Potraviny - hrubý tovar,ovocie a zelenina, mlieko a mliečne výrobky
Predmetom zákazky je dodávka potravín - hrubý tovar, ovocie a zelenina, mlieko a mliečne výrobky pre potreby zariadenia sociálnych služieb. Podrobný opis predmetu zákazky tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov.
Dodávka potravín pre jedáleň SPP v Bratislave
Nákup potravín pre prípravu stravy v jedálni SPP v Bratislave rozdelená na časti: Časť 1. - Mäso a mäsové výrobky, Časť 2. - Ovocie a zelenina, Časť 3. - Mrazené výrobky, Časť 4. - Mliečne výrobky, Časť 5. - Trvanlivé potraviny (suché), Časť 6. - Chlieb a pečivo Časť 7. - Sirupy do posmixu SPP poskytuje stravovacie služby svojim ...
Dodávka potravin pro stravovací zařízení Nemocnice České Budějovice, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka potravin pro stravovací zařízení Nemocnice České Budějovice, a.s. Předmětná veřejná zakázka je rozdělena celkem na 14 částí, přičemž zadavatel si vyhrazuje uzavřít samostatnou smlouvu na každou část předmětu veřejné zakázky. Na každou část předmětu veřejné zakázky bude uzavřena rámcová kupní smlouva s ...
Dodanie tovaru - potraviny, ovocie a zelenina, zemiaky pre DSS LIBERTAS Lučenec
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávok ovocia, zeleniny a zemiakov podľa ponuky predávajúceho a objednávok kupujúceho.
Ovocie a zelenina pre potreby nemocnice v Topoľčanoch
Predmetom zákazky je dodávka ovocia a zeleniny pre potreby nemocnice v Topoľčanoch. Podrobný opis predmetu zákazky tvorí prílohu č.1 súťažných podkladov.
Poptáváme dodavatele sýru a konzervovaných feferonek
Poptáváme dodavatele sýru Eidam cihla a zavařovanýczh feferonek.
FN Motol - dodávky potravin II.
Dodávky potravin pro stravování pacientů a zaměstnanců
Zelenina a ovocie
Obstaráva sa zelenina (aj sezónne) a ovocie (tropické aj netropické) pre vlastné stravovacie zariadenie verejného obstarávateľa.
Obchodní spolupráce, Indie
Chci pravidelně importovat mnoho produktů z ČR a východní Evropy. Mám také zájem dlouhodobě zastupovat firmy, které mají zájem pravidelně exporovat své výrobky do Indie. Také chci v Indii zřídit kanceláře pro české firmy a hledat pro ně pravidelně obchody. Také se chci účastnit mezinárodních veletrhů v Indii v zastoupení libovolných českých firem ...
Rôzne potraviny pre ZpS a DSS Žilina - Karpatská
Predmetom zákazky je výber dodávateľa/ľov rôznych potravín pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Žilina, Karpatská 8,9, 010 08 Žilina. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia, t.j. budú vrátane dopravy.
Arašídy, Srbsko
Zastupuji společnost Florida bel, která je přítomna ve všech prodejních kanálech v Srbsku a v regionu s více než 200 jednotkami držícími akcie prostřednictvím značek Florida bel a s produkty 50 privátních značek, které vyrábíme pro proslulé a dobře známé firmy/ značky. Také dodáváme veškerému cukrářskému průmyslu v Srbsku. Hledáme nového ...
Potraviny pre obyvateľov a personál ZSS CLEMENTINA Kovárovce
Predmetom tejto zákazky je nákup a dodávka potravín podľa dennej potreby stravovacej prevádzky zariadenia sociálnych služieb.
Poptávám krouhané zelí
Sháním krouhané zelí. Cca 5kg. PRAHA 4
Poptávám výkup jader vlašských ořechů
Poptávám výkup jader vlašských ořechů v ČR i na Slovensku.
Poptávám výkup šípků
Sháním výkupnu šípku.
Potraviny pre školské jedálne v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta – čerstvá zelenina kvalitatívna
nákup a dovoz čerstvej zeleniny v kvalitatívnej triede I.pre školské jedálne v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Komárno na obdobie 12 mesiacov v nasledovnej skladbe a množstve: cesnak 332 kg, cibuľa žltá 6.362 kg, cibuľa červená 124 kg, cibuľa nová 846 zv, cvikla 987 kg, čínsky kel 892 kg, hlávkový šalát 2.789 ks, kapusta biela 3.711 kg, kapusta ...
Spracované ovocie a zelenina pre ZpS a DSS Žilina - Karpatská
Predmetom zákazky je výber dodávateľa/ľov spracovanej zeleniny a ovocia pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Žilina, Karpatská 8,9, 010 08 Žilina. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia, t.j. budú vrátane dopravy.
Zelenina a ovocie pre LIKAVU - centrum sociálnych služieb
2.1Predmetom zákazky je výber dodávateľa, resp. dodávateľov rôznych potravinárskych výrobkov pre zariadenie LIKAVA centrum sociálnych služieb, Likavka 9, 034 95 Likavka. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia, t.j. budú vrátane dopravy. Predmet zákazky pozostáva z dvoch samostatných častí.
Ovocie a zelenina pre potreby nemocnice v Topoľčanoch
Predmetom zákazky je dodávka ovocia a zeleniny pre potreby nemocnice v Topoľčanoch. Podrobný opis predmetu zákazky tvorí prílohu č.1 súťažných podkladov.
Poptávám cibuli šalotku
Dobrý den, potřebuji koupit šalotku, prosím kde ji mohu sehnat, cibuli, ne semena. Děkuji. Batelov a okolí nebo Pelhřimov.
Poptávám zeleninu od pěstitele
Poptávám okurky nakladačky,cibuli,a rajčátka domácí.Děkuji za odpoved'.
Ovocie a zelenina
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa resp. dodávateľov Čerstvé ovocie a zelenina " pre FNsP Žilina, vrátane dopravy a musí byť dodávaný v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar bude spĺňať požiadavky zákona č. 152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov.
Zelenina, Albánie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli čerstvé zeleniny z Albánie (rajčata, zelený salát, meloun, olivový olej). www.energjiegjelber.com
Ovocie a zelenina 2014
Predmetom zákazky je dodávka čerstvého ovocia a čerstvej zeleniny najmä pre účely stravovania zamestnancov verejného obstarávateľa (predmet zákazky tvoria aj čerstvé huby, čerstvé byliny a sušené ďatle). Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Čerstvé ovocie a zelenina
Predmetom obstarávania je zabezpečovanie dodávok čerstvého ovocia a zeleniny na základe samostatných objednávok podľa potreby verejného obstarávateľa. Súčasťou predmetu zákazky sú súvisiace služby spojené s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením dodávaného tovaru do skladu na mieste dodania.