Dodávky kancelářského papíru pro Krajskou zdravotní, a.s. IV.
realizace opakujících se dodávek kancelářského papíru
Nákup papíru pro resort statutárního města Ostravy - 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky papíru (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Kancelářské potřeby - papír
Předmětem veřejné zakázky je průběžné dodávání kancelářského papíru a papíru pro polygrafické účely za účelem centrálního zabezpečení polygrafické a adiministrativní činnosti organizačních celků MO, a to ode dne účinnosti rámcové dohody po období 24 měsíců nebo do vyčerpání finančního limitu. Plnění veřejné zakázky bude probíhat průběžně na ...
Xerografický papír II
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávka xerografického papíru (dále také „zboží“) pro Fakultní nemocnici Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno pro dobu 2 let.
Stravovacie služby formou stravných poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovacích služieb dodaním stravných poukážok pre zamestnancov verejného obstarávateľa na obdobie 48 mesiacov (odo dňa účinnosti uzatvorenej zmluvy). Súčasťou predmetu zákazky sa okrem zabezpečenia stravovacích služieb formou stravných poukážok okrem iného rozumie i dodanie stravných poukážok do sídla verejného ...
Dodávky kancelářského papíru a obálek II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářských potřeb vyrobených z papíru, např. obálky, poštovní tašky, doručenky a standardní kancelářský papír pro tisková zařízení v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky ofsetového papíru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky ofsetového papíru, koutovaného i nekoutovaného, vhodného pro následný potisk na ofsetových (popř. digitálních) tiskových linkách, a to včetně dopravy, balení a manipulace v místě plnění. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců.
Zabezpečenie stravovania formou stravných poukážok
Predmetom zákazky je nákup papierových stravných poukážok za účelom splnenia povinnosti verejného obstarávateľa ako zamestnávateľa v súvislosti s ustanovením § 152 ods. 2 zákona č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov (ďalej len ZP), v zmysle ktorého je zamestnávateľ povinný zabezpečiť zamestnancom stravovanie najmä ...
UTB – Rámcová dohoda na papírenské zboží II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na dodávky různých druhů kancelářských potřeb (papíry, obálky, zakládací materiál) na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.
Kancelárske potreby a kancelársky papier
Predmetom verejného obstarávania je dodávka kancelárskych potrieb a kancelárskeho papiera, vrátane súvisiacich služieb: dodávka, doprava, vykládka, na základe písomných objednávok, vystavených počas platnosti a účinnosti zmluvy a podľa potrieb verejného obstarávateľa. Uchádzač zabezpečí dodávku a dopravu kancelárskeho papiera a kancelárskych ...
Papírové a igelitové fygienické potřeby
Dodávky toaletních potřeb - papíry, kapesníky, ruční utěrky a ubrousky. Doplňkový kód: 19640000-4 - odpadní pytle a sáčky z polymerů a etylenu.
Xerografický papír
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávka xerografického papíru (dále také „zboží“) pro Fakultní nemocnici Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno pro dobu 4 let.
Papír, Gruzie
Jsme z Georgie.Chceme koupit papír 16 30.00mm * 6000m.and chceme další druhy papíru 90-100g. 75.00mm * 1000m
Stravovací poukázky a poukázky na regeneraci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stravovacích listinných poukázek v nominální hodnotě 100,- Kč/ks a poukázek na regeneraci v nominální hodnotě 100,- Kč/ks od 1.1.2019 po dobu 4 let v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
FN Motol - Papír xerografický
Zajištění dodávek xerografického papíru pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole.
UTB – Rámcová dohoda na papírenské zboží
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na dodávky různých druhů kancelářských potřeb (papíry, obálky, zakládací materiál) na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.
Poptávám kartičky na tisk svatebních oznámení
Poptávám kartičky na tisk svatebních oznámení. Dotisk si provedeme sami. Děkuji, Král
Kancelářský papír pro Krajskou zdravotní, a.s. 2018 - III
Dodávky kancelářského papíru do kopírovacích strojů, laserových a inkoustových tiskáren pro oboustranný černobílý a plnobarevný tisk následujících formátů: Xerografický papír A3 Xerografický papír A4 Xerografický papír A5
Nepředtištěný archový papír
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nepředtištěného archového papíru pro průmyslové strojní zpracování, vhodného pro následný potisk na laserových i inkoustových tiskových linkách a zpracování na obálkovacích linkách, a to včetně dopravy, balení a manipulace v místě plnění. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním ...
Tiskopisy a samolepící průpisové štítky s čárovým kódem
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky samolepících průpisových adresních štítků s čárovým kódem a tiskopisů se samolepící částí. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 36 měsíců.
Hygienické prostriedky
Predmetom zákazky je dodávka hygienických a čistiacich prostriedkov slúžiacich na zabezpečenie chodu jednotlivých fakúlt a súčastí Univerzity Komenského.
Dodávky kancelářského papíru a obálek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky kancelářských potřeb vyrobených z papíru, a to v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zabezpečenie služieb stravovania prostredníctvom stravných poukážok
Zabezpečenie služieb stravovania prostredníctvom stravných poukážok stravovanie, stravné poukážky
Obstaranie stravných poukážok
Predmetom zákazky je obstaranie akceptovaných stravných poukážok v listinnej podobe pre zabezpečenie stravovania zamestnancov verejného obstarávateľa v zmysle § 152 ods. 2 a ods. 5 zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov v požadovanej nominálnej hodnote s využitím v zariadeniach nachádzajúcich sa v blízkom okolí miest ...
Rôzne tlačivá
Predmetom zákazky je dodávka rôznych tlačív pre potreby pôšt a úsekov na plnenie pracovných úloh vrátane ich distribúcie na určené miesta.