Poptáváme třívrstvé papírové krabičky
papírové třívrstvé krabičky rozměr 100x100x50mm dodat v rozloženém stavu počet kusů 20 000
INDIE; Karton
Poptáváme dvouvrstvý karton s šedou a bílou zadní stranou. Pošlete nám prosím nejnižší cenovou nabídku na minimálne 5 kontejnerů ihned, sdělte gsm a rozměry.
ITÁLIE; Kraft papír
Jsme výrobce papírových pytlů a hledáme dodavatele hnědého kraft papíru 190/200 GR na potraviny v cívkách. Roli si potiskneme sami.
PÁKISTÁN; Papír
Jsme přední objednatelská firma v Pákistánu, specializujeme se na několik kategorií výrobků včetně papíru. Hledáme dobré firmy z celého světa, které chtějí vstoupit na trh Pákistánu. Naší silnou stránkou je naše více než padesátiletá historie spolu se znalostí a pronikáním na trh. Jsme také schopni pomáhat v expanzi vaší přítomnosti v ...
INDIE; Hydroxyetylcelulózu, mannitol
Poptáváme hydroxyetylcelulózu a mannitol.
Poptávám dodavatele výseků krabiček
Poptávám dodavatele výseků malých krabiček s víkem z hladké přírodní lepenky. Rozměry dna cca 8 x 6 cm, výška 3 cm (možno zvolit jiný přibližný rozměr). Mám zájem o výseky s naznačenými ohyby,kompletaci zajistím svépomocí. Předběžný počet 100 ks výseků. Možnost budoucí spolupráce.
SKOTSKO; Papír, obálky, PE obaly
Hledáme dodavatele papíru a dodavatele obálek. Jsme poštovní podnik ve Skotsku, právě jsme postavili nový závod a rádi bychom zahájili nové podnikání - maloobchodní prodej obálek a papíru. Také hledáme dodavatele polyetylenových obalů.
Dodávky xerografického papíru pro období od 1.6.2011 - 31.5.2013
Dodávky xerografického papíru, v množství a druhu specifikované v objednávkách, které vycházejí z potřeb univerzity
LOTYŠSKO; Papír
Hledám ke spolupráci výrobce, distributory papíru A4 80 g/m2. Chci prodávat papír do kopírek A4 80 g/m2. Potřebuji znát prodejní cenu.
INDIE; Fotografický papír
Sídlíme v Indii, hledáme výrobce / dodavatele halogenido-stříbrného barevného fotografického papíru, ve velkých rolích o šířce 60" nebo hotových rolích o šířce od 5" do 40", s potiskem naší značky na zadní straně / vodotisk nebo bez vodotisku, preferujeme základ Fuji a Mitsubishi. Požadujeme pravidelné dodávky.
INDIE; Papír
Hledám dodavatele papíru, kteří obchodují se skladovými položkami nebo prvotřídními položkami speciálního papíru.
Poptávám lepenku
Požaduji lepenku s podobnou strukturou jako šindel ale v běžných metrech.Prosím o cenu a dodávku.Děkuji.
EGYPT; Papír, karton
Jsme jedna ze specializovaných firem v Alexandrii v Egyptě, která obchoduje, řeže a připravuje různé druhy papírů a kartonů jako natíraný dvojitý karton s šedou zadní stranou a bílou zadní stranou, papíry pro ofsetový tisk, lesklý a matný vrstvený papír, kraft a linkovaný, A4 kvalitní papíry do kopírek, samolepky atd. v paletách a rolích. ...
INDIE; Celulóza, HPMMC a HEMC
Poptáváme celulózu, metylcelulózu, HPMMC a HEMC pro indický trh. Preferujeme evropské výrobce.
Poptáváme dodavatele kancelářského papíru
Poptávám kancelářský papír A4 80g, 200balíčků po 500listech, s dopravou
BANGLADÉŠ; Známkový papír
Hledám výrobce nesoudního známkového papíru, který má zájem o podnikání v Bangladéši. Nesoudní známkový papír obsahuje různé zajištěné značky.
INDIE; Chromopapír
Hledáme v Evropě výrobce chromopapíru, který by nám mohl dodávat papír od 60 gsm do 75 gsm, vzhledem k tomu, že náš konkrétní požadavek je 65 gsm. Hledáme výrobce, který má zájem o dlouhodobý kvalitní obchod.
INDIE; Pergamenový papír
Poptáváme pergamenový papír (super kalandrový papír) bez silikonové vrstvy. 40 až 45 gsm, barva matná bílá, velikost 1020 mm, hmotnost role 600-650 kg, měsíční požadavek 300-400 mt. Použití pro tisk a balení potravin.
Poptávám dodavatele fotopapíru
Poptávám fotopapír všech velikostí a váhy.
TURECKO; Oleje, chemikálie, filtry, obaly
Hema Endüstri A.Ş., jedna z předních firem strojírenské výroby v Turecku, dodává systémy a komponenty pro automobilová, zemědělská a stavební zařízení OEM, s dalšími divizemi sloužícími dobývání, leteckému a obrannému průmyslu. Poptáváme v ČR všechny druhy olejů, chemické materiály, filtry, všechny druhy obalových materiálů atd.
Poptávám zakázkovou výrobu kartonových stojanů
Popis poptávky: Sháním zakázkovou výrobu kartonových stojanů na produkty do prodejen, který udrží 3,5kg produkt (přesné rozměry dodám a specifikace dodám). cca 500 kusů.
Dodávky drogistického zboží , čisticích prostředků a obalového materiálu
Dodávky drogistického zboží a obalových materiálů, a to na dobu 48 měsíců do vybraných odběrných míst na území České republiky
INDIE; Papír
Poptáváme nenatíraný papír pro ofsetový tisk, nejraději listy. GSM papíru je 68 a 78.
Poptávám dodavatele lepenkových ochranných hran
Hledám dodavatele lepenkových ochranných hran. Různé rozměry a množství dle aktuální potřeby. např.: 60x60x3 - délka 2.000mm - 1.000ks 50x50x5 - délka 1.500mm - 1.000ks
Poptávám výrobce kartonu s víkem
Dobrý den. Prosím o cenovou nabídku na karton s překlápěcím víkem s potiskem a bez 580x380x113mm. Prosím o min. množství, které lze objednat a ceny. Děkuji za odpověď obratem. S přáním hezkého dne