Poptáváme dodavatele vína
Poptáváme vína+champan-naplnění vinného sklepa. Jsme firma, zabývající se velkoobchodním a maloobchodním prodejem nábytku z exotických dřevin a kompletnim desingem (www.royal-wood.cz). Naše divize se zabývá zprostředkováním a realizací veškerých činností souvisejících se stavbou a vybavením nemovitostí, prodejních, kancelářských a bytových ...
TOGO; Potraviny a nápoje
Hledáme výrobce, exportéry a dodavatele sušeného ovoce, ořechů, burských ořechů, konzervovaných potravin, alkoholických a nealkoholických nápojů, ovocných džusů.
EGYPT; Víno, džusy, nápoje
Hledáme výrobce, dodavatele vína, džusů, všech nápojů.
Poptávám italský likér Toschi Fragoli
Prosím Vás, kde bych sehnala do svého obchodu "Italské speciality" jahodový likér (0,5-0,7l), kde plavou celé kusy jahod - asi 1/3 obsahu. Pokud můžete mi poradit, budu moc ráda. Děkuji za brzkou odpověď. Vašáková
MOLDÁVIE; Víno, brandy
Skupina firem Bostavan je jednou z největších společností na výrobu jakostních vín v Moldavsku, získala první místo ve vývozu lahvového vína v letech 2007 a 2008. Cenové rozpětí závisí na značce vína, jeho expozici, kvalitě a objemu dodávky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli vína a brandy.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje, vybavení domácnosti
Máme zájem o nákup potravin a nápojů, vybavení do domácností.
NIGÉRIE; Nápoje
Poptávám výrobce nápojů.
Hledáme dodavatele nápojů a cukrovinek
Potřebuji dovozce cukrovinek, alko i nealko nápojů a mléčnývh výrobků. Mackovice, okr.Znojmo.
BENIN; Potraviny, nápoje, krmiva
Jsme generálním dovozcem níže uvedených položek a hledáme dodavatele: potraviny: rybí konzervy, rybí závitky, maso hospodářských zvířat, drůbež, mořské plody atd. nápoje: alkoholické i nealkoholické, vína, ovocné šťávy, nektary krmivo pro domácí zvířata, zpracované, sušené, konzervované a mražené potraviny, koření a ochucovadla, čaj, káva, a ...
Poptávám pivo zn. Rychtář Premium
Poptávám lahvové pivo Rychtář Premium, na Praze 6. Děkuji Lisec
GHANA; Potraviny a nápoje
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme potraviny a nápoje.
TOGO; Potraviny a nápoje
Poptáváme dodavatele kvalitních potravin a nápojů - pivo, plechovkové pivo, víno, brandy, ovocné džusy apod. Prosíme o seznam produktů, ceny, podrobnosti balení.
Poptávám dodávky gurmánských potravin
Hledám dodavatele pikantních omáček (chilli a pod...) případně jiných gurmánských potravin (oleje, BBQ omáčky, koření, pivo apod...)
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
GHANA; Víno
Jsme velkoobchod s vínem a alkoholickými nápoji. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s vinařskou zpracovatelskou firmou v České republice.
BENIN; Potraviny, nápoje, zdravotnické produkty
Zabýváme se dovozem a vývozem smíšeného zboží, potravin, nápojů a zdravotnických produktů. Hledáme dodavatele a žádáme o zaslání nabídky výrobků a také informací o obchodních podmínkách.
TOGO; Potraviny, nápoje, kosmetika
Poptáváme potraviny, nápoje, alkohol, vína, cigarety, tabák, léky, byliny, kosmetiku, toaletní zboží.
Poptávám stáčené alkoholické nápoje
Poptávám stáčené alkoholické nápoje pro další prodej.
TOGO; Oblečení, jídlo, nápoje
Poptáváme oblečení, jídlo a nápoje.
MAĎARSKO; Víno
Maďarské vinařství z jedné z nejznámějších vinařských oblastí Maďarska nabízí lahvová bílá, růžová a červená vína. Naše společnost je jedním z nejstarších vinařství v regionu vína Villany. Nabízíme Modrý Portugal, Rose, Rose (merlot), Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot, Frankovku a hledáme odběratele. www.intercontact.hu
NIGÉRIE; Potravinářské produkty
Máme zájem importovat všechny druhy potravinářských produktů.
TOGO; Alkoholické nápoje, čaj
Dangote And Sons Co Ltd je obchodní společnost, která obchoduje se všemi druhy vín. Hledáme dodavatele vodky, vín a čaje. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme Agrisatch Benin Foods Sarl, vládou schválená a registrovaná společnost. Hledáme výrobce / dodavatele všeobecného potravinářského zboží, masných výrobků, vína a nápojů: konzervované potraviny, konzervované ovocné šťávy, sušené mléko, sardinky, tuňák, masné výrobky, rýže, vína.
BENIN; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje: minerální vody, džusy, vína, konzervovaného tuňáka, olivový olej, slunečnicový olej a další. Máme zájem o obchodní spolupráci s výrobci a exportéry.
BENIN; Nápoje, kosmetika
Máme zájem importovat následující zboží: minerální vody, kosmetiku, víno, sekt, whisky, nápoje v plechovkách atd. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.