ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
KEŇA; Ryby, zelenina, káva
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry následujícího: - rybí filé - čerstvá zelenina - filety z nilského okouna - káva.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Kakao, kávová zrna
Jsme regionální sdružení a hledáme odběratele kakaa a kávových zrn.
VB; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, tj. vína, piva a lihoviny. Hledáme pravidelné dodavatele v ČR a na Slovensku.
GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
KAMERUN; Potraviny, cement, hydroxid sodný
Hledáme odběratele banánů, kakaa, kávy atd. Můžeme nakupovat i prodávat pšeničnou mouku, cement, zmrazené potraviny, hydroxid sodný. Hledáme dodavatele i odběratele.
BENIN; Potraviny, nápoje
Hledáme výrobce potravin a nápojů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
KAMERUN; Kakao, káva, zelenina
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s pravidelnými odběrateli našich exportních plodin, zejména kakaového prášku, kakaových bobů, kávy a potravinářských plodin, manioku, sladkých brambor, banánů, kukuřice, brambor, pšenice, fazolí, arašídů, sojových bobů a zeleniny jako různé druhy paprik, cibule, česnek, zázvor, fazole, kukuřice.
KAMERUN; Potravinářské produkty
Hledám odběratele následujících produktů: kakao, káva, zázvor, palmový olej apod.
GHANA; Kávová zrna, semena, bambucké máslo
Jsem dodavatel kávových zrn, semen Griffonie, bambuckého másla, bavlníkových semen atd. Hledám odběratele těchto komodit z ČR.
Poptáváme exkluzivní potraviny a gastrozařízení
Pro nově otevřenou prodejnu (55m²) ve Znojmě hledáme dodavatele: kávy ze zahraničí - exklusivní, bonbónů, čokolád, sladkostí, pendreků, bylinných čajů. Lze nabídnout podobné zboží hodící se k dannému sortimentu. Dále: dózy, nádoby, sáčky, váhu, měrky, mlecí strojek a příslušenství. Dále hledáme dodavatele různých druhů koření a ...
MONGOLSKO; Zboží pro supermarket
Naše firma plánuje otevření nového supermarketu o rozloze 440 m2 v hlavním městě Mongolska, Ulánbátaru. Hledáme dodavatele (exportéry). Rádi bychom dostali katalog a ceník zboží pro supermarket a další informace.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám: Začínající internetový obchod, hledá vhodné dodavatelé pro tyto kategorie : Krmivo pro zvířata Oblečení a obuv Hračky Sportovní potřeby- Outdoor Gurmánství (například čaje, káva, čokoláda, bonbony, jídlo za účelem uspokojení člověka apod). Kočárky a Dětské potřeby Kosmetika Skladovací prostory mám. Uvítám zboží do kauce. V ...
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme přední importéři potravin, nápojů a všeobecného zboží. V současné době hledáme spolehlivé dodavatele.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Káva, ořechy, olej
Hledáme obchodní spolupráci s distributory kávových, kakaových bobů, kešu ořechů, palmového oleje.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
ALBÁNIE; Granulovaný čaj, bramborové čipsy
Hledám výrobce granulovaného čaje v porcích 300 g, 350 g, také výrobce bramborových čipsů v malém balení.
EGYPT; Potraviny a krmiva
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE hledá obchodní spolupráci s výrobci v oblasti krmivářského a potravinářského průmyslu, kteří mají zájem vstoupit na egyptský trh a nabízí těmto firmám obchodní zastoupení v Egyptě.
POBŘEŽÍ SLONOVINY;Potraviny
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli palmového oleje, palmových ořechů, zázvoru, bambuckého másla, česneku, kešu ořechů, citrónů, kukuřice, arašídů, sušeného kokosu, kávy, kakaa.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
NĚMECKO; Čaj Kompotta
Nedávno jsem koupil v Česku čaj "Kompotta", který chutná velmi lahodně. Mám otázku, kde, nebo snad v Německu, mohu tento čaj koupit?
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
PÁKISTÁN; Rýže, čaj, kardamon
Jsme exportéři basmati rýže, dlouhozrnné, extra kvalitního černého/zeleného čaje, zeleného kardamomu. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.