Poptáváme dodavatele cukru
Popis poptávky (výrobku nebo služby): řepný cukr icumsa 45, cukr ostatní, balení 50 Kg pytel papír,pouze cukr evropský, vyclen. Nákup z přístavu Gdaňsk, Hamburg Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, atd.) 10000 Mt/ měsíc, cenu nabídněte - dohoda,dlouhodobá spolupráce.
Potraviny, nápoje, použité oděvy, obuv, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv.
Potraviny
Potraviny - balené potraviny, mliečne výrobky, čerstvé slepačie vajcia, mrazené výrobky, chlieb, pečivo a cukrárenské výrobky, čerstvá zelenina a ovocie, mäso a mäsové výrobky.
Potraviny, nápoje, léky, Benin
Od spolehlivých firem v ČR poptáváme potraviny a nápoje, léky apod. Rovněž exportujeme živá zvířata z Afriky.
Egyptské výrobky
V Egyptě máme špičkové výrobní firmy s nejmodernějšími technologiemi pro výrobu velmi kvalitních produktů. Srdečně vás zveme k návštěvě našeho webu www.nariad.com, kde najdete fotografie nejnovějších egyptských výrobků, které exportujeme. Naše webové stránky byly upraveny a aktualizovány posledními modely a nejnovějšími produkty 2013. Exportujeme ...
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářných výrobků.
Poptávám dodavatele potravinářských výrobků
Poptávám dodavatele: Popis: dodavatel potravinářských výrobků Druh: - konzervované potraviny nenáročné na teplotu v době převozu a skladování - typicky české a moravské potravinářské výrobky - olomoucké tvarůžky - hermelín - utopenci - pivo - víno - moravské, mělnické - pálenky - piškoty - studenská pečeť - aj. Cena: dohodou
Smíšené zboží, Egypt
Srdečně zveme všechny importéry a odběratele z EU k návštěvě našeho webu www.nariad.com, kde najdou fotografie nejnovějších egyptských výrobků, které exportujeme. V Egyptě máme špičkové výrobní podniky s nejmodernějšími technologiemi pro výrobu velmi kvalitních produktů. Exportujeme různé egyptské produkty, jako jsou kožené výrobky, bavlněné ...
Potáváme výrobce barevného cukru
Dobrý den, poptávám výrobce barevného cukru. Za nabídky předem děkuji.
Poptávám cukr krystal
Poptávám cukr krystal. Množství: 1.000 tun Balení: papírové pytle 25 nebo 50 kg Cena: max 775 EUR/t
Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářských výrobků.
Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny
Predmetom zákazky je dodávka základných a dlhodobo skladovateľných potravín v kvalite podľa platných noriem pre potreby Psychiatrickej nemocnice Prof. Matulaya v Kremnici podľa požiadaviek verejného obstarávateľa podľa časti C. Opis predmetu zákazky a podľa obchodných podmienok uvedených v časti E súťažných podkladov. Súčasťou predmetu zákazky sú ...
Pečivo a rôzne potravinárske výrobky pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Čadca
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa resp. dodávateľov pečiva a rôznych potravinárskych výrobkov pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Čadca Žiarec, vrátane jej prevádzky v Čiernom. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz tovaru na miesto určenia t.j. budú vrátane dopravy. Podrobný opis predmetu obstarávania je ...
Potraviny, nápoje, Togo
Poptáváme pivo, konzervované potraviny, nealkoholické nápoje, cukrovinky. Pošlete prosím cenovou nabídku.
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz. Přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Potravinářské zboží, Ghana
Hledám výrobce potravinářského zboží jako sušenky, olej, konzervované ryby atd. V Ghaně je velká poptávka po tomto zboží. Jakákoliv firma, která má zájem o podnikání v Ghaně, mě může kontaktovat.
Potraviny, nápoje, Ghana
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblasti výroby potravin a nápojů.
Dodávka potravín
Dodávka potravín, mäsa a mäsitých výrobkov v období 48 mesiacov odo dňa podpisu a účinnosti rámcových dohôd v celkovom objeme 2 400 000 EUR bez DPH. Zákazka je zadávaná prostredníctvom systému Elektronického verejného obstarávania (ďalej len EVO) prostredníctvom portálu www.uvo.gov.sk .Číslo zákazky v systéme EVO : 09.01Zákazka Dodávka potravín je ...
Kosmetika, potraviny, Ghana
Jsme registrovaná soukromá společnost s ručením omezeným v Ghaně a chtěli bychom navázat obchodní vztahy s českými firmami. Máme zájem zastupovat prodejce kosmetiky, potravin a mnohého dalšího.
Alko, nealko nápoje, potravinářské oleje, Benin
Jsme přímý importér všech druhů vín a piva v plechovkách, olivového oleje, slunečnicového oleje, sušenek a koláčů, energetických nápojů a všech druhů alkoholických nápojů. Nakupujeme ve velkém množství. Hledáme výrobce a exportéry / dodavatele uvedených produktů. Žádáme o zaslání ceníků a specifikací produktů.
Potraviny pre školské jedálne
Priebežná dodávka tovarov pre školské jedálne Kráľovský Chlmec
Potraviny, nápoje, použité zboží, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv, použité počítače, notebooky a příslušenství.
Potraviny, Togo
Hledáme dodavatele potravin.
Pšenice, cukr, Bangladéš
Poptáváme pšenici (prvotřídní tvrdou a pšenici na mletí), cukr.