Poptávám ND k elektrospotřebiči
Sháním náhradní odměrku vody k vařiči vajíček Siemens EK6 -A.
PÁKISTÁN; Damascénské nože
Jsme výrobci a vývozci damascénských nožů a chceme navázat obchodní vztahy s dovozci nožů v ČR.
SRBSKO; Alu nádoby, trubky
Jsme výrobce hliníkových nádob na potraviny a pružných potrubních trubek. Hledáme distributory, velkoobchodníky, maloobchodníky nebo zástupce. Web: www.aluflex.rs
Poptávám přenosnou plachtovou garáž
Koupím přenosnou plachtovou garáž, okres Liberec, Jablonec,
PÁKISTÁN; Rukodělné předměty
Hledáme evropské odběratele rukodělných řemeslných předmětů z Pákistánu. Více na www.royalekhadi.co.cc
NĚMECKO; Nádrže na ryby
Hledám v České republice výrobce přepravních nádrží na ryby. - 1x 1100Ltr. přepravní nádrž na ryby s velkou výpustí, výtokovou hubicí, skluzným žlabem pro 250 mm kanalizačního potrubí, kompletně s přívodem kyslíku z kyslíkové lahve, včetně daně z přidané hodnoty a přepravy, nebo osobní odběr; -1x 800Ltr. přepravní nádrž na ryby Thermoport pro ...
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
PÁKISTÁN; Stany, plachty
Jsme výrobci a vývozci všech typů stanů z celtoviny, plachet, čisticích mopů, povlečení, osušek, rýže a sportovního zboží z Pákistánu. Jsme držiteli certifikátu ISO 9002. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry z celé Evropy.
VIETNAM; Rukodělné předměty
Jsme vietnamští zpracovatelé a vývozci rukodělných uměleckých předmětů, lakovaného zboží pro bytovou dekoraci; (bambusový nábytek, ratanové výrobky, bambusové tašky, dřevěné zboží atd.). Více na www.huongdanghandicraft.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
INDIE; Jutové tašky
Naše jutové tašky jsou vyrobeny z velmi kvalitní tkaniny z Bengálska, Indie. Velmi dobré velkoobchodní ceny. Minimální množství 1000 tašek. Hledáme odběratele.
EGYPT; Utěrky, hadry na čištění
Dodáváme vybavení pro hotely jako bavlněné hadry a utěrky na čištění a údržbu. Hledáme odběratele.
VIETNAM; Plastové výrobky
Naše firma Dai Dong Tien Corporation zpracovává plastové výrobky jako jsou plastové nádoby na balení potravin, NICE plastové výrobky, G.I.P plastové výrobky, plastové výrobky pro domácnost atd. Dodáváme i na zahraniční trhy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám ND k tlakovému hrnci Tescoma
Poptávám víko tlakového hrnce Tescoma EXCLUSIVE SYSTEM. Model roku 2000.
VB; Plastové sněžné saně
Poptáváme dodavatele plastových sněžných saní.
Poptávám VO s dekorativními svíčkami
Hledám velkosklad možnosti nákupu dekorativních vánočních svíček s led technologií viz foto.
Poptáváme zastřešení bazénu
Prosím o informaci ohledně zastřešení bazénu. Rádi bychom zastřešili bazén o rozměru 370x730cm. Počítáme se zastřešením o rozměrech cca 500 x 800cm a s bočním vstupem a výškou mezi 200 až 220cm. Nejraději bychom typ Ravena. Budeme rádi pokud nám můžete udělat předběžnou cenovou kalkulaci na cenově základní typ. Od této ceny je pak možné na ...
Poptávám kovový trakař
Sháním kovový trakař, k přepravě palivového dřeva a stavebního materiálu
Poptávám plastové podvozky s kolečky
Hledám výrobce - dodavatele plastových podvozků s kvalitními kolečky pro naši výrobu sportovních tašek ( hokejová kabela atd... )
Poptávám dodavatele plastových odměrek
Poptávám dodavatele 10 000 ks plastových odměrek (z plastu, PET nebo jiného těžko rozbitného plastu, odměrka bude totiž příbalem v balíku) o objemu 100 ml pro bazénovou chemii.
TURECKO; Kuchyňské zboží
Jsme výrobci kuchyňského artiklu pro domácnosti, hotely a restaurace (příbory, čajové lžíce, dezertní vidličky apod.). Vyrábíme zboží z nerezové velmi kvalitní oceli, kuchyňské přislušenství všeho druhu. Více na www.gazelle.com.tr Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky.
Poptávám kořenky Henry Watson
Sháním kořenky od firmy Henry Watson z Anglie.
Poptávám polykarbonátové díly k zastřešení bazénu
Hledám firmu, která dodá díly-oblouky polykarbonát, kolejnice, kolečka, těsnění. A tech. postup na zastřešení bazénu.
NORSKO; Kuchyňské potřeby
Jsme norská importní \ velkoobchodní \ distribuční firma a máme zájem nakupovat následující zboží a společenství s firmami: - kuchyňské potřeby
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
INDIE; Jutové tašky
Vyrábíme vynikající jutové tašky, můžeme natisknout logo a zhotovit velikost tašek na přání zákazníka. Prosím zašlete objednávky a fotografie a vaše požadavky a my vám bezprostředně poskytneme dobré služby.