Hledám dodavatele korálků pro e-shop
Hledám dodavatele levných korálků (skleněných, plastových, kovových, ohňovek, rokajlů, apod.) a komponentů pro nově vznikající internetový obchod.
Poptávám signální zařízení
Poptávám signální zařízení - jedná se o dvoutónovou signální trumpetku (povelku). Dříve vyráběla Amati Kraslice.
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele ( výrobků, zboží nebo služeb ): hledáme schopné dodavatele různého zajímavého zboží do internetového obchodu - zboží musí být odesláno do 2-3 dnů k nám (Brno), nebo do týdne přímo k zákazníkovi ( preferováno ), výrobce nebo dodavatele zboží či výrobků, máme zájem i o drobné tuzemské výrobce, nabízíme trvalou spolupráci z naší ...
Poptáváme VO se zbožím zn. Playshoes
Hledám velkoobchodního dodavatele společnosti playshoes, pro ČR.
PÁKISTÁN; Strojek na pásky
Vyrábíme malý ruční strojek (QUILLING FRINGER), který řeže papírové ozdobné pásky 3/8” široké, které se používají na svázání květin, dárků, na různé dekorace. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme levné textilní zboží pro MO
Poptáváme nejlevnější textilní zboží v Evropě a to obuv,ošacení,deky atd.včetně dárkového zboží, peněženky ,ledvinky a jine zboží...
Poptávám borosilikátové sklo
Shánim kousek borosilikátového skla 4*150*200 mm.
Poptáváme dodavatele svatebních dekorací
Poptáváme dodavatele svatebních dekorací a doplňků jako vlizelín, organzy, jmenovky, dekorační písek a kamínky, svatební skleničky, alba, výzdoba aut, ...
IRSKO; Cigaretové papíry Rizla
Poptávám cigaretové papíry Rizla.
Poptávám filmové DVD
Sháním Řek Zorba, film, DVD, nebo knihu v češtině - koupím
Poptávám dodavatele ALU sáčků
Poptávám dodavatele ALU sáčků se zipem
PÁKISTÁN; Náboženské umění
Náboženské dřevěné umění. Náboženské ručně vyráběné obrázky Ježíše a Marie, všech svatých, kříže, dřevěné přívěsky na klíče, dřevěné krucifixy (dřevěné korpusy), vánoční a velikonoční dřevěné číše, dřevěné poháry, jablka a zvonky (ručně malované), dřevěné plakety, dřevěné suvenýry, dřevěný betlém . Světské dřevěné umění. Osobní portréty, ...
PÁKISTÁN; Erotické zboží
Global Bird Co. je výrobce erotického zboží jako vakuové erekční pumpičky manuální nebo na baterie, vibrační kroužky, pumpičky na zvětšení poprsí, regulační pumpičky na poprsí atd. Rovněž vyrábíme sety na terapii baňkováním. Hledáme obchodní spolupráci s distributory z celého světa.
Poptávám hudební videoklip
Shaním video s Michaelem Jacksonem ghost, prosim kontaktujte mne, děkuji
Poptávám židli k malířskému stojanu
Potřebovala bych malířskou židli k malířskému stojanu, takovou, aby měla nastavitelnou výšku sedáku, bederní opěrku a možnost zapření se chodidlem pod sedačkou
BENIN; Oblečení, obuv, kosmetika, potraviny
Poptáváme použité oblečení, skladovou obuv a opasky, použité domácí zboží, zkrášlovací a kosmetické výrobky, konzervované potraviny, víno a alkoholické nápoje, sušenky a sladkosti, vánoční dekorace atd.
PÁKISTÁN; Svařovací materiál, transformátory
Dovážíme a dodáváme svařovací stroje a spotřební materiál, testovací a měřicí přístroje a příslušenství vedení pro síťové / rozvaděčové transformátory. Hledáme výrobce, kteří nám mohou dodávat uvedené produkty.
KAMERUN; Jutové pytle, obuv
Poptáváme použité jutové pytle a použitou obuv pro africký trh.
MALTA; Počítačové příslušenství, spotřební zboží
Poptáváme technické vybavení počítačů a dodavatele spotřebního zboží, který může poskytnout konkurenční ceny.
PÁKISTÁN; Rukodělné výrobky, počítače, oblečení
Jsem obchodník a chci obchodovat s českými firmami, zvláště v oblasti rukodělných výrobků, počítačů, oblečení a sportovních potřeb.
Poptávám tlakový spínač k vrhačkám holubů
Potřebuji tlačítkový spínač na vrhačku asfaltových holubů ve velikosti dálkového ovladače na televizi v plastu, nebo něco podobného. Děkuji. Viděl jsem i z plastu kleště jako spínač na 12/24 V nevím jak se tomu přesně říká. Údajně se toto vyrábí v Itálii k vrhačkám asfaltových holubů zn. MATTARELLI.
SRÍ LANKA; Výrobky z kokosové rašeliny
Jsme výrobci a vývozci produktů z kokosových vláken ze Srí Lanky. Hledáme odběratele nebo partnera k prodeji našich 100% přírodních ekologicky šetrných výrobků z kokosové rašeliny.
PÁKISTÁN; Dřevěné mozaiky
Vyrábíme ručně dělané, vykládané dřevěné mozaiky náboženských a světských námětů. Nabízíme široký rozsah výrobků od kroužků na klíče po reprodukce Leonarda da Vinci. Můžeme dodávat ruské, ortodoxní, polské, řecké, byzantské ikony a kříže, ručně dělané dřevěné obrazy apod. Více na www.xnrrtech.com Hledáme obchodní spolupráci.
ČÍNA; Hrnky měnící barvu
Jsme výrobce propagačních hrnků měnících barvu, sídlíme v Shenzhen v Číně. Máme zájem o spolupráci s dovozci do jiných zemí.
ČÍNA; Domácí a sportovní potřeby, elektronika
Naše továrna může dodávat domácí potřeby, sportovní zboží, sexy prádlo, elektroniku, kojenecké zboží atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce, budeme dodávat dobrou kvalitu a nejlepší služby.