KAMERUN; Potraviny a nápoje
Hledáme spolehlivé dodavatele níže uvedených výrobků, kteří mohou být našimi stálými dodavateli. Poptáváme: potraviny a nápoje, minerální vody, vysušené obilí atd.
TOGO; Zemědělské produkty, potraviny
Poptáváme zemědělské produkty, potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme ...
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků - (přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace) do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze - U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz.
SLOVINSKO; Cukr
Hledáme evropské prodejce nebo obchodníky nebo jen dodavatele řepného cukru. Potřebujeme bílý rafinovaný řepný cukr ICUMSA 45, s certifikáty SGS a ISO.
PÁKISTÁN; Potravinářské produkty
Naše firma Rakaposhi Traders slouží pákistánskému potravinářskému průmyslu již desetiletí různými produkty a službami. V seznamu zákazníků máme prestižní výrobce potravin v zemi. Hledáme renomované firmy, aby podepsaly dohodu o právech následného prodeje pro oblast Pákistánu.
Nákup potravín
Cestoviny, ryža, tarhoňa, káva, cukor kryštálový, cukor práškový, koreniny, kompóty, fazuľa, hrach, olej, ocot, múka hrubá, polohrubá a hladká, džemy, atď. Je uvedené v súťažných podkladoch Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 96000,0000 EUR
PÁKISTÁN; Cukr
Poptáváme řepný cukr.
Poptáváme dodávky pečiva do školního bufetu
Dobrý den, mám zájem o dodávky crosanty 7days do školního bufetu.Lze u vaší firmy zajistit stálou objednávku od září 2011.Zajímala by mě i cena. Děkuji Ledinská Eva
NĚMECKO; Oplatky
Hledám výrobce pečených oplatek (hostií).
Poptávám cukrářské přísady
Poptávám potravinové tresti,barvy apod.
SLOVINSKO; Cukrovary
Jsme odběratelé řepného cukru. Hledáme evropské prodejce. Prosíme o zaslání seznamu cukrovarů.
Pekárenský tovar
Dodávka pekárenského tovaru podľa zoznamu uvedeného v bode II.2.1. Verejný obstarávateľ požaduje dovoz tovaru denne, vrátane soboty a nedele do 5 : 30 hodiny ráno. Počas sviatkov kupujúci požaduje dovoz tovaru tak ako obvykle, alebo vopred na jeden deň, maximálne 1 deň pred sviatkom. Tovar dodaný vopred musí byť zabalený v obale tak, aby nedošlo k ...
IRSKO; Cukr
Hledáme firmu, která může dodat 500 mt cukru v 25-50kg pytlích.
Dodávky pekařských a cukrářských výrobků
Zajištění dodávek pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků - (přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace) do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze - U Nemocnice 2, Praha 2, stravovací provoz.
UGANDA; Aspartam
Poptáváme sladidlo Aspartam. Zašlete nám prosím cenovou nabídku na 2000 kg, s nákladními poplatky letecky do Ugandy.
SLOVINSKO; Řepný cukr
Hledáme evropské výrobce a dodavatele řepného cukru.
TOGO; Potravinářské produkty
Naše firma je jednou z předních importních základen v Togu a má pobočky v mnoha částech Afriky. Hledáme spolehlivé dodavatele / výrobce potravinářských produktů. Zájemce o dodávky žádáme, aby nám poskytli kompletní informace o firmě, specifikace a ceník produktů.
INDIE; Cukrovinky
Hledáme evropského výrobce cukrovinek gumových medvídků, který by je mohl vyrábět a dodávat nám do Indie ve velkém množství.
Zajištění celodenní stravy, provozu bufetu a dodávky obědů
Předmětem veřejné zakázky je zajištění celodenní stravy pro obyvatele Domova pro seniory, Kabelíkova 14a, Přerov a obědů pro zaměstnance zadavatele, provozu bufetu v domově pro seniory a dodávky obědů pro klienty a zaměstnance Denního pobytu, Purkyňova 16, Přerov
RAKOUSKO; Olej, mouka, cukr
Pro svůj velkoobchod ve Vídni potřebuji olej (v 10 l dozách), mouku (v balení po 1 kg), cukr (v baleních po 1 kg a 25 kg). Mám zájem o korektní a dlouhodobou spolupráci. Jestliže vše bude vyhovovat, odeberu velké množství.
NĚMECKO; Cukrářské a perníkové výrobky
Hledám výrobce - dodavatele produktů z oboru cukrářské a perníkové výroby, perník, perníkové domečky a krajové perníkové kousky. Zajímám se o námezdní výrobu cukrářských výrobků podle mých představ a hotové výrobky. Prosím o zaslání informací. Sídlo: 65187 Wiesbaden, Hessen, Německo
RAKOUSKO; Olej, cukr, mouka
Poptávám pro svoji velkoobchodní firmu za přiměřenou cenu kvalitní rostlinný nebo stolní olej (10 litrů), cukr v balení po 1kg a 25 kg, mouku v 1kg balení. Prosím o rychlou odpověď, budu se těšit na konkrétní spolupráci. Rád k Vám přicestuji.
Hledáme dodavatele lahůdek a cukrářských výrobků
Hledáme dodavatelé lahůdek a cukrářských výrobků.Plzeň -město.
EGYPT; Potravinářské suroviny, cukrovinky
Hledáme firmy, které obchodují s potravinářskými surovinami, cukrovinkami, pečivem a čokoládou.
Poptáváme dodavatele mražených zákusků
Hledáme dodavatele mražených výrobků: - dorty a zákusky vlastní výroby - dorty z dovozu Německo - Makro, Tesco. Pro cukrárnu v městě Martin - Slovensko. Prosíme foto výrobků, cenu za kus a dodací lhůty.