KAMERUN; Kaako a káva
Naše firma M / S Pacific International Marketing Enterprise Ltd. je provizní zástupce pro prodej a hledá odběratele kakaa / kávy. website.www.morningloryagency.bloombiz.com
Potraviny
Potraviny Celkové množstvá su uvedené v SP Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 115165,5100 EUR
Poptávám bylinnou čajovou směs
čaj-bylinná zmes-Zdravé hubnutí
GHANA; Rýže a nápoje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme rýži, nápoje apod.
ETIOPIE; Kávová zrna a koření
Dodáváme kávová zrna, fazole a koření z Etiopie. Více informací najdete na www.bulehoratrading.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ETIOPIE; Kávová zrna a mletá káva
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli kávových zrn a mleté kávy dle jejich požadavků.
TANZÁNIE; Nerosty
Poptáváme kontaktní údaje na odběratele nerostů a zemědělských produktů - káva, zlato, měděná ruda, železná ruda atd.
SIERRA LEONE; Kakao, káva
Pěstujeme kukuřici, pepř, maniok jedlý, kakao, kávu, sezam a jiné. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
GHANA; Potraviny
Jsme výrobní firma v Ghaně zabývající se potravinami. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
BENIN; Potravinářské výrobky
Poptáváme potraviny, nápoje, víno, konzervované maso, mražená kuřata a krůty, mléčné výrobky, energetické nápoje, cereální výrobky, tabákové výrobky, čaj a kávu, rýži, cukr, zdravotní výrobky atd. Pošlete nám laskavě cenovou nabídku. Rádi bychom navázali dlouhodobou spolupráci.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
KEŇA; Černý čaj
Poptávám importéry černého čaje.
ČÍNA; Potravinářské firmy
Firma Su Po Trading Co, Ltd je obchodní společnost sídlící v Číně. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českými potravinářskými firmami.
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
KEŇA; Zemědělské plodiny
Jsme exportní společnost se sídlem v Nairobi v Keni. Vyvážíme čerstvé produkty, např. fazol šarlatový, hrách Sugar Snap, baby kukuřice, mučenka jedlá, ibišek jedlý, baklažán, chilli atd. Hledáme dovozce tohoto sortimentu v EU.
NIGÉRIE; Káva
Poptáváme kávu, sušené mléko, med, červené i bílé víno atd.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Mám seznam vývozců, kteří chtějí vyvážet různé zemědělské produkty jako je káva, ořechy, zelenina a ovoce. Hledám spolehlivé dovozce.
KAMERUN; Nápoje, těstoviny
ETS MARC VEVERAGES SARL hledá obchodní spolupráci s výrobci, dodavateli minerálních vod, kávy, těstovin, energetických nápojů.
GHANA; Plody moře, kávová zrna
Zpracováváme a vyvážíme mražené mořské produkty jako oktopus, sépie, krevety, raky. Rovněž dodáváme zpracovaná kávová zrna. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli našich produktů.
KEŇA; Černý čaj
Exportujeme černý čaj, vysoké kvality, ve velkém množství. Máme zájem expandovat na český trh. Hledáme vhodné obchodní partnery, importéry.
TANZÁNIE; Zemědělské produkty
PHEMA INTERNATIONAL LTD je společnost řádně registrovaná v Tanzánii. Specializujeme se a máme bohaté zkušenosti v nákupu, zpracování a uvádění na trh A) Čerstvého sezónního ovoce (avokádo, banány Cavendish první a druhé jakosti, hrozny, pomeranče, ananasy, mango, mučenka jedlá atd.), zeleniny (brokolice, mrkev, červená cibule, brambory, sladké ...
UGANDA; Potraviny
Jsme vývozci zmrazených jezerních ryb, sezamu, černého čaje, arabské gumy, kávy, zeleniny, mahagonového dřeva a hledáme obchodní spolupráci.
VIETNAM; Káva
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci kávy do ČR.
VIETNAM; Bylinné čaje, sójová omáčka
Rádi bychom představili naše služby v oblastech: http://phamngoctuyen.com - export - bylinné čaje, sojová omáčka Máme zájem o dlouhodobou spolupráci s novými zákazníky.
BENIN; Potraviny, nápoje, krmiva
Jsme generálním dovozcem níže uvedených položek a hledáme dodavatele: potraviny: rybí konzervy, rybí závitky, maso hospodářských zvířat, drůbež, mořské plody atd. nápoje: alkoholické i nealkoholické, vína, ovocné šťávy, nektary krmivo pro domácí zvířata, zpracované, sušené, konzervované a mražené potraviny, koření a ochucovadla, čaj, káva, a ...