Nákup potravín pre školskú jedáleň - Mliečne výrobky
Predmetom zákazky je dodávka mliečnych výrobkov.
Mlieko a mliečne výrobky
Predmetom zákazky je obstaranie mlieka a mliečnych výrobkov pre vlastné stravovacie zariadenie verejného obstarávateľa.
Dodávka mliečnych výrobkov pre Psychiatrickú nemocnicu Veľké Zálužie
Predmetom zákazky je dodávka mliečnych výrobkov podľa požiadaviek verejného obstarávateľa pre potreby klientov a pacientov Psychiatrickej nemocnice Veľké Zálužie. Súčasťou predmetu zákazky sú aj súvisiace služby spojené s manipuláciou tovaru, ako je naloženie, dovoz a vyloženie tovaru v sklade odberateľa.
Mlieko, mliečne výrobky a vajcia - VO_03112014
Dodávka mlieka, mliečnych výrobkov a vajec podľa množstva a sortimentu uvedených v SP
Poptávám nestandardní sušené mléčné výrobky
Poptávám nestandardní sušené mléčné výrobky (permeát, syrovátku, odtučněné mléko, plnotučné mléko, náhradu mléka s rostlinným tukem, podmáslí, mléčné směsi, …). Specifikace nestandardního zboží: krátce po expiraci, smetky, hrudky, výtluky, poškozené obaly, … Balení: jakékoliv – pytle, big bagy, … Množství: od 2 tun měsíčně (celková ...
Rôzne potraviny pre ZpS a DSS Žilina - Karpatská
Predmetom zákazky je výber dodávateľa/ľov rôznych potravín pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Žilina, Karpatská 8,9, 010 08 Žilina. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia, t.j. budú vrátane dopravy.
Dodávky mlieka a mliečnych výrobkov
dodávky mlieka a mliečnych výrobkov
Poptáváme mléčné sušené výrobky pro krmné účely
Poptávám: permeát pro krmné účely Kvalita: může se také jednat o odpad z výroby, poškozené balení, produkt po datu expirace, .... Kromě permeátu potřebujeme i další mléčné sušené výrobky - sušené mléko, podmáslí, syrovátku, ... Minimální množství: cca 2 tuny Měsíční potřeba: 50 tun Termín: dle dohody Spolupráce: dlouhodobá
Mlieko a mliečne výrobky
Predmetom zákazky je dodávka mlieka a mliečnych výrobkov, vrátane dovozu do miesta dodania, pre Univerzitnú nemocnicu Martin.
Mlieko a mliečne výrobky
Dodávanie mlieka a mliečnych výrobkov na základe objednávok podľa potrieb oddelenia liečebnej výživy a stravovania KNsP. Súčasťou zákazky je doprava na miesto dodania a vyloženie tovaru do skladu. Tovar musí byť dodávaný v kvalite a akosti zodpovedajúcej platným právnm predpisom, hygienickým a veterinárnym normám.
Poptávám sušenou syrovátku
Poptávám: sušenou syrovátku - smetky Množství: dle možností výrobce (celková potřeba cca 50 tun měsíčně) Balení: jakékoliv Termín: dle dohody Spolupráce: dlouhodobá
Sušené mléko, Filipíny
Poptáváme sušené mléko.
Mlieko a mliečne výrobky a tuky
1. časť: MLIEKO- mlieko trvanlivé 1,5% 2. časť: RASTLINNÉ TUKY- Hera, Palmarín 3.časť: JEDLÉ TUKY MINI- tuk /rastlinný/mini 20g Maslo /živočíšny /10g,Maslo /živočíšny /20g 4. časť: JOGURT- jogurt biely 140-150 ml, Jogurt ovocný 125-150 ml ZAKYSANKA-Zakysanka 500 ml MLIEČNÉ VÝROBKY- Tvaroh MASLO- Maslo (min. 80% tuku) ...
Mlieko a mliečne výrobky pre potreby nemocnice v Leviciach
Predmetom zákazky je dodávka potravín (mlieko a mliečne výrobky) pre potreby nemocnice v Leviciach. Podrobný opis predmetu zákazky tvorí prílohu č.1 súťažných podkladov.
Dodávky mléka a mléčných výrobků
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky polotučného mléka, másla, měkkých a tvrdých sýrů, ochucených a neochucených jogurtů, tvarohu a různých mléčných výrobků.
FN Motol - dodávky potravin
Dodávky potravin pro stravování pacientů a zaměstnanců
Sušená mliečna dojčenská výživa
Obstaráva sa sušená mliečna dojčenská výživa a jej dovoz na miesto určenia pre liečebnú výživu pacientov.
Dodávka potravín pre UKF v Nitre
Dodávka potravín vrátane dopravy, vyloženia na miesta dodania a všetkých súvisiacich nákladov, na základe potrieb, požiadaviek a finančných možností UKF v Nitre, v členení na časti: časť č.1: Mlieko a mliečne výrobky, časť č.2: Hrubý tovar a časť č.3: Vajcia. Rozsah je podrobne špecifikovaný v súťažných podkladoch k tejto zákazke.
FN Motol - dodávky potravin
Dodávky potravin pro stravování pacientů a zaměstnanců
Mlieko a mliečne výrobky
Predmetom zákazky je dodávka mlieka a mliečnych výrobkov v kvalite podľa platných noriem pre potreby Psychiatrickej nemocnice Prof. Matulaya v Kremnici podľa požiadaviek verejného obstarávateľa podľa časti C. Opis predmetu zákazky a podľa obchodných podmienok uvedených v časti E súťažných podkladov.Súčasťou predmetu zákazky sú aj súvisiace služby ...
Základné potraviny, mliečne a mrazené výrobky
Predmetom zákazky je dodávka základných potravín, mliečnych, mrazených výrobkov a služby spojené s ich dodávkou na obdobie 48 mesiacov, respektíve do vyčerpania finančného limitu maximálnej celkovej ceny za predpokladané množstvo, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr. Predmet zákazky bude rozdelený na časti podľa miesta dodania: Časť 1: ...
Mlieko a mliečne výrobky pre ZpS a DSS Žilina - Karpatská
Predmetom zákazky je výber dodávateľa mlieka a mliečnych výrobkov pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Žilina, Karpatská 8,9, 010 08 Žilina. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia, t.j. budú vrátane dopravy.
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov
Priebežné zabezpečovanie dodávok mlieka a mliečnych výrobkov v predpokladaných objemoch a v sortimente v zmysle špecifikácie uvedenej v časti E. Opis predmetu obstarávania, v súťažných podkladoch pre potreby stravovacieho zariadenia FNsP Nové Zámky, vrátane služieb spojených s dodaním a vyložením tovaru v mieste jeho dodania.
Dodávky mléka a mléčných výrobků
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky polotučného mléka, másla, měkkých a tvrdých sýrů, ochucených a neochucených jogurtů, tvarohu a různých mléčných výrobků.
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov pre Stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity v Žiline. Uvedené množstvá sú orientačné, závislé na odbyte Stravovacieho zariadenia. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.