USA; Skleněné knoflíky
Mám zájem o velkoobchod s českými skleněnými knoflíky ve velkém množství. Dávám přednost velmi barevným knoflíkům.
Poptávám nefunkční litinovou pumpu k dekoraci
Poptávám starou litinovou pumpu. Může být i nefunkční, k dekoraci zahrady.
NEPÁL; Řemeslné výrobky
Pracujeme v odvětví nepálských řemeslných výrobků od roku 1997. Vládou registrovaná společnost WOMAN'S PAPER CRAFTS vyváží do celého světa mnoho druhů zboží jako ručně dělané papírové zboží, nepálské oděvy, vlněné a pletené zboží, sochy, plstěné zboží atd. Chtěli bychom spolupracovat také s českou firmou.
INDIE; Řemeslné výrobky
Jsme předním dodavatelem / výrobcem řemeslných výrobků do Indie a do zahraničí. Vyvinuli jsme síť k dodávkám požadovaných výrobků za nepatrnou cenu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Kovy, dřevěné výrobky, plastové misky
Jsme indičtí exportéři, obchodujeme s mosazí, kovy, dřevěnými rukodělnými výrobky, plastovými miskami. Hledáme odběratele.
BENIN; Dřevěné rukodělné výrobky
Poptáváme firmy, které by odebíraly dřevěné rukodělné předměty různého druhu.
ČÍNA; Šperky z jantaru, suvenýry
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, distributory módních šperků z umělého jantaru (uvnitř 100% přírodní hmyz, květiny, mořská hvězdice), upomínkových předmětů, suvenýrů, reklamních předmětů, dárků, klíčenek. Více na http://www.bayead.com , http://www.bayead-craft.com
VIETNAM; Rukodělné výrobky
Vietnamská firma Hang Xanh exportuje vietnamské rukodělné výrobky jako dřevěné obrazy, fotorámečky, dřevěné krabičky atd. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli našich produktů.
EGYPT; Nábytek, koberce, starožitnosti
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní společnosti v Egyptě. Spolupracujeme s dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně Vás zveme k návštěvě naší webové stránky na http://www.nariad.com, kde najdete fotogragie egyptských výrobků. V Egyptě máme výrobní společnosti světové třídy, s nejmodernějšími technologiemi k ...
EGYPT; Staroegyptské dárkové předměty
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní společnosti v Egyptě. Spolupracujeme s dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně Vás zveme k návštěvě naší webové stránky na http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků. V Egyptě máme výrobní společnosti světové třídy, s nejmodernějšími technologiemi k ...
INDIE; Rukodělné výrobky
Exportuji rukodělné výrobky jako vánoční zvonky, přívěsky, svícny a jiné dekorativní předměty. Více na www.baksonexports.com Hledám obchodní spolupráci s odběrateli.
VIETNAM; Aromalampy, oleje
Poptáváme ceník olejových výrobků, aromalamp, éterických olejů.
Poptávám obraz od Jaroslava Gruse
Poptávám obraz od Jaroslava Gruse. Jedná se o obraz z roku 1971.
INDIE; Poštovní známky
Poptáváme obchodníky s poštovními známkami.
PÁKISTÁN; Řemeslné výrobky
Hledáme odběratele pro řemeslné výrobky. Jsme výrobce a obchodní společnost zabývající se různými druhy řemeslných výrobků, včetně mosazného a měděného zboží s ručně vyřezávanými různými typy starožitností apod.
PÁKISTÁN; Výrobky z himalájské kamenné soli
Jsme přední zpracovatelé a exportéři solných produktů z himalájské kamenné soli. Více na www.twc.com.pk http://tradersworld.trustpass.alibaba.com Hledáme odběratele.
INDIE; Rukodělné výrobky, dárkové předměty
Jsme přední výrobci a dodavatelé rukodělných výrobků a dárkových předmětů. Dodáváme zboží nejlepší kvality za přijatelné ceny. Můžeme vyrábět i na zakázku podle fotografií. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
VIETNAM; Rukodělné výrobky, nábytek, květináče
EUROPE ASIA CP., LTD. exportuje lakované zboží, rukodělné výrobky, nábytek, sklolaminátové květináče. Více na www.aualtd.com Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Dřevěné, onyxové a mramorové výrobky
Zhotovujeme košíky a figurky z růžového dřeva. Rovněž dodáváme onyxové a mramorové rukodělné výrobky. Hledám obchodní spolupráci s odběrateli.
GHANA; Zábavné zboží, dárky
Poptáváme věcičky, šikovné mechanismy, kvalitní zábavné věci a dárky včetně firemních dárků.
VIETNAM; Bytové dekorace
HLDesign Vietnam zhotovuje a exportuje zboží pro bytovou dekoraci do celého světa. Hlavní výrobky: lakované vázy, lakované lodě, sochy, nástěnné dekorace a zrcadla. Unikátní produkty jsou spojením vietnamského tradičního umění a moderního inovativního designu. Všechny výrobky jsou rukodělné z MDF dřeva. Hledáme odběratele, distributory.
PÁKISTÁN; Výrobky z kamenné soli
Jsme ISO 9001:2008 a HACCP certifikovaná společnost zabývající se výrobou, ručním řemeslným zpracováním a balením produktů z himalájské krystalické kamenné soli, včetně solných lamp, svícnů na čajové svíčky, solných lizů pro zvířata, koupelové soli, jedlé soli, dlaždic, atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám japonské lampy
Sháním kamenné nebo keramické japonské lampy.
PÁKISTÁN; Starožitnosti
Hledám firmy, které obchodují se starými věcmi.
INDIE; Příbory, vánoční dekorace
Hledám obchodních řetězce s příbory, vánočními dekorativními předměty.