Konfekční oděvy, Bangladéš
Naše firma Zeemtex & fashion je výrobce a dodavatel konfekčních oděvů z Bangladéše. Dodáváme na světové trhy již dlouho a máme dobrou pověst. V našich 2 závodech můžeme vyrábět všechny druhy pleteného zboží a jen tkané spodní díly. Naše cena je konkurenceschopná a kvalita je světový exportní standard. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Oděvy, Indie
Jsme výrobce a exportér pánských, dámských i dětských oděvů a doplňků z Indie. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Konfekční oděvy, Bangladéš
Jsem exportér, importér a nákupní zprostředkovatel různých konfekčních oděvů jako pleteniny, svetry atd. Rád bych navázal obchodní spolupráci s odběrateli oděvů nebo firmou, která má zájem založit joint venture v Bangladéši. Jakýkoliv typ exportních, importních položek lze vyměňovat mezi našimi zeměmi. Máme zde mnoho možností pracovních sil a ...
Oděvy, Bangladéš
Jsme přední výrobce / exportér / dodavatel pletených oděvů v Bangladéši. Exportujeme do celého světa pletené oděvy jako trička, polokošile, tílka, šortkové soupravy (vrchní a spodní díl), mikiny, fleecové bundy, mikiny s kapucí, svetry, košile, flanelové košile, ručníky, džíny atd. pro muže, chlapce, ženy a dívky. Navštivte naše webové stránky: ...
Oděvy, Bangladéš
Oriendra Bangladesh je místní vysoce renomovaná společnost zabývající se dodávkami, výrobou, řízením kvality a kontrolními službami. Působíme jako most mezi odběrateli a výrobci pro včasný import a export kvalitního textilu. Máme dodavatele tkanin a výrobní kancelář také v Číně. Dodáváme široký sortiment oděvů pro muže, ženy, děti, tkané košile a ...
Kožené oděvy, sportovní potřeby, textil, Pákistán
Jsme skupina firem obchodujícíh s koženými oděvy, koženými výrobky, sportovními potřebami a textilem. Více informací najdete na našich webových strábkách: www.namjas.com www.leathermaster.com.pk Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám VO s dámskými oděvy a doplňky
Poptávám velkosklad s dámskými oděvy nejlépe v Praze, Plzni z kterého bych mohla odebírat moderní oblečení, doplňky - viz šátky, sluneční brýle, dále kabelky, bižuterii. Chtěla bych rozjet obchod. Prosím nabídky odesílejte na mail.
Pleteninové oblečení, Indie
Naše firma FASHION TEX CLOTHINGS je výrobce a exportér pleteninového oblečení a triček v Tirupur v Indii. Máme kapacitu pro výrobu všech druhů módních pletených výrobků dokonce už od 500 ks. Děláme také hodně z bio bavlny. Naše ceny budou velmi konkurenční a výrobky splňují vysoké standardy kvality. Firma je rovněž držitelem certifikátu ...
Konfekční oděvy, Bangladéš
Exportujeme konfekční oděvní výrobky do Ruska a Kanady. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s novými odběrateli.
Oděvy, Pákistán
Poskytujeme nejlepší služby, abychom vyhověli vašim požadavkům na rukavice, trička, košile, mikiny, dresy atd. V libovolném množství, za nejnižší ceny, v nejkratších dodacích lhůtách. Jsme také schopni vyrábět v jakémkoliv designu podle vašich požadavků za vaše cílové ceny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Oděvy, Bangladéš
Exportujeme oděvy podle požadavků zákazníků a rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Sortiment: tílka, dlouhé kalhoty, šortky, bermudy, bundy, košile, šaty, denimové zboží, jemné bavlněné pleteniny, trička, polokošile, vesty, žerzejové košile, mikiny, teplákové soupravy, pracovní kalhoty.
Poptávám zboží pro komisní prodej
Poptávám zboží do komisního prodeje - oblečení nové nebo outletové, bytový textil, obuv apod.
Poptávám dodavatele značkového oblečení
Poptávám dodavatele značkového oblečení Replay, Diesel, Tommy Hilfiger. První objednávka by byla v hodnotě asi 450000,-Kč.
Oděvy, Indie
Jsme mezinárodní zprostředkovatelé a obchodujeme s následujícími položkami: oděvy vyrobené v SAE. Navštivte prosím naše webové stránky www.chemicalbrokersindia.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám dodavatele značkového oblečení
Hledám dodavatele licenčního oblečení, např. Hello Kitty, Pat a Mat, Popelka, princezny, Spider-Man a jiné. Možno dětské oblečení i pro dospělé.
Módní oděvy, doplňky, Indie
V uplynulém desetiletí rostla indická móda mílovými kroky, objevila se na scéně světové módy a zůstává zde. Naše firma Astral Exports přináší světu se značně velkou kolekcí dámských kabelek, triček a dalších pletených oděvů velké množství módních konfekčních řešení a atraktivních módních doplňků. Jako výrobci, exportéři a obchodníci máme ...
Oděvy, jutové výrobky, Bangladéš
Jsme bangladéšská nákupní firma a výrobce konfekčních oděvů - všech druhů pletených oděvů, např. triček, polokošil, tílek atd., všech druhů tkaných oděvů, např. košil, kalhot, šortek atd., všech druhů zimních oděvů - svetrů, propínacích svetrů, bund atd. Dále zboží z jutových vláken - jutové pytle, tašky z pytloviny, podklady koberců apod. Rádi ...
Obuv, oděvy, Indie
Chtěl bych pravidelně exportovat obuv a oděvy všech druhů. Naše obuv je bezpečnostní, holínky, neformální, formální, sportovní, pro muže i ženy. Také vyrábíme konfekční oděvy všech druhů podle požadavků odběratelů. Hledám nákupčí, zprostředkovatele zahraničních exportérů, přímé odběratele / importéry z ČR.
Kožené zboží, oděvy, bytový textil, Pákistán
Obchodujeme ve velkém s koženými výrobky, bavlněnými oděvy, džínovinou, koberci, punčochovým zbožím, ručníky, surovou bavlnou, řemeslnými výrobky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Oděvy, Bangladéš
Jsme obchodníci s oblečením, značkovým i neznačkovým, z Bangladéše. Dodáváme až na místo určení, přijímáme i objednávky malých množství. Naše služby jsou velmi užitečné pro maloobchodní prodejce, protože dodáváme různé designy, barvy, velikosti v rámci objednávky malého množství. Akceptujeme i privátní značky.
Islámské oblečení, Indonésie
Prodáváme islámské oblečení, jako jsou muslimské dámské módní modely, abáje, muslimské pánské oblečení jako koko (košile) s krátkými rukávy a celá řada dalších modelů, rovněž mukena nebo telekung (oblečení na modlení). Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Navštivte náš blog na www.tigamuslimah.blogspot.com.
Šály, šátky, štóly, pašmíny, Nepál
Jsme výrobci a exportéři šátků, šál a štól ze 70% pašmíny / 30% hedvábí, 100% pašmíny, 100% bavlny, 100% bambusu a jiných přírodních vláken, pevně barvených, stínovaných, s korálky, vyšívaných, žakárových, potištěných, batikovaných, barvených ponořením a barvených Shibori (japonský styl) atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledám dodavatele dámských a pánských oděvů
Hledám dodavatele dámského a pánského módního, stylového oblečení - veškeré oblečení a doplňky (kabelky, boty). Původ ČÍna, Vietnam, Turecko, a jiné země. Dodání oblečení - max. do týdne. Cena a množství dohodou. PROSÍM KONTAKTUJTE MĚ NA EMAIL
Oděvy, spodní prádlo, Bangladéš
Jsme firma T-Tex knitwear Pvt z Bangladéše a zabýváme se výrobou a dodávkami spodního prádla a všech druhů pletených oděvů. Náš sortiment zahrnuje celou řadu spodního prádla, podprsenky, kalhotky, boxerky, trenýrky, punčocháče, legíny a další druhy spodního prádla. Máme také výrobní jednotku na trička, polokošile, pyžama, bundy s kapucí, legíny, ...
Oděvy, Indie
Jsme renomovaný prodejce všech druhů oděvů z Indie. Exportujeme všechny druhy oděvů za velmi dobré ceny a zároveň v nejlepší kvalitě. Přijímáme také malé objednávky na zakázku. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.