INDONÉSIE; Esenciální oleje
Vyrábíme několik esenciálních olejů. Sadba i výroba jsou z Indonésie. Naše produkty: 1. pačuli olej 2. hřebíčkový olej 3. růžový olej 4. jasmínový olej 5. lemongrass olej 6. citronella olej atd. Máme zájem o spolupráci s odběrateli.
Poptávám umělé květiny
Poptávám výrobce a prodejce umělých a voskových květin v ČR.
ČÍNA; Potřeby na jedno použití
Jsme specializovaný výrobce a vývozce lékařských potřeb na jedno použití, které se používají v nemocnicích, hotelech a domácnostech a lze je použít v cestovním, elektrotechnickém a potravinářském průmyslu. Naše hlavní produkty: * Plastové zboží na jedno použití PE návleky na boty, CPE návleky na boty, návleky na boty s háčkem, PE rukavice, PE ...
SRBSKO; Lopata na pizzu
Poptávám lopatu na pizzu od 33cm do 50cm z oceli, hliníku nebo dřeva.
TAIWAN; Zboží pro domácnost
Jsme výrobce zboží pro domácnost, kuchyňského zboží, nádobí na vaření, stolního nádobí, barového skla, odpadkových košů a příslušenství koupelen a WC . V podstatě věcí pro každodenní použití! Specializujeme se na zboží z nerezové oceli. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; PP tkané pytle
Hledáme spolupráci s odběrateli PP tkaných pytlů.
INDIE; Stříbrné šperky
Jsme Korejci vlastněný a provozovaný výrobce stříbrných šperků, který se nachází ve zvláštní ekonomické zóně v Jaipur v Indii. Vyrábíme velmi kvalitní soupravy stříbrných šperků se skutečnými drahokamy za tovární ceny. Rádi bychom navázali kontakty s obchody se šperky, velkoobchodními distributory a většími společnostmi, které požadují zpracování ...
INDIE; Tašky, šály
Jsem výrobce a vývozce jutových tašek, nákupních tašek, bavlněných tašek, dárkových tašek, reklamních tašek, také šál, bavlněných šál, hedvábných šál. Mám zájem o obchodní spolupráci.
INDIE; Železářské zboží pro postroje
Jsme výrobce a vývozce sedlářského železářského zboží pro postroje, vodítka, ohlávky, houně a sedla. Náš sortiment výrobků zahrnuje přezky, rozety, úvazné kroužky, upínací krční pásky, kroužky, spony na popruhy, spony na řemeny, kroužky ve tvaru D a sedlové kroužky ve tvaru D atd. Používáme nejnovější proces lití metodou ztraceného vosku pro ...
Poptáváme použité přepravky
Koupím starší použité Pekařské přepravky nízké i vysoké 100až5000kusů
Poptávám košíkářský materiál
Hledáme dodavatele materiálu na pletení jako je pedik a podobně.
INDIE; Šperky a dárkové předměty
Jsme vývozce a dovozce šperků, řemeslných výrobků a dárkových předmětů. Působíme v této oblasti již 10 let. Máme zájem o spolupráci s vývozci tohoto zboží. Máme v Indii výstavní síň. Máme kanceláře také v Rumunsku. Chceme importovat zboží jak pro indický, tak pro rumunský trh.
Poptávám nádoby z plexiskla
Potřebuji 2 ks průhledných válců z plexiskla, cca v 100 cm, o průměru 15cm.
INDIE; Tašky dárkové, reklamní
Jsme výrobci a exportéři jutových, bavlněných tašek, tašek z plátna, reklamních, dárkových tašek a tašek na víno. Hledáme distributory.
INDIE; Domácí potřeby z nerezu
Hledáme importéry domácích potřeb - stolní, kuchyňské zboží a jiné domácí potřeby z nerezové oceli. Dále hledáme importéry dřevěných sošek z České republiky.
PÁKISTÁN; Solné lampy a lizy pro zvířata
Jsme přední výrobci a exportéři solných lamp, zhotovených z přírodní soli. Poslední vědecké výzkumy odhalily ohromný prospěch přírodních solných lamp, jedlé soli, průmyslové soli, solných lizů pro zvířata zhotovených z přírodní soli. Více na www. saltsensation.com. Hledáme obchodní partnery, distributory z celého světa.
Poptáváme nevyužité zásoby spotřeb. zboží
Poptáváme (vykoupíme) nadnormativní a nepotřebné zásoby spotřebního zboží.
Sháním kožený basketbalový míč
Koupím basketbalový míč kožený,do haly,za rozumnou cenu
Hledáme impotéry vánoční dekorace
Hledáme odběratele, importéry vánoční dekorace - umělý vánoční strom (jedle) od 1,20 m do 3,9 m. Více na www.kuenstliche-tannen.com
Poptáváme dodavatele svatebního zboží
Hledám dodavatele pro pravidelné odběry svatebních čokoládek, barevných rolí organzy a případně dalšího Vašeho svatebního zboží dle výhodné nabídky.Můžou to být např. papírové či polyuretanové květiny, nebo jmenovky na svatební stůl atd. Předem děkuji za nabídky.
Sháním plastové obaly na oděvy
Sháním pytle na oděvy, jak se z nich vysává vzduch.
Poptávám sušák na prádlo
Chci koupit sušák prádla sestávající ze 2 kladkových souprav, které se šroubují na strop. Na kladkách je zavěšeno 6 hrazd, které slouží k sušení prádla. Hrazdy se jednotlivě vytahují ke stropu, nebo spouští. délka hrazd je cca 1500mm.Jeden sušák mám a potřebuji 2.
Poptávám sifonovou láhev
Sháním prodejce skleněné sifonové láhve.
Sháním model lidské kostry
Sháním model lidské kostry.
Poptávám příslušenství k tenisové raketě
Dobrý den, chěla bych se zeptat jeslti máte na svém skladě i tenisové omotávky na raketu Dunlop v bílé barvě. Předem děkuji za odpověď Monika Kodešová