BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme Agrisatch Benin Foods Sarl, vládou schválená a registrovaná společnost. Hledáme výrobce / dodavatele všeobecného potravinářského zboží, masných výrobků, vína a nápojů: konzervované potraviny, konzervované ovocné šťávy, sušené mléko, sardinky, tuňák, masné výrobky, rýže, vína.
BENIN; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje: minerální vody, džusy, vína, konzervovaného tuňáka, olivový olej, slunečnicový olej a další. Máme zájem o obchodní spolupráci s výrobci a exportéry.
BENIN; Víno, krmiva
Hledáme dodavatele vín a výrobce organických krmiv.
BENIN; Nápoje, kosmetika
Máme zájem importovat následující zboží: minerální vody, kosmetiku, víno, sekt, whisky, nápoje v plechovkách atd. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
V. BRITÁNIE; Potraviny, nápoje
Hledáme exportéry potravin a nápojů.
ETIOPIE; Nápoje, textil
Jsme obchodní firma a hledáme vhodné výrobce nápojů nebo v textilním průmyslu, pro které můžeme pracovat jako exkluzivní obchodní zástupci v Etiopii.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme firma se sídlem v Beninu v západní Africe. Máme zájem o navázání dlouhodobých, vzájemně výhodných, obchodních vztahů s velkými i malými společnostmi. Specializujeme se na import - export pro africké odběratele a také působíme jako kontaktní místo pro všechny dodavatele, kteří mají zájem o západoafrický trh. Máme zájem o minerální vody, ...
Poptávám koupi alkoholických nápojů
Koupím pivo, víno, alkohol! Od 20000Kč -1000000Kč! Vše platím hotově!Prosím posílejte mi nabídky sortimentu, předběžnou cenu a množství na email! U kvalitních nabídek preferuji osobní jednání, rád přijedu! Možnost dlouhodobé spolupráce. Děkuji
BENIN; Potraviny a nápoje
Importujeme a distribuujeme potraviny a značkové nápoje. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli.
BENIN; Potraviny, léky, kosmetika
CORAL INCORPORATION SARL hledá vhodné výrobce, exportéry, dodavatele vín, nápojů, léků, kosmetiky, potravin a zemědělských výrobků.
TOGO; Energetické nápoje, vína
Hledáme dodavatele energetických nápojů a vín, kteří mají zájem prodávat své výrobky v západní Africe.
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
TOGO; Oděvy, víno
Poptáváme použité oděvy a červená vína z ČR. Pošlete nám podrobnou nabídku s cenami a obvyklé platební podmínky.
KAMERUN; Nápoje, oblečení, kosmetika
Máme zájem nakupovat nápoje, oblečení a kosmetiku. Hledáme vhodné výrobce a dodavatele.
Poptávám archivní  víno
Poptávám suché červené víno r.1979 (rok musí být na etiketě),archivní láhev + balení,do 5 000,-
ŘECKO; Víno, pivo, minerální vody
Chci být zástupcem pro vína, piva, minerální vody v Řecku.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
BENIN; Potraviny a nápoje
Firma Agrisatch Benin Foods Sarl, schválená a registrovaná vládou hledá výrobce, dodavatele potravinových výrobků, masných výrobků, vín a nápojů (konzervované potraviny, džus v plechovkách, mléko v prášku, sardinky, tuňák, masné produkty, rýže, vína...)
BENIN; Oblečení, obuv, kosmetika, potraviny
Poptáváme použité oblečení, skladovou obuv a opasky, použité domácí zboží, zkrášlovací a kosmetické výrobky, konzervované potraviny, víno a alkoholické nápoje, sušenky a sladkosti, vánoční dekorace atd.
TOGO; Oděvy, potraviny, nápoje
Hledáme dodavatele oděvů, potravin a nápojů, tresek, ručníků a instantních nudlí / těstovin.
TOGO; Oděvy, potraviny, nápoje
Poptáváme použité oděvy, potraviny a nápoje, víno a lihoviny.
TOGO; Potraviny, papír, prací prostředky
Máme zájem importovat, nakupovat: jedlý olej, rostlinný olej, papír na fotokopie A4 80gsm, tomatovou pastu v konzervě, špagety, makarony, nudle, konzervované sardinky, konzervovaný tuňák, mléko, majonézu, víno, žvýkačky, sušenky, prací prostředky, mýdla. Hledáme obchodní spolupráci s distributory, kteří mají zájem dodávat zboží na náš trh.
JORDÁNSKO; Skladové zboží
Jsme jordánská firma zabývající se exportem, importem a obchodováním za provizi. Obchodujeme s mnoha položkami jako potraviny, potravinové PVC obaly, ruční nářadí, textil, příze, keramika, hliníkové folie, elektronika, malířské spreje, dětské plenky atd. Máme zájem o skladové zboží, o zboží při vyklízení skladů apod.
BENIN; Léky, kosmetika, potraviny, nápoje
Jsme přední importéři/distributoři léků, kosmetiky, vína, konzervovaných potravin, jedlého oleje, minerálních vod atd. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
BENIN; Potraviny a nápoje
Máme zájem o nákup následujících produktů: instantní káva, víno, ovocné džusy, instantní polévky, mražená kuřata, minerální vody, sušenky, ostatní potraviny a nápoje. Hledáme výrobce a exportéry.