Poptávám dodavatele  biopotravin
Mame zaujem o dodavku bio-potravin (bio hydinove maso, ryby, bio mliecne vyrobky) pre rodinu zijucu na Slovensku. Nepozadujeme dopravu tychto produktov na Slovensko, len zabezpecenie podla objednavky.
Poptávám palmový, kokosový olej
Poptávám panenský kokosový olej, panenský palmový olej
BENIN; Potraviny, oblečení
Hledáme dodavatele potravin, oblečení atd.
ČÍNA; Tradiční organické potraviny
Jako přední dodavatel čínských tradičních organických potravin, jedlých hub, na slunci sušeného ovoce, čínského koření a bylin. Naše organické výrobky jsou certifikovány EEC a NOP. Naše webové stránky www.repu-tech.com Hledáme obchodní spolupráci s distributory, velkoobchodníky.
Poptávám potravinové doplňky pro e-shop
Hledám dodavatele potr. doplňků na podporu potence u mužů do svého eshopu. Předem děkuji za nabídky.
Poptávám dodavatele enzymů
Poptávám výrobce či dodavatele enzymů k hydrolýze škrobu na cukry.
INDIE; Lecitin, vaječný olej, šafránový extrakt
Hledám odběratele sojového lecitinu, vaječného lecitinu, vaječného oleje a šafránového extraktu.
ČÍNA; Přípravky na hubnutí
Firma CNSLIM se specializuje na pomoc spotřebitelům zhubnout rychle a efektivně s nejlepšími přípravky na hubnutí v Číně a záležitosti hubnutí celkově. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.cnslim.com
BENIN; Potraviny a nápoje
Importujeme a distribuujeme potraviny a značkové nápoje. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli.
BENIN; Zemědělské produkty
Máme na vývoz různé tropické zemědělské produkty jako suché kešu ořechy, surový palmový olej, olej z palmových jader, teakové dřevo, dřevěný prach, dřevěné uhlí, bavlnu a bavlníková semena. Vše je k dispozici ve velkém množství k okamžitému vývozu. Také hledáme zahraničního partnera pro rozšíření trhu. Vzorky jsou k dispozici na ...
KAMERUN; Kakao, kakaové boby
Hledáme odběratele kakaa, kakaových bobů.
VIETNAM; Kakao v prášku
Hledám obchodní spolupráci s dodavateli kakaa v prášku.
Poptáváme dodavatelé zdravé výživy
Poptávám výrobce, dodavatele zdravé výživy (bezlepkové potraviny,dia atd.)Dlouhodobá spolupráce.
ETIOPIE; Bio sezam
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s firmami, které chtějí nakupovat kvalitní bio sezam z Etiopie.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
INDIE; Zdravá výživa, přírodní léčiva
Poptáváme kontakty na distributory, velkoobchodníky, maloobchodní prodejní řetězce zdravé výživy, bylinných, přírodní léčiv.
JORDÁNSKO; Datle, ovoce, zelenina, olej
Firma Jannat pěstuje a exportuje datle (pěstovány pouze v Jordánsku, Izraeli, Palestině), zeleninu a ovoce, olivový olej, vše výborné kvality za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Bylinné produkty
Pentavox Enterprises vyrábí, prodává a vyváží vlastní sortiment bylinných produktů pro zdraví a krásu. Některé z našich zavedených a široce uznávaných produktů: Kapsle TRIM SLIM (na hubnutí a snižování váhy) Kapsle KARELA (potravinový doplněk pro denní užití vhodný k prevenci a kontrole diabetu) Kapsle FOUR SEASONS (ideální posilující lék pro ...
Poptávám pohankové slupky
Sháním pohankové slupky. Asi 10 kg. Prosím o cenovou nabídku. Díky.
PÁKISTÁN; Sušené plody
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci sušeného ovoce, zejména piniových oříšků. Také vyvážíme jádra vlašských ořechů, mandlová jádra, meruňková jádra, sušené fíky, sušené meruňky a další sušené ovoce nejlepší kvality.
MADAGASKAR; Pupečník asijský
Jsem vývozce na Madagaskaru, mohu prodávat pravidelně bio Pupečník asijský (Gotu Kola) z Madagaskaru. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Potravinářské ingredience
Hledám importéry a distributory potravinových ingrediencí, zvláště inulinu. Také poptávám potravinářské firmy a firmy se zdravou výživou.
PÁKISTÁN; Zemědělské produkty
Jsme předním vývozcem / dovozcem různých zemědělských produktů. Vyvážíme pákistánskou rýži Basmati a bílou, semena pícnin, olejnatá semena, krmivo pro zvířata a ptáky, byliny, koření a sušené růže. http://afint.trustpass.alibaba.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ETIOPIE; Olejnatá semena
Jsme vývozce olejnatých semen a hledáme jejich dovozce.
BANGLADÉŠ; Smetana v prášku
Chci importovat z České republiky do Bangladéše smetanu v prášku. Prosím o seznam exportujících firem.