Oděvy, obuv, Nigérie
Hledáme dodavatele následujících výrobků: dámské a pánské spodní prádlo, dámské a pánské oděvy, dámská a pánská obuv. Zájemci o dodávky by nás měli kontaktovat s cenovou nabídkou a informacemi o produktech.
Pašmíny, šály, šátky, štóly, Nepál
Jsme výrobci a exportéři šátků, šál a štól ze 70% pašmíny / 30% hedvábí, 100% pašmíny, 100% bavlny, 100% bambusu a jiných přírodních vláken, pevně barvených, stínovaných, s korálky, vyšívaných, žakárových, potištěných, batikovaných, barvených ponořením a barvených Shibori (japonský styl) atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Bytový textil, kožené zboží, Pákistán
Naše firma GLOBAL MOBILITY je výrobce a exportér bytového textilu a kožených výrobků. Exporujeme zboží do několika zemí. Pákistán je známý svojí bavlnou. Výrobky mají velmi dobrou kvalitu za rozumnou cenu. Vyrábíme bytový textili z bavlny, perkálu, saténu atd. Naše oddělení kůže vyrábí bundy, rukavice a bezpečnostní produkty. Navštivte prosím ...
Oděvy, Bangladéš
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli triček, polokošil, triček s výstřihem V, svetrů a fleecových bund.
Poptávám dodavatele textilních oděvů pro prodejnu
Hledám dodavatele textilních oděvů do svého obchodu - Kikiriki apod. zboží. Díky za informace.
Bundy, džíny, Bangladéš
Hledáme spolehlivé a pilné odběratele bund a džín atd. Musí mít prodejny a skladovací prostory. Veškeré zboží pochází z Bangladéše. Chceme se podílet na zisku - na konci po prodeji. Jsme přístupni návrhům.
Poptávám distributora s těhotenskou módou
Chci založit internetový a kamenný obchod s těhotenským oblečením. Hledám proto distributora s těhotenskou módou.
Poptávám oděvy, módní výrobky
Poptávám dodavatele: Popis: oděvy, módní výrobky Specifikace: český výrobce, oděvů, módních výrobků, doplňků pro prodej v našem stánku, prodejničce na Ukrajině Množství: dohodou Cena: nabídněte Platnost poptávky: neomezeně. Profil poptávajícího: firma z Ukrajiny. Děkuji za nabídky.
Poptávám oděvy, módní výrobky
Poptávám dodavatele: Popis: oděvy, módní výrobky Specifikace: český výrobce, oděvů, módních výrobků, doplňků pro prodej v našem stánku, prodejničce na Ukrajině Množství: dohodou Cena: nabídněte Platnost poptávky: neomezeně. Profil poptávajícího: firma z Ukrajiny. Děkuji za nabídky.
Poptáváme dodavatele značkového oblečení
Poptáváme spolupráci s dodavatelem, který by mohl posílat a prodávat značkové oblečení z USA nebo i z jiných států (Louis Vuiton, Gucci, Lacoste, Armani, Puma, Nike, Adidas, Monster, DC, Burberry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Gant...) V případě zájmu mne kontaktujte na email.
Oděvy, textil, módní návrhářství, Pákistán
Naše společnost IKZAU Enterprises je dodavatelem / zástupcem nákupčích, sídlí v Karáčí v Pákistánu. Máme silný tým skládající se z vysoce profesionálních a kvalifikovaných pracovníků. Zabýváme se následujícími obchodními aktivitami s nejlepšími standardy kvality. - oděvy a textil (horní i spodní části, dámský, pánský, dětský, bytový textil), - ...
Trička, polokošile, Bangladéš
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli triček a polokošil za dobré ceny.
Poptáváme dodavatele oděvů a obuvi pro e-shop
Zahraniční i tuzemské dodavatele pro internetový obchod z textilním zbožím a doplňky, bytovým textilem boty, kabelky a jiné podobné zboží. http://www.webareal.cz/l-m-desing
Poptávám výkupny textilu na Znojemsku
Poptávám výkupny textilu na Znojemsku
Import, export, Indie
Jsem marketingový konzultant a dodavatelský zástupce pro kupce i prodejce. Sídlím v Indii a mám také velmi dobré vztahy ve Velké Británii, v Belgii a západní Evropě. Jsem schopen dodávat potenciálním odběratelům a importérům z ČR cokoliv, co mohou požadovat od velmi dobře zavedených a renomovaných výrobců a exportérů z Indie, jako jsou stroje, ...
Textil, Togo
Poptáváme trička, textil. Pošlete prosím cenovou nabídku.
Oděvy, Indie
Jsme výrobce oděvů z Indie a výrobní jednotku máme v Bangladéši. Jsme schopni vyrábět podle požadavků zákazníka a také obchodujeme se skladovými zásobami/ přebytečnými položkami. Naším hlavním sortimentem je pánské, dámské i dětské oblečení. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dobrou společností z Evropy.
Oděvy, Bangladéš
Jsme exportér oděvů z Bangladéše. V současné době dodáváme do Evropy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s českými firmami. Jsme v podstatě dodavatel/ nákupní společnost a exportér, jsme také výrobce (trička/ polokošile) a pracujeme v tomto oboru již dlouhou dobu. Jsme technicky velmi spolehliví, zkušení a erudovaní ve výrobě oděvů. ...
Poptávám krejčovské služby pro prodejnu konfekce
Hledám šicí dílnu, nebo i krejčovou, která mi levně ušije do malého obchodu konfekci a látkové čepicea klobouky.. Materiál mám. Dále bych potřebovala ušít levně pánské kalhoty s mého materiálu. Kvalitně, odborně levně.
Pleteninové zboží a látky, Bangladéš
Jsme výrobce a exportér velmi kvalitních triček, polokošil, vest, mikin a spodního prádla pro muže i ženy, zhotovených zejména z pletenin. Exportujeme pletené zboží a pletené látky především do zemí EU. Jsme držiteli certifilátu OEKOTEX a značky CE. Věříme, že jsme schopni splnit jakýkoliv typ požadavku týkající se pleteného zboží. Rádi bychom ...
Módní oděvy, Vietnam
Jsem výrobce módních oděvů ve Vietnamu. Moje výrobky: trička, polokošile, džíny, bundy, plavky, spodní prádlo, dresy atd. pro muže, ženy, děti. Návštivte mé webové stránky: www.vqfashion.com. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Oděvy, Indie
Jsme spolehlivý výrobce konfekčních oděvů, pletených i tkaných, sídlíme v Tirupur v Indii. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci. Pokud budete chtít, můžete zkusit počáteční objednávky a budete-li spokojeni, můžete zadat pravidelné objednávky.
Bavlněné oděvy, kravaty, Pákistán
Jsme exportér / obchodník se všemi druhy bavlněného oblečení jako trička, mikiny, trička s kapucí - pánské, dámské a chlapecké. Máme také malou zásobu pánských kravat různých barev - asi 2000 kusů. Hledáme odběratele.
Obuv, oděvy, kabelky, VB
Naléhavě poptáváme následující skladové zásoby: obuv, kabelky, zavazadla, oblečení. Všechny nabídky zvážíme. Zákazníci čekají.
Bylinné produkty, potravinové doplňky, Bangladéš
Naše firma Oyeshe International je exportér a importér v Dháce v Bangladéši. Importujeme bylinné produkty, potravinové doplňky, rychloobrátkové spotřební zboží jako výhradní zástupce a distributor. Nyní plánujeme založení společného podniku průmyslu bylinných produktů nebo potravinových doplňků v Bangladéši a hledáme proto zahraniční obchodní ...