TURECKO; Koření, byliny, sušené ovoce a zelenina
Jsme firma TICARET EVI Ltd. sídlící v Izmiru v Turecku. Hledáme importéry koření a bylin a sušené zeleniny a ovoce, jako jsou bobkový list, oregano, semena kmínu, semena anýzu, listnatec, sušená rajčata, sušené fíky a sušené meruňky.
GHANA; Potraviny, cukrovinky
Rád bych navázal obchodní spolupráci s českými výrobci potravin a cukrovinek.
Poptávám dodavatele levných potravin
Poptávám dodavatele levných potravin s kratší i prošlou dobou trvanlivosti.
KEŇA; Chemické přísady do potravin
Jsme keňská firma zabývající se distribucí průmyslových chemikálií a spotřebního materiálu. Poptáváme plísňovou alfa amylázu, glukózaoxidázu, lipáza proteázy, xylanázy i jiné přípravky pro vylepšení mouky a související produkty. Žádáme vás, abyste nás podpořili poskytnutím speciálních cen. Také žádáme o laskavé zaslání vzorků a PDF brožury s ...
SRÍ LANKA; Koření
Jsme přední dodavatel koření na Srí Lance, rádi bychom prodávali své produkty ve vaší zemi, také bychom chtěli založit firmu ve vaší zemi.
EGYPT; Potraviny, ovoce, zelenina, květiny
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme např. konzervované potraviny, příchutě, cukrovinky, koření, ...
EGYPT; Oděvy, šperky, kosmetika, starožitnosti
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme. V Egyptě máme výrobní podniky světové třídy, které ...
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika, léčiva
Beninská firma Ste Patrickwem Alliance Sarl se specializuje na import a distribuci širokého sortimentu kvalitních výrobků pro zbytek západoafrických trhů. V současné době poptáváme spotřební zboží (potraviny a nápoje, kosmetické a farmaceutické výrobky). Žádáme o zaslání kompletního seznamu výrobků a nejlepších cen. Rádi bychom navázali ...
PÁKISTÁN; Sůl, byliny, koření
Jsme jedním z největších exportérů kamenné soli / různých bylin a speciálního koření. Hledáme odběratele. Nabízíme nejlepší kvalitu a rozumné ceny.
KAMERUN; Paprika
Hledám seriózní odběratele čerstvé a sušené papriky.
ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
EGYPT; Byliny, koření, sezam
Jsme exportní a importní firma 3M z Egypta. Vyvážíme egyptské byliny a koření, např. ibišek, bazalku, mátu peprnou, mátu kadeřavou, majoránku, heřmánek, měsíček, citronovou trávu, žlutý sušený citron, černý sušený citron, semena fenyklu, kmín, semena koriandru, semena pískavice řecké, sezamová semínka. Hledáme odběratele.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zemědělské produkty
Hledáme odběratele zemědělských produktů: kakaa, řeziva, palmového oleje, banánů, kokosového oleje, přírodního kaučuku.
BANGLADÉŠ; Hnojiva, obiloviny, zelenina, alko nápoje
Poptáváme hnojivo, pšenici, cukr, kukuřici, hrášek, cibuli, česnek, koření, víno, pivo, vodku, whisky.
GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
TOGO; Zemědělské produkty, mořské plody
Exportujeme zemědělské produkty a mořské plody jako kešu ořechy, sojové boby, sojovou mouku, shea ořechy a bambucké máslo, čerstvý zázvor, papričky pilipili, černý pepř, surový palmový olej, uzené sumce, čerstvé mořské sumce a sépie. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli a odběrateli.
PÁKISTÁN; Solné produkty
Chtěl bych navázat kontakty s dobrými renomovanými firmami, které se zabývají importem produktů z přírodní himalájské kamenné soli jako jsou solné lampy, solné lizy pro koně, dlaždice z kamenné soli, jedlá kamenná sůl atd.
ČÍNA; Potravinářská aditiva
Jsme výrobce a exportér aditiv v Číně. Našimi hlavními produkty jsou kyselina citronová, benzoan sodný, kyselina šťavelová, sorban draselný, chlorid amonný. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
BENIN; Potraviny, nápoje
Hledáme výrobce potravin a nápojů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
KAMERUN; Kakao, káva, zelenina
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s pravidelnými odběrateli našich exportních plodin, zejména kakaového prášku, kakaových bobů, kávy a potravinářských plodin, manioku, sladkých brambor, banánů, kukuřice, brambor, pšenice, fazolí, arašídů, sojových bobů a zeleniny jako různé druhy paprik, cibule, česnek, zázvor, fazole, kukuřice.
UGANDA; Zemědělské plodiny
Sídlíme v Ugandě ve východní Africe. Hledáme odběratele našich produktů jako např. kakaových bobů, sojových bobů, bílé / žluté kukuřice, kávových zrn, bílého pepře atd.
KAMERUN; Potravinářské produkty
Hledám odběratele následujících produktů: kakao, káva, zázvor, palmový olej apod.
Poptáváme exkluzivní potraviny a gastrozařízení
Pro nově otevřenou prodejnu (55m²) ve Znojmě hledáme dodavatele: kávy ze zahraničí - exklusivní, bonbónů, čokolád, sladkostí, pendreků, bylinných čajů. Lze nabídnout podobné zboží hodící se k dannému sortimentu. Dále: dózy, nádoby, sáčky, váhu, měrky, mlecí strojek a příslušenství. Dále hledáme dodavatele různých druhů koření a ...
BENIN; Potraviny, zemědělské produkty
Poptáváme potraviny a zemědělské produkty ve velkém množství.