Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Poptávám Cassis creme
Hledám prodejnu v Brně, která prodává likér Cassis creme.
Lihovina, Indie
Jsme výrobci a exportéři indické lihoviny. Hledáme distributory nebo nákupní zprostředkovatele pro ČR a východní Evropu.
Poptávám stáčené destiláty
Poptávám nejlevnější stáčené destiláty pro maloobchod.
Potraviny, nápoje, Ghana
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblasti výroby potravin a nápojů.
Alko, nealko nápoje, potravinářské oleje, Benin
Jsme přímý importér všech druhů vín a piva v plechovkách, olivového oleje, slunečnicového oleje, sušenek a koláčů, energetických nápojů a všech druhů alkoholických nápojů. Nakupujeme ve velkém množství. Hledáme výrobce a exportéry / dodavatele uvedených produktů. Žádáme o zaslání ceníků a specifikací produktů.
Potraviny, nápoje, použité zboží, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv, použité počítače, notebooky a příslušenství.
Poptáváme krabicové víno
Poptáváme krabicové červené a bílé víno. Balení 1l, cca 5 kamionů týdně. Děkujeme za nabídky.
Poškozené zboží, celní zboží, Německo
Zašlete mi nabídky na obchodní zboží - poškozené zboží - zboží podrobené clu - lihoviny atd.
Lihoviny, Indie
Jsme indický výrobce lihovin, jako je whisky, vodka, brandy a rum. Exportujeme do mnoha zemí v Africe, jihovýchodní Asii a Latinské Americe. Velmi rádi bychom své destiláty prodávali v ČR. Naše výrobky jsou velmi kvalitní a ceny velmi konkurenceschopné. Máte-li zájem, zašleme vám ceník. www.goldenfeathers.net
Potraviny, nápoje, textilie, Benin
Naše společnost Centre Béninois Du Commerce Extérieur (CBCE) je registrovaná a zabývá se obchodem / importem zboží již mnoho let. Získali jsme renomé u naší vlády, tuzemských i zahraničních zákazníků. Importujeme všechny druhy potravin a nápojů, jako je konzervované sušené/ tekuté mléko, různé konzervované sardinky, hovězí v konzervě, instantní ...
Vína, likéry, Itálie
Zastupuji některé sicilské výrobce červených a bílých vín, likérů jako sicilská grappa, amaro, limoncello, mandarinetto atd., rajských omáček, pest, paštik. Všichni moji výrobci dělají pouze sicilské výrobky a na Sicílii. Naše ceny jsou výhodné, protože nakupujeme přímo od výrobce. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Všeobecné zboží, Togo
Jsme poradenská agentura Ets Wilburs sídlící v Lomé v Togu a poptáváme všeobecné zboží, jako jsou stroje, nápoje, dřevo a nábytek, mořské plody.
Lihoviny, Indie
Jsme indický výrobce lihovin jako whisky, vodka, brandy a rum. Exportujeme do mnoha zemí v Africe, jihovýchodní Asii a Latinské Americe. Velmi rádi bychom prodávali své destiláty v ČR. Naše výrobky mají velmi vysokou kvalitu a ceny jsou velmi konkurenceschopné. www.goldenfeathers.net
Potraviny, nápoje, léčiva, Francie
Poptáváme výrobky zdravotní péče, všechny druhy potravin a nápojů.
Poptávám dodavatele potravin
Dobrý den, budu si otevírat potraviny - večerku. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál apd.
Poptávám malovýrobce farmářských krajových specialit
Poptávám výrobce - farmáře krajových specialit - mléčné výrobky, masné výrobky, nápoje (alko. i nealko. + vína, šťávy, mošty atd.), lahůdkářské krajové speciality speciality, ovoce, zelenina, med, medovina, cukrářské výrobky ..... Zkrátka malovýrobce originálních potravinářských výrobků, kteří se hodlají uplatnit a prodávat na trhu po celé ČR.
Poptávám Kessler Whiskey
Poptávám láhev whiskey KESSLER. Zaslání na dobírku nebo osobní odběr v Praze a Střední Čechy.
Poptávám stáčené destiláty
Poptávám nejlevnější stáčené destiláty pro maloobchod.
Poptávám dodavatele rumu pro e-shop
Sháním dodavatele rumu pro začínající eshop. V případě zájmu mi pošlete na email ceník, ceny poštovného a dodací lhůty.
Poptáváme dodavatele rumu pro e-shop
Dobry den, obraciam sa na Vas s prosbou. Hladame pre nas zacinajuci eshop dodavatela rumu vsetkych znaciek. V pripade ak by ste mali zaujem s nami naviazat spolupracu prosim o konkretne cenove ponuky rumov, informacie o dodacich lhotach a postovnom. Za informacie dakujeme Tesime sa na spolupracu. S pozdravom Valcak
Hedám dodavatele ovocné pálenky
Poptávám spišskou hruškovici.
Použité oděvy a obuv, nápoje, Togo
Jsme jedním z předních západoafrických importérů a distributorů použitého oblečení, použité obuvi a tašek. Podnikáme v tomto oboru již více než 25 let. V současné době hledáme dodavatele použitého oblečení a obuvi, nápojů a alkoholu.
Dodávka všetkých druhov nápojov
Dodávka všetkých druhov nápojov a služby spojenej s ich dopravou na miesta dodania a vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 166 033,7300 EUR
Nápoje, Kamerun
Hledáme evropské distributory nápojů, kteří mají zájem obchodovat v Africe.