jutové tašky, tašky na láhve. Potřebné informace najdete na našich webových stránkách www.shoppingbagsbd.com.
Nákup dekoviny
Dekovinaprikrývka 20 000 bm, šírka 150 cm Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: 66 300,- eur
Výrobky z kůže, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli kožených výrobků z Indie: kožené cestovní tašky, kožené tašky na notebook, kožené kabelky, kožené přehozy, kožená obuv, kožené peněženky/ složky/ pouzdra na karty.
Poptávám dodavatele bavlněné metráže
Poptávám výrobce,nebo velkoobchod s bavlněnou metráží,tisk i jednobarevné.Materiál vhodný na výrobu bytového textilu,povlečení,patchworku, a pod. Drobnější vzorky,proužky ,puntíky,kytičky i dětský potisk. Jsme firma zabývající se výrobou byt.textilu, hledáme nové dodavatele kvalitního bavlněného materiálu.
Odběr polyesterové příze, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s výrobci ponožek, punčocháčů, úzkých pásků, kteří mohou nakupovat naši barvenou nylonovou a barvenou polyesterovou přízi vyrobenou v Indii. Navštivte prosím naše webové stránky www.valsonpolyester.com.
Kožené zboží, bytový textil, Pákistán
Naše firma Global Mobility sídlí v Pákistánu a zabývá se především usněmi a koženými výrobky. Také exportujeme bytový textil. Exportujeme kožené bundy, kožené zimní rukavice, kožené spodní prádlo pro dámy. Rovněž vyrábíme bezpečnostní kožené produkty. Navštivte prosím náš web www.globalmobilitypk.org. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Kožená galanterie, Indie
Jsme výrobci všech druhů kožených kabelek, dámských i pánských peněženek, opasků atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.