Poptávám víno
Dobrý den, poptávám ryzlink vlašský - pozdní sběr 2009.
Celní zboží, alkoholické nápoje, Německo
Zašlete mi nabídky na obchodní zboží-poruchové zboží-konkurzy-lihoviny-celní zboží-víno-atd.
Hledám stálého dodavatele moravských vín
Hledám stálého dodavatele moravských vín pro nově otevíranou vinotéku poblíž Kolína, nejlépe rovnou vinaře. Půjde o prodej vína stáčeného i vína v láhvích.
Poptávám výrobce odrůdových vín
Sháním výrobce odrůdových vín 1L. Odběr po paletách.Důležitá je cena a etiketa.
Potraviny, ryby, vína, Kamerun
Importujeme následující zboží: pšeničná mouka, zmrazená kuřata, vepřové nohy, ryby, sušená treska, vína a jiné komodity podle zájmu našich zákazníků. Hledáme dodavatele. Web: morningloryagency.bloombiz.com
Potravinářské výrobky, nápoje, Togo
Poptáváme potravinářské výrobky, kokosové výrobky, mléko a smetanu, zeleninu, instantní polévky, nápoje, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, cukrovinky, výrobky pro zdravotní péči, olej, cukr, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso, mořské plody, požárnické výrobky, konzervované ...
Poptávám dodavatele potravinářských výrobků
Poptávám dodavatele: Popis: dodavatel potravinářských výrobků Druh: - konzervované potraviny nenáročné na teplotu v době převozu a skladování - typicky české a moravské potravinářské výrobky - olomoucké tvarůžky - hermelín - utopenci - pivo - víno - moravské, mělnické - pálenky - piškoty - studenská pečeť - aj. Cena: dohodou
Hledám dodavatele evropských vín pro vinotéku
Hledám dodavatele evropských lahvových vín pro svoji vinotéku v Praze na Vinohradech. Rozhoduje kvalita, cena, způsob dopravy. Možnost taky pronajmutí boxu v naší vinotéce. Vhodné pro e -shopy.
Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Potraviny, Itálie
Jsme výrobci na Sicílii a máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli sicilských těstovin, extra panenského olivového oleje, zelených a černých oliv, pesta, paštiky, mořské soli Trapani, červených a bílých vín z Corleone, marmelád atd.
Hledám dodovatele sudových vín
Poptávám dodavatele kvalitních sudových vín.
Potraviny, alkoholické nápoje, Indie
Jsem komoditní poradce z Chennai v Indii. Jsem finanční profesionál s více než dvěma desetiletími zkušeností v oblasti financí a marketingu v různých podnicích v Indii. Mohu prodávat následující produkty a hledám spolehlivé odběratele. Zaručuji transparentnost všech transakcí a striktní dodržování podnikatelské etiky. Produkty: cukr ICUMSA - ...
Kosmetika, víno, zmrazené ryby, drůbež, Benin
Jsme jedním z předních importérů / distributorů kosmetiky, vína, zmrazených ryb, zmrazených kuřat atd. a hledáme exportéry nebo dodavatele.
Potraviny, nápoje, Ghana
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblasti výroby potravin a nápojů.
Potravinářské produkty, cigarety, Benin
Naše firma Agrisatch Benin Foods Sarl hledá výrobce / dodavatele konzervovaných potravin, masných výrobků, cigaret, konzervovaných ovocných šťáv, sušeného mléka, sardinek, tuňáka, rýže, vína. Také pomůžeme zámořským firmám prozkoumat náš trh pro jejich nové produkty.
Poptávám dodavatele lahvového vína
Hledám dodavatele vína v lahvích.Nabídky včetně ceníků, množství, kvality a druhu vín zasílejte na teashop@seznam.cz Rozhoduje kvalita,cena a způsob doručení.Nejlepší nabídce se ozveme a dohodneme se na spolupráci.Děkuji za Vaše nabídky.
Alko, nealko nápoje, potravinářské oleje, Benin
Jsme přímý importér všech druhů vín a piva v plechovkách, olivového oleje, slunečnicového oleje, sušenek a koláčů, energetických nápojů a všech druhů alkoholických nápojů. Nakupujeme ve velkém množství. Hledáme výrobce a exportéry / dodavatele uvedených produktů. Žádáme o zaslání ceníků a specifikací produktů.
Potraviny, nápoje, použité zboží, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv, použité počítače, notebooky a příslušenství.
Poptáváme krabicové víno
Poptáváme krabicové červené a bílé víno. Balení 1l, cca 5 kamionů týdně. Děkujeme za nabídky.
Potraviny, nápoje, textilie, Benin
Naše společnost Centre Béninois Du Commerce Extérieur (CBCE) je registrovaná a zabývá se obchodem / importem zboží již mnoho let. Získali jsme renomé u naší vlády, tuzemských i zahraničních zákazníků. Importujeme všechny druhy potravin a nápojů, jako je konzervované sušené/ tekuté mléko, různé konzervované sardinky, hovězí v konzervě, instantní ...
Vína, likéry, Itálie
Zastupuji některé sicilské výrobce červených a bílých vín, likérů jako sicilská grappa, amaro, limoncello, mandarinetto atd., rajských omáček, pest, paštik. Všichni moji výrobci dělají pouze sicilské výrobky a na Sicílii. Naše ceny jsou výhodné, protože nakupujeme přímo od výrobce. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Potraviny, ryby, Vietnam
Dodáváme zmrazené vodní živočichy, rýži, med, skořici, čaj, kávu, vína, konzervované potraviny, nápoje, rostlinné oleje, hlízy, ovoce, cukr, fazole, kokosové výrobky, maniokový škrob. Rybí produkty zahrnují: tuňák, makrela, sardinky, olihně, chobotnice, krevety, krabi, sumci, pangasius, tučné ryby, rybí tuk, rybí moučka. Můžete si také koupit ...
Všeobecné zboží, Togo
Jsme poradenská agentura Ets Wilburs sídlící v Lomé v Togu a poptáváme všeobecné zboží, jako jsou stroje, nápoje, dřevo a nábytek, mořské plody.
Potraviny, nápoje, léčiva, Francie
Poptáváme výrobky zdravotní péče, všechny druhy potravin a nápojů.
Poptávám dodavatele potravin
Dobrý den, budu si otevírat potraviny - večerku. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál apd.