Dodávka potravín
Dodávka potravín, mäsa a mäsitých výrobkov v období 48 mesiacov odo dňa podpisu a účinnosti rámcových dohôd v celkovom objeme 2 400 000 EUR bez DPH. Zákazka je zadávaná prostredníctvom systému Elektronického verejného obstarávania (ďalej len EVO) prostredníctvom portálu www.uvo.gov.sk .Číslo zákazky v systéme EVO : 09.01Zákazka Dodávka potravín je ...
Alko, nealko nápoje, potravinářské oleje, Benin
Jsme přímý importér všech druhů vín a piva v plechovkách, olivového oleje, slunečnicového oleje, sušenek a koláčů, energetických nápojů a všech druhů alkoholických nápojů. Nakupujeme ve velkém množství. Hledáme výrobce a exportéry / dodavatele uvedených produktů. Žádáme o zaslání ceníků a specifikací produktů.
Potraviny, nápoje, použité zboží, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv, použité počítače, notebooky a příslušenství.
Potraviny, nápoje, textilie, Benin
Naše společnost Centre Béninois Du Commerce Extérieur (CBCE) je registrovaná a zabývá se obchodem / importem zboží již mnoho let. Získali jsme renomé u naší vlády, tuzemských i zahraničních zákazníků. Importujeme všechny druhy potravin a nápojů, jako je konzervované sušené/ tekuté mléko, různé konzervované sardinky, hovězí v konzervě, instantní ...
Všeobecné zboží, Togo
Jsme poradenská agentura Ets Wilburs sídlící v Lomé v Togu a poptáváme všeobecné zboží, jako jsou stroje, nápoje, dřevo a nábytek, mořské plody.
Pivo, Čína
Jsme velká importní a exportní společnost v Číně. Poptáváme velké množství piva. Jste-li schopni dodat, pošlete mi prosím informace o produktu a cenovou nabídku.
Nealko nápoje, pivo, Kypr
Kypersko-rumunský obchodní zástupce, reprezentant rakouské společnosti, hledá odběratele nejkvalitnějšího německého piva, minerální perlivé vody, minerální vody wellness faktor - různé příchutě, limonády, ledového čaje, energetických nápojů (Black Tiger) atd. Také originálních ručních perských koberečků s výjevy. Pouze velká množství, přímo ze ...
Potraviny, nápoje, léčiva, Francie
Poptáváme výrobky zdravotní péče, všechny druhy potravin a nápojů.
Poptávám dodavatele potravin
Dobrý den, budu si otevírat potraviny - večerku. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál apd.
Potraviny, léčiva, hnojiva, Togo
Poptáváme ájurvédská léčiva, potraviny, zemědělské produkty, kokosové výrobky, produkty z mléka a smetany, zeleninu, instantní polévky, nápoje, kosmetické přípravky, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, nápoje, cukrovinky, olej, cukr, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso, mořské plody, konzervované ...
Pivo, nealko nápoje, Rumunsko
Kypersko-rumunský obchodní zástupce, reprezentant rakouské společnosti, hledá odběratele nejkvalitnějšího německého piva, minerální perlivé vody, minerální vody wellness faktor - různé příchutě, limonády, ledového čaje atd. Pouze velká množství, přímo ze skladu v Hamburku. Také originálních ručních perských koberečků s výjevy.
Dodávka všetkých druhov nápojov
Dodávka všetkých druhov nápojov a služby spojenej s ich dopravou na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 166 033,7300 EUR
Základné suroviny a potraviny
Dodávanie základných surovín a potravín Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 77741,3700 EUR
BENIN; Potraviny, potravinová aditiva
Poptáváme potraviny, rostlinné oleje na vaření, rýži, mouku, zmrazená kuřata, zmrazené ryby, konzervovaná rajčata / protlak, přísady na vaření, vína, teplé nápoje, pivo, všeobecné komodity atd.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Potravinářské zboží
Jsme firma sídlící v Džiddě v Saúdské Arábii a specializující se na supermarkety. Poptáváme veškeré potravinářské zboží, které můžete nabídnout.
KAMERUN; Potraviny, nápoje
Jsme jedním z předních importérů a distributorů různých druhů potravin a nápojů, jako jsou ovocné džusy, víno, pivo, energetické nápoje, minerální vody, hotová jídla, konzervované potraviny atd. Importujeme a distribuujeme maloobchodníkům, butikům, supermarketům, potravinářským obchodům, kioskům, čerpacím stanicím, pivnicím, rekreačním klubům, ...
Poptávám sudové pivo
Dobrý den, poptávám 30ti litrový sud piva Pardubický PORTER Nabídněte, prosím, Vaší cenu a kontakt na sklad do mého emailu. Nejvíce mě vyhovuje region Praha a blízké okolí. Děkuji.
PÁKISTÁN; Nápoje
Jsme pákistánská firma, poptáváme evropské nápoje.
Hledáme dodavatele potravinářského zboží
Mám krámek se skladem a scháním do něj dodavatele který dodá jakékoliv zboží, které bychom prodávali v našem zastoupení,i jako výdejna teplých jídel,rychlé občerstvení,nálevna v zastoupení nějakého pivovaru a jeho podpory,pekařský krámek ,vzorková prodejna,firemní prodejna čehokoliv,přijmeme jakékoliv lukrativní nabídky s podporou jeho prodeje ...
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme renomovaná firma v Lomé v Togu, již roky importujeme potraviny / nápoje. Chtěli bychom navázat spojení s firmami nebo zprostředkovateli, kteří obchodují s uvedeným zbožím. Jsme připraveni nakupovat ve velkém množství.
KAMERUN; Potraviny, nápoje
Naše firma je jedním z předních importérů a distributorů potravin a nápojů jako víno, pivo, ovocné šťávy, energetické nápoje, minerální vody, čokoládové výrobky apod. Jsme rodinná firma a zabýváme se distribucí potravin a nápojů v Beninu a dalších západoafrických zemích. Máme zájem o navázání dlouhodobého obchodního vztahu s dodavateli.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje
Jsem zprostředkovatel a hledám schopné dodavatele. Mohu najít odběratele pro potraviny a nápoje.
BENIN; Potraviny, nápoje, potravin. doplňky
Naše firma Unipharm Limited je zavedená importní společnost s oficiální licencí pro západní Afriku. V současné době hledáme v ČR nebo EU spolehlivé výrobce a exportéry, kteří jsou ochotni nám dodávat následující produkty: vína, ovocné šťávy, energetické nápoje, práškové pudinky, extra panenský olivový olej, potravinové doplňky, konzervované ...
INDIE; Lihoviny, lihovary
Hledáme výrobce lihovin a lihovary v Evropě.
TOGO; Použité oděvy, obuv, alko a nealko nápoje
Jsme jedním z předních západoafrických importérů a distributorů použitých oděvů a pracujeme v tomto oboru více než 25 let. V současné době hledáme dodavatele použitého oblečení a obuvi, nápojů a alkoholu.