Hledám pro e-shop VO s tabákovým zbožím
Hledám dodavatele (velkoobchod), dovozce vodních dýmek, tabáků, čajů a dalšího orientálního zboží pro nově budovaný E-SHOP. Prosím o nabídky. Děkuji
JORDÁNSKO; Skladové zboží
Jsme jordánská firma zabývající se exportem, importem a obchodováním za provizi. Obchodujeme s mnoha položkami jako potraviny, potravinové PVC obaly, ruční nářadí, textil, příze, keramika, hliníkové folie, elektronika, malířské spreje, dětské plenky atd. Máme zájem o skladové zboží, o zboží při vyklízení skladů apod.
KEŇA; Sušené ibiškové květy
Jsem exportér z Keni, vyvážím sušené ibiškové květy na výrobu čaje. Hledám obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Káva
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli kávy z jižní Indie. Je velmi známá a chutná. Můžeme dodávat za nízkou cenu kávu vysoké kvality, která obsahuje pouze 40% čekanky a 60% kávy. Cena 4$ za kilogram (lze jednat).
NEPÁL; Čaj
Poptávám obchodní spolupráci s distributory čaje.
SRÍ LANKA; Čaj, tkalcovské stavy, batika
Máme zájem o navázání obchodní vztahů s odběrateli našich výrobků - čaje, ruční tkalcovské stavy, batikované práce.
BENIN; Potraviny a nápoje
Máme zájem o nákup následujících produktů: instantní káva, víno, ovocné džusy, instantní polévky, mražená kuřata, minerální vody, sušenky, ostatní potraviny a nápoje. Hledáme výrobce a exportéry.
UGANDA; Kakao, vanilka, kávová zrna
Jsme exportéři kakaa, vanilky a kávových zrn z Ugandy. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
BANGLADÉŠ; Dovoz šrotu, vývoz čaje
Poptávám šrot - HMS1 a 2 a LMS. Také mám zájem vyvážet čaj nejlepší kvality (dodáme bezplatný vzorek). Původ produktu: Bangladéš. Moje cena je nepřekonatelná. Mám zájem o obchodní spolupráci.
INDIE; Čaje, koření, oděvy, deky
Poptáváme importní firmy z České republiky, které by odebíraly následující zboží: čaje, koření, deky, prostěradla, bavlněné a syntetické šatstvo, trička, džíny apod.
KEŇA; Čaj, káva
Firma Tulospak Trading je importní/exportní agentura v Keni. Obchoduje s černým čajem, keňským čistým čajem všech jakostí. Obchodujeme i s kávou. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, distributory.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Tapiokový škrob, zrna, kokos
NEW BUSINESS COMMUNICATION Co., Ltd. je obchodní firma, která je schopná dodávat tapiokový škrob, palmové jádrové slupky, kakaové boby, kakaové slupky, kávová zrna, tvrdý kokos, kokosové uhlí, dřevěné uhlí. Firma hledám obchodní spolupráci s importéry.
VIETNAM; Zemědělské a mražené produkty
Hledáme importéry, odběratele následujících produktů: -zemědělské produkty - čaj, káva, tapiokový škrob, sušený česnek, skořice, konzervovaná zelenina... -mražené produkty - sladké brambory, brokolice, kolokázie jedlá, hrách, okurka, chilli papričky... mražené ovoce - kokosový ořech, ananas
NEPÁL; Káva
Jsme pěstitelé kávy na kávových plantážích himaláského království Nepál. Zpracováváme jemná arabská zelená zrna. Naše kávy jsou exportovány do Evropy a Japonska, baleny v 50kg jutových pytlích. Více na www.plantecnepal.com http://www.prweb.com/releases/Coffee/Nepal/prweb2493154.htm Hledáme obchodní spolupráci s importéry, odběrateli.
SRÍ LANKA; Cejlonský čaj
Jsme největší exportéři ceylonského čaje, v současnosti jsou naše produkty exportovány do více než 36 zemí. Můžeme dodávat ceylonský čaj balený podle zákazníkových požadavků. V roce 2007 získala naše firma certifikaci ISO 22000. Čaje jsou baleny po 100g, 250g, 500g, 1kg atd. Můžeme dodat čaj ve velkém množství, v balíčcích nebo čajových sáčcích. ...
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
ETIOPIE; Káva
Máme zájem o obchodní spolupráci s dovozci etiopské kávy do ČR.
NEPÁL; Organický čaj
Jsme producent a vývozce organického čaje z Nepálu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
KAMERUN; Káva, kakao
Hledám odběratele kávy a kakaa.
ČÍNA, Čajový extrakt
Jsme výrobci čajového extraktu, práškového čaje získaného z našich čajových plodin, pěstovaných v horské oblasti, vynikající kvality. Naše výrobky získaly certifikáty jakosti ISO22000 a HACCP. Hledáme obchodní spolupráci.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje, dětské pleny
Hledáme společnosti, které mohou dodat následující produkty: káva, čaj, med, dětské pleny, potraviny pro děti, sardinky a nápoje.