Poptávám sudy na víno
Píšem Vám z okresu Nitra na Slovensku. Potrebujem kúpiť 2 kusy sudov na víno cca.200 litrových. Chcel by som vedieť, či je to možné a čo stoja sudy na víno. Prosím Vás, ešte by som chcel vedieť , či je možné u Vás opraviť 300 litrový sud na víno. Je prasknutý na závite, kde sa skrutkuje ventil. Ďakujem.
BENIN; Nápoje
Jsme rodinná firma a distribuujeme nápoje v Beninu. Jsme jedním z předních dovozců a distributorů nápojů jako jsou ovocné šťávy, víno, pivo, energetické nápoje, minerální vody atd. Dovážíme a distribuujeme maloobchodníkům, butikům, pivnicím, supermarketům, prodejnám potravin, rekreačním klubům, vinárnám, hotelům a restauracím. Hledáme dodavatele. ...
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
BENIN; Nápoje
Mogamet Investment Facilitor(Sarl).Ltd je přední obchodní firma, která poptává ve velkém nápoje, vína, minerální vody, mléko v prášku, trička, léčiva.
Poptáváme dodavatele vína
Poptáváme vína+champan-naplnění vinného sklepa. Jsme firma, zabývající se velkoobchodním a maloobchodním prodejem nábytku z exotických dřevin a kompletnim desingem (www.royal-wood.cz). Naše divize se zabývá zprostředkováním a realizací veškerých činností souvisejících se stavbou a vybavením nemovitostí, prodejních, kancelářských a bytových ...
NIGÉRIE; Káva
Poptáváme kávu, sušené mléko, med, červené i bílé víno atd.
EGYPT; Víno, džusy, nápoje
Hledáme výrobce, dodavatele vína, džusů, všech nápojů.
TOGO; Víno
Hledáme dodavatele vína
Poptáváme dodavatele ovocného vína
Ovocné víno bíle, červené Objem: 500.000 litrů/ měsíc Podpis smlouvy na závazný odběr na jeden rok V roce 2009 odebráno 12-15 mil. litrů Realizace: IHNED
MOLDÁVIE; Víno, brandy
Skupina firem Bostavan je jednou z největších společností na výrobu jakostních vín v Moldavsku, získala první místo ve vývozu lahvového vína v letech 2007 a 2008. Cenové rozpětí závisí na značce vína, jeho expozici, kvalitě a objemu dodávky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli vína a brandy.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje, vybavení domácnosti
Máme zájem o nákup potravin a nápojů, vybavení do domácností.
BENIN; Potraviny a nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje: minerální vody, džusy, vína, tuňáka v konzervě, olivový olej, slunečnicový olej a další potraviny a nápoje. Prosíme o kontakty na výrobce a exportéry.
BENIN; Potraviny, nápoje, krmiva
Jsme generálním dovozcem níže uvedených položek a hledáme dodavatele: potraviny: rybí konzervy, rybí závitky, maso hospodářských zvířat, drůbež, mořské plody atd. nápoje: alkoholické i nealkoholické, vína, ovocné šťávy, nektary krmivo pro domácí zvířata, zpracované, sušené, konzervované a mražené potraviny, koření a ochucovadla, čaj, káva, a ...
Poptáváme moravská vína
Hledám moravská vína pro zásobování do vinotéky v Bratislavě. Podmínka: dovoz do Bratislavy podle potřeby, sudové, lahvové , značkové a s nízkou cenou.
ŠPANĚLSKO; Zabezpečovací zařízení
Jsme společnost, která se věnuje dovozu a vývozu zabezpečovacích produktů, na Kanárských ostrovech ve Španělsku. Vyvážíme vína Kanárských ostrovů. Má-li vaše firma zájem o obchodní vztahy s námi, žádáme o zaslání katalogů a ceníků všech vašich zabezpečovacích výrobků.
GHANA; Potraviny a nápoje
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme potraviny a nápoje.
Poptáváme dodávky vína pro restauraci
Poptáváme dodavatele vína do naší restaurace spojenou s dodávkou vinotéky. Prosím o kontakty do neděle 28. 3. pouze na email, po tomto datumu i na mobil: 603 240 637.
GHANA; Víno
Jsme velkoobchod s vínem a alkoholickými nápoji. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s vinařskou zpracovatelskou firmou v České republice.
BENIN; Potraviny, nápoje, zdravotnické produkty
Zabýváme se dovozem a vývozem smíšeného zboží, potravin, nápojů a zdravotnických produktů. Hledáme dodavatele a žádáme o zaslání nabídky výrobků a také informací o obchodních podmínkách.
TOGO; Potraviny, nápoje, kosmetika
Poptáváme potraviny, nápoje, alkohol, vína, cigarety, tabák, léky, byliny, kosmetiku, toaletní zboží.
TOGO; Potraviny
Hledáme dodavatele čokolády, žvýkaček, sušenek, jablek, červeného vína a dalších potravin.
TOGO; Oblečení, jídlo, nápoje
Poptáváme oblečení, jídlo a nápoje.
MAĎARSKO; Víno
Maďarské vinařství z jedné z nejznámějších vinařských oblastí Maďarska nabízí lahvová bílá, růžová a červená vína. Naše společnost je jedním z nejstarších vinařství v regionu vína Villany. Nabízíme Modrý Portugal, Rose, Rose (merlot), Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot, Frankovku a hledáme odběratele. www.intercontact.hu
MAĎARSKO; Víno
Maďarské vinařství z jedné z nejznámějších vinařských oblastí Maďarska nabízí lahvová bílá, růžová a červená vína. Naše společnost je jedním z nejstarších vinařství v regionu vína Villany. Nabízíme Modrý Portugal, Rose, Rose (merlot), Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot, Frankovku a hledáme odběratele. www.intercontact.hu
NIGÉRIE; Potravinářské produkty
Máme zájem importovat všechny druhy potravinářských produktů.