TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
GHANA; Investice
Chtěl bych pracovat s potenciálními investory, kteří chtějí investovat v Ghaně. Mohou to být malé, střední nebo velké firmy. Oblasti zájmu: všeobecné zemědělství, potravinářská výroba, konzervování a balení potravin, chov ryb, produkce masa, zpracování masa, výroba nápojů, odpadové hospodářství a recyklace, výroba plastů. V Ghaně jsou k ...
BENIN; Potravinářské výrobky a stroje
Jsme jedním z předních dovozců, distributorů, zástupců, obchodníků různých druhů zboží v Africe, s mnohaletými zkušenostmi. Hledáme dodavatele potravinářských výrobků, mražených ryb, nápojů, whisky, vína, tabáku, čokolády, léčiv, potravinářských strojů ve velkém množství. Prosíme o zaslání ceníku.
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
Poptávám dodavatele vodky
Poptávám 30l vodky Stalinové slzy v 1l provedení a to 21procent (jabko,broskev,atd.) Toto zboží je od firmy TRUL,která končí.Informaci,cenu,odběr atd.potřebuji znát do dneška do 16,00hod . Platba v hotovosti
Egypt; Potraviny
Hledáme odběratele alkoholu, čerstvé zeleniny a ovoce z Egypta.
GHANA; Rýže a nápoje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme rýži, nápoje apod.
Poptávám pivo zn. Radegast
Poptávám sud piva RADEGAST Premium.
INDIE; Pivo
Chci dovážet pivo do Kalkaty v Indii. Jsem začátečník a nevím nic o dovozu piva z Evropy, potřebuji pomoc dodavatele.
BENIN; Potraviny, nápoje a spotřební zboží
Jsme dovozci a distributoři vín, potravin, nápojů, spotřebního zboží a všeobecného zboží v Cotonou v Beninu. Hledáme dodavatele ve velkém množství k pokrytí požadavků našich koncových zákazníků. Pošlete nám laskavě ceny a specifikace.
MOLDÁVIE; Líh pro  potravinářský průmysl
Moldavsko-britský společný podnik ZERNOFF LTD je velmi úspěšný a produktivní výrobce lihu, vodky a brandy. Jsme jedním z největších výrobců lihovin na území východní Evropy. Specializujeme se na výrobu nejkvalitnějšího lihu z obilí pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. www.zernoff.md
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
GHANA; Potraviny
Jsme výrobní firma v Ghaně zabývající se potravinami. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
BENIN; Potravinářské výrobky
Poptáváme potraviny, nápoje, víno, konzervované maso, mražená kuřata a krůty, mléčné výrobky, energetické nápoje, cereální výrobky, tabákové výrobky, čaj a kávu, rýži, cukr, zdravotní výrobky atd. Pošlete nám laskavě cenovou nabídku. Rádi bychom navázali dlouhodobou spolupráci.
VB; Spotřební zboží
Poptáváme: 1. trička 2. pleťové krémy 3. sardinky 4. konzervované maso 5. potravinářský olej 6. olivový olej 7. alkoholické nápoje 8. energetické nápoje 9. vína 10. konzervované potraviny. Pošlete nám laskavě specifikace svých produktů a cenovou nabídku nebo webové stránky vaší firmy.
Poptávám sudy na víno
Píšem Vám z okresu Nitra na Slovensku. Potrebujem kúpiť 2 kusy sudov na víno cca.200 litrových. Chcel by som vedieť, či je to možné a čo stoja sudy na víno. Prosím Vás, ešte by som chcel vedieť , či je možné u Vás opraviť 300 litrový sud na víno. Je prasknutý na závite, kde sa skrutkuje ventil. Ďakujem.
BENIN; Nápoje
Jsme rodinná firma a distribuujeme nápoje v Beninu. Jsme jedním z předních dovozců a distributorů nápojů jako jsou ovocné šťávy, víno, pivo, energetické nápoje, minerální vody atd. Dovážíme a distribuujeme maloobchodníkům, butikům, pivnicím, supermarketům, prodejnám potravin, rekreačním klubům, vinárnám, hotelům a restauracím. Hledáme dodavatele. ...
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
Poptávám rum STROH
Prosím, zda lze u Vás koupit STROH RUM 40% a v jaké ceně Děkuji za odpověď. Dohnalová
INDIE; Whisky, vodka
Jsme výrobci a vývozci whisky a vodky z Indie. V současné době vyvážíme do jihovýchodní Asie a Afriky. Nabízíme velmi kvalitní alkohol za nejkonkurenceschopnější ceny. Máme zájem vstoupit evropský trh prostřednictvím českých firem. Jakmile obdržíme poptávky, neprodleně pošleme nabídky.
BENIN; Nápoje
Mogamet Investment Facilitor(Sarl).Ltd je přední obchodní firma, která poptává ve velkém nápoje, vína, minerální vody, mléko v prášku, trička, léčiva.
Hledám dodavatele nápojů pro prodejnu
Dobrý den, prosímo o zaslání emailu s ceníkem na nealko, pivo a alkoholické nápoje. Chci si na Stínadlech otevřít malý obchod. Děkuji mnohokrát za zaslání emailu. S pozdravem Plesníková Iva
Poptávám nízkoalkoholické pivo Krušovice
Dobrý den, sháním pro menší odběr co nejbližší místo k Ostravě. Jedná se o nízkoalkoholové pivo Krušovice Radler (citrón). Děkuji.
Poptáváme dodavatele vína
Poptáváme vína+champan-naplnění vinného sklepa. Jsme firma, zabývající se velkoobchodním a maloobchodním prodejem nábytku z exotických dřevin a kompletnim desingem (www.royal-wood.cz). Naše divize se zabývá zprostředkováním a realizací veškerých činností souvisejících se stavbou a vybavením nemovitostí, prodejních, kancelářských a bytových ...
TOGO; Potraviny a nápoje
Hledáme výrobce, exportéry a dodavatele sušeného ovoce, ořechů, burských ořechů, konzervovaných potravin, alkoholických a nealkoholických nápojů, ovocných džusů.