Poptáváme dodávku plastových profilů
Sháním výrobce nebo prodejce plastových profilů.
Poptávám pryžovou vložku k tyčím TVT
Poptávám pryžovou vložku do vedení tyčí TVT k soustružnickým automatům. Dříve vyráběnou v Kovosvitu Dobříš.
Poptávám teflonové těsnění
Poptávám teflonové ucpávkové těsnění o rozměrech 14x14, 16x16 a 8x8 po 10 m. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme výseky klingeritových těsnění
Sháníme výseky klingeritových těsnění různých typů a různé jakosti na opravy kompresorů, na přetěsnění skříní a hlav. Hradec Králové, Náchod a nejbližší okolí. Kontakt pouze telefonický.
Poptáváme plastové trubky z PVDF
Poptávám plastové trubky PVDF, do díry by byla nastrčena měděná trubka o tloušťce 1 mm a obě strany trubky by byly zadělané zátkami a polyfuzně zavařeny. Rozměry trubeky jsou: délky 380 a 500 mm a průměry 20 ,25 ,30 a 35 mm Celkový počet trubek je 200 ks.
Poptávám pryž NBR 20-30 a SBR 40 Shore
Pptávám: 1) pás pryže NBR 20-30 shore o rozměrech 8 x 45 + 0,2 2) pás pryže SBR 40 shore o rozměrech 8 x 45 + 0,2 Oba typy v délce 35 m.
Poptáváme měrné kanystry s objemem 20 l
Hledám kanystry se stupnicí alespoň 20 litrů nebo měrné nádoby v tomto objemu s odolností proti čistému lihu a se zdravotní nezávadností pro potravinářské účely.
Poptáváme hadici k čerpacímu stojanu ADART
Poptávám hadici k čerpacímu stojanu ADART adoprin.1031 typ 9850.31.A rok výroby 1986.
Poptáváme gufera
Poptáváme dodání gufer: 1. Průměr 33 / 45 / 7 - 3 ks 2. Průměr 55 / 68 / 8 - 3 ks Materiál - silikon nebo viton. Velmi spěchá!!
Poptáváme těsnění pro automobilový průmysl
Zadam timto o nabidku na dodavani tesneni pro dily Luftführung Defrost OT/UT LHD / RHD a Zwischenstück Heizung LHD+RHD. Tesneni pro levostranou a pravostranou variantu Luftführung Defrost OT/UT nejsou stejne, proto nabidnete zvlast. Tesneni pro levostranou a pravostranou variantu Zwischenstück Heizung jsou stejne. - Material: TPU-ARES ...
Sháníme kroužky 12 NRST
Poptáváme kroužky 12 NRST.
Poptáváme klínové řemeny SPA 4750 LA
Poptávám dodávku nebo výrobu klínových řemenů, označení SPA 4750 LA, jedná se o úzké klínové řemeny, 2 ks. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme leteckou gumu
Poptáváme leteckou gumu - podvazek gumy, metráž.
Poptávám lemovou gumu na loď
Poptávám lemovou gumu na rybářsko-rekreační loď Monika.
Poptáváme pryžové desky NBR
Poptávám desky z pryže NBR , tlouštka 1,5mm , tvrdost 50 +/- 5 Sh , certifikát KTW. Po odzkoušení možnost pravidelného odběru.
Poptáváme výstražnou pásku na výkopy
Poptávám výrobce - prodejce: výstražná páska na výkopy (červeno bílá). Určení pro: vytyčování, výkopu, nebezpečných míst, uzavírka vyhrazeného prostoru, apod.
Výrobce pryžových produktů hledá spolupráci
20070504334; Turecký výrobce pryžových produktů (radiální hřídele a těsnění pístů) hledá partnery pro činnosti výzkumu a technologického vývoje (akvizice technologie polyuretanu) a nabízí/ poptává obchodní zprostředkování na import doplňkových/ náhradních výrobků, nových výrobků a export těsnění rotujících hřídelí. Firma má zvláště zájem o rozvoj ...
Poptáváme zasklívací gumu do oken
Poptávám gumové těsnění do oken. Celá ČR
Poptáváme  samolepící těsnění
Poptáváme výrobce samolepícího těsnění. Kontakt pouze telefonický.
Poptávám mořící impregnační vanu
Poptávám výrobce nebo prodejce mořících, impregnačních van. Celá ČR.
Poptáváme průmyslový odpad TPU
Poptáváme TPU (termoplastický polyuretan) - průmyslový odpad: TPU odpad sportovní obuvi, TPU fólie v rolích nebo balících, TPU hadice na stlačený vzduch, jiný TPU odpad. Komunikace v angličtině.
Poptávám čističku odpadních vod
Poptávám čističku odpadních vod pro 5 osob.
Sháním  hadici k chlazení sněžného skútru
Poptáváme výrobu hadice k chlazení ke sněžnému skůtru dle výkresu, který Vám rádi zašleme. objem: cca 400 ks od každého typu rok 2007/2008 dále pak 1000 ks/rok materiál: gumová směs, pracovní prostředí -40°C / +100°C - proudit bude běžná nemrznoucí chladicí směs. - nutné cca 3 ks vzorku na testy Děkuji za rychlou odpověd. S ...
Poptáváme bílé plastové plaňky
Poptáváme plastové bílé plaňky o rozměrech 7,5 cm šířka, 1,5 -2 cm tloušťka a 150 cm délka s plným průřezem. Okres Příbram.
Poptáváme drenážní potrubí z polypropylenu
Poptáváme polypropylenové potrubí PP 928/790 délky 160 m. Jedná se o potrubí drenážní, perforace po celém obvodu, celkem 16 vrtů svislých o délce 10 m. SN kruhová tuhost je 16.