Dodanie potravín pre zdravotnícke zariadenie v Piešťanoch
Dodanie potravín (mäso a mäsové výrobky, mliečne výrobky, vajcia, pekárenské výrobky, mrazené potraviny,zelenina, ovocie, základné potraviny) pre zdravotnícke zariadenie verejného obstarávateľa v Piešťanoch.
Dodanie potravín pre zdravotnícke zariadenia vo Vysokých Tatrách
Dodanie potravín (mäso a mäsové výrobky, mliečne výrobky, vajcia, pekárenské výrobky, mrazené potraviny,zelenina, ovocie, základné potraviny) pre zdravotnícke zariadenia verejného obstarávateľa vo VysokýchTatrách.
Dodanie hrubého tovaru pre stravovacie zariadenie VINIČKY zariadenie sociálnych služieb Nitra
Cestoviny, Konzervovaná zelenina, Strukoviny, Obilná alebo rastlinná múka a príbuzné výrobky, Živočíšne alebo rastlinné oleje a tuky, Nakladaná a/alebo konzervovaná zelenina, Obilná alebo rastlinná múka a príbuzné výrobky, Bujóny, Pekárske výrobky, Ocot; omáčky; miešané korenisté zmesi; horčičná múčka a prášok; pripravená horčica, Výrobky v ...
Poptávám dodavatele cukru
Cukr krystal 1500 - 2000Kg, balení a 50Kg. Může být i nerafinovaný.
Poptávám levný cukr pro včely
Levný cukr pro včely 5000-20000kg. Muže být i trochu znečištěný - třeba smetky. Rozhoduje cena.
Umělá sladidla, Uganda
Naléhavě poptáváme aspartam v prášku a sacharin sodný ve velkém množství. Pošlete nám prosím nejlepší cenovou nabídku.
Nákup chleba, slaného a sladkého pečiva
Predmetom zákazky je priebežné zabezpečovanie dodávky chleba, slaného a sladkého pečiva pre potreby ÚVTOS Dubnica nad Váhom, vrátane služieb spojených s dodaním a vyložením tovaru v mieste dodania
Obilí, rýže, cukr, Egypt
Jsme nově založená firma sídlící v Káhiře v Egyptě. Rádi bychom spolupracovali s pravidelným dodavatelem obilovin - pšenice, kukuřice, rýže, ječmene, ovsa, ... A také cukru. Potřebuji jednat jen s dodavateli, kteří jsou ochotni podepsat smlouvu (jako výhradní obchodní zástupce), aby mi umožnili připojit se k veřejným tendrům v mém regionu.
Poptáváme dodavatele cukru
Poptávám cukr v kilogramovém balení. Paletové odběry.
Chlieb konzumný 1200g tmavý ,rožok štandardný 40g
Dodávka chleba konzumného 1200 g tmavý (pšeničný, pšenično ražný), rožok 40g
Chlieb konzumný 1000 g tmavý a pekárenské výrobky
Pravidelná dodávka chleba konzumného 1000 g tmavého a pekárenských výrobkov
Poptávám bekrovničky
Poptávám bekrovníčky 40 g + 90 g s dovozem do Hradce Králové
Poptávám cukr
Poptávám cukr, třtinový nebo řepný. Množství 7.000t pro rok 2012.
Čokoládové výrobky, hotová jídla, Malta
Hledáme dodavatele (výrobce nebo velkoobchodníka) čokoládových výrobků Mars, Snickers apod. a hotových jídel k ohřívání v troubě nebo v mikrovlnné troubě. Zajímáme se také o běžné výrobky. Naše firma sídlí na Maltě a stále hledáme nové dodatavatele s příznivými cenami. Zásobujeme náš místní trh stejně jako severoafrické státy jako Libye a Egypt.
Pekárske výrobky
Predmetom zákazky je priebežné zabezpečovanie dodávky Pekárskych výrobkov pre ÚVTOS Hrnčiarovce nad Parnou vrátane služieb spojených s dodaním a vyložením tovaru v mieste jeho umiestnenia.
Žvýkačky, Lotyšsko
Firma sídlící v Lotyšsku hledá výrobce žvýkaček. Máme zájem o výrobek, jako je historická žvýkačka Turbo s malým obrázkem uvnitř. Sdělte nám laskavě, kolik by stála výroba jedné jednotky, jaké je minimální objednací množství a jak dlouho trvá jejich výroba.
Cukrovinky, čaj, Indie
Hledám obchodníky s mangovými karamelami, čajem.
Angreštové cukrovinky, Indie
Jsme indická firma ALK INTERNATIONAL. Máme nový produkt - angreštové cukrovinky, mají sladkou chuť a jsou dobré pro zdraví, je to produkt na bázi zemědělství, je dostupný jen v Indii. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry.
Potravinářské produkty, cukrovinky, Hongkong
Dodáváme potraviny a nápoje k prodeji v Hong Kongu a jižní Číně prostřednictvím našich obchodů. http://www.0759.com Naší strategií je prodávat importované cukrovinky a občerstvení za rozumnou cenu. Rychle rosteme a v současné době máme 49 obchodů a dalších 11 budeme mít do čínského Nového roku 2012. Naše obchody můžete najít na www.759store.com. ...
Čisticí prostředky, nealko nápoje, cukroviny, Anglie
Hledám dodavatele / velkoobchodníky, kteří prodávají levné značkové výrobky za euro k prodeji ve Španělsku, tj. poptávám čisticí prostředky, nealkoholické nápoje a cukrovinky.
Poptáváme řepný cukr
Poptáváme řepný cukr na pravidelné dodávky na roční kontrakt.Požadujeme jen solidní jednání a skutečné nabídky.
Poptávám svatební cukroví, Olomouc
Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o poslání nabídky ohledně pečení svatebního cukroví. Mohli byste mi poslat aktuální nabídku včetně ceníku? Jak dlouhou dobu předem přijímate objednávku? Svatbu planujeme na konec ledna. Děkuji.
Dodávka stravy pro organizaci HVĚZDA - občanské sdružení
Dodávka stravy pro organizaci "HVĚZDA - občanské sdružení". Dodávka jídel se uskuteční celoročně - nepřetržitě včetně sobot, nedělí a svátků.
Poptáváme dodavatele cukrářských potřeb
Dobrý den mám zájem o firmu která dodává cukrářské potřeby. To je vykrajovátka, gelové barvy na marcipán vše co potřebují cukrářky na zdobení. Děkuji Hrubá
Dodávka stravy pro organizaci HVĚZDA - občanské sdružení
Dodávka stravy pro organizaci "HVĚZDA - občanské sdružení". Dodávka jídel se uskuteční celoročně - nepřetržitě včetně sobot, nedělí a svátků.