BENIN; Víno
Poptáváme vína ve velkém množství. Prosíme o zaslání cenové nabídky.
Hledám dodavatele archivního vína
Poptávám cenovou nabídku na archivní víno z r. 1960, Rulandské šedé.
TOGO; Potraviny, kosmetika
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, kosmetické přípravky, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, potravinářské stroje, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a ...
MONGOLSKO; Zboží pro supermarket
Naše firma plánuje otevření nového supermarketu o rozloze 440 m2 v hlavním městě Mongolska, Ulánbátaru. Hledáme dodavatele (exportéry). Rádi bychom dostali katalog a ceník zboží pro supermarket a další informace.
TOGO; Kosmetika, alko, nealko nápoje
Hledáme výrobce kosmetiky, vín, nápojů z ČR k dlouhodobé spolupráci.
Poptáváme import argentinského vína
Hledáme vinaře v Argentině pro import vína do České republiky
TOGO; Potraviny, potravin. přísady
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme obchodníci s ...
TOGO; Energetické nápoje, vína
Poptáváme v ČR energetické nápoje, vína apod.
KAMERUN; Minerální vody, vína
Máme zájem importovat minerální vody a vína.
Poptávám dodavatele sudového vína
Hledáme dodavatele sudového vína včetně dopravy pro Brno.Předpokládané množství je 300l měsíčně.
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme přední importéři potravin, nápojů a všeobecného zboží. V současné době hledáme spolehlivé dodavatele.
Poptávám dodavatele sudového vína
Hledám dodavatele sudového vína.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
GHANA; Alkoholické nápoje
Hledáme dodavatele alkoholických nápojů.
BENIN; Potraviny
Aken Wishes Group hledá vhodné výrobce a exportéry následujících produktů: pečivo a sušenky, ovocné džusy, mléčné výrobky, čerstvé ovoce, konzervované potraviny, vína, alkohol, energetické nápoje, nealkoholikcé nápoje, kari v prášku, mléko v prášku, med, minerální vody, multivitamínové tablety a kapsle s minerály, výživné potraviny a doplňky, ...
EGYPT; Potraviny a krmiva
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE hledá obchodní spolupráci s výrobci v oblasti krmivářského a potravinářského průmyslu, kteří mají zájem vstoupit na egyptský trh a nabízí těmto firmám obchodní zastoupení v Egyptě.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
KAMERUN; Nápoje
Naše firma Mogamet Investment Facilitor je přední obchodní společností. Poptáváme nápoje, vína, minerální vody, sušené mléko ve velkém množství.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
GHANA; Rýže a nápoje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme rýži, nápoje apod.
BENIN; Potraviny, nápoje a spotřební zboží
Jsme dovozci a distributoři vín, potravin, nápojů, spotřebního zboží a všeobecného zboží v Cotonou v Beninu. Hledáme dodavatele ve velkém množství k pokrytí požadavků našich koncových zákazníků. Pošlete nám laskavě ceny a specifikace.
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
BENIN; Potravinářské výrobky
Poptáváme potraviny, nápoje, víno, konzervované maso, mražená kuřata a krůty, mléčné výrobky, energetické nápoje, cereální výrobky, tabákové výrobky, čaj a kávu, rýži, cukr, zdravotní výrobky atd. Pošlete nám laskavě cenovou nabídku. Rádi bychom navázali dlouhodobou spolupráci.
VB; Spotřební zboží
Poptáváme: 1. trička 2. pleťové krémy 3. sardinky 4. konzervované maso 5. potravinářský olej 6. olivový olej 7. alkoholické nápoje 8. energetické nápoje 9. vína 10. konzervované potraviny. Pošlete nám laskavě specifikace svých produktů a cenovou nabídku nebo webové stránky vaší firmy.