Komunitné dvojkomorové kompostéry
Stručný opis predmetu zákazky: Technická špecifikácia zhotovenia dvojkomorového komunitného kompostéra Základom požadovaného dvojkomorového komunitného kompostéra sú 2 identicky vyrobené zberové kompostovacie komory rovnakej kvality. Rozmery jednej zberovej kompostovacej komory: 1200 mm (d) x 1110 mm 1200 mm (š) x 1040 mm - 1250 mm (v). 1250 ...
Dodávky jednorázového plastového nádobí 2022
Předmětem zakázky jsou pravidelné dodávky jednorázového plastového nádobí v požadované struktuře dle přílohy č. 3 zadávací dokumentace po dobu jednoho roku od podpisu kupní smlouvy na základě výsledků ukončeného zadávacího řízení.
Poptávám plechovou skříň
Poptávám plechovou skříň v rozměrech 140x115cm hloubka 14 cm otevírací ideálně zamykací. Kolik by zabrala času výroba, děkuji za odpověď.
Obalový materiál a jednorázové papírové výrobky 2021-2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky obalového materiálu a jednorázových papírových výrobků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy obalového materiálu na jídlo a potraviny
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona pro průběžné a opakované nákupy jednorázového materiálu k použití při přípravě a konzumaci jídla a potravin.
Rozšíření retroreflexních prvků do obcí 2021
Předmětem zakázky je vybavení 800 obcí ČR zásobníky a retroreflexními samolepkami.
Dynamický nákupní systém na dodávky odpadních pytlů, potravinových sáčků a fólií 2022 - 2024
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS jsou dodávky odpadních pytlů, potravinových sáčků a fólií. Účelem veřejných zakázek, zadávaných v DNS je průběžné uspokojení potřeb jednotlivých pověřujících zadavatelů dodávkami odpadních pytlů, potravinových sáčků a fólií.
Prevence a separace odpadů v Mikroregionu Luhačovské Zálesí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nádob a kontejnerů na oddělený sběr odpadů, dodávka znovupoužitelného nádobí s příslušenstvím dle položkového rozpočtu, jenž tvoří přílohu č. 1 návrhu kupní smlouvy, a stavební práce dle projektové dokumentace, jež tvoří přílohu č. 6 a 7 zadávací dokumentace a dle výkazu výměr, jenž tvoří přílohu č. 1 návrhu ...
Kontejnery na ostrý odpad
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky nových, nepoužitých kontejnerů na ostrý odpad po dobu 24 měsíců dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Pytle na infekční odpad
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy na dobu neurčitou týkající se pořízení opakujících se dodávek pytlů na infekční odpad pro Fakultní nemocnice Brno podle potřeb zadavatele.
Poptáváme použité EURO palety
Potřebujeme co nejdříve 250 ks použitých EURO palet. Prosím o sdělení ceny. Děkuji. Irena Patočková Ornex
Zavedenie komunitného kompostovania pri bytových domoch v meste Nová Dubnica – kompostovacie boxy
Jedná sa o zhotovenie setov kompostovacích boxov, pozostávajúcich z troch kusov uzamykateľných boxov - každý s objemom 1,4 m3, s otváracím vekom s madlom, s výklopným otvorom na prednej strane na vyprázdňovanie - vyberanie zrelého kompostu, s úpravou na odvetrávanie a proti vstupu hlodavcov, uzamykateľné. Celkový počet kompostovacích boxov: 80 ...
Dodávky igelitových pytlů na odpad a sáčků
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích částí jsou průběžné opakované dodávky igelitových pytlů na odpad a sáčků, potřebných k zajištění potřeb pracovišť zadavatele, včetně dopravy na místo určení po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finanční částky příslušné části veřejné zakázky. Dodávky budou realizovány do 2 (dvou) pracovních dnů po obdržení ...
Poptávám použité jednocestné palety
Koupím jednocestné starší palety, rozměr 1200 x 800mm, asi 100ks. Nabídněte.
Poptávám palety
Poptávka palet 80x45 cm po dvoustech kusech v pravidelném odběru
Poptávám překližkovou bednu
Poptávám překližkovou bednu vnitřních rozměrů: 383x248x588mm EC. Množství 50 - 100 ks.
SŠT Most, dodávka svařovacích boxů
Předmětem plnění této VZ je dodávka a montáži 11 kusů svařovacích boxů, které budou zhotoveny z hlukově izolačních panelů a ochranných svářečských lamel. Součástí dodávky je kompletní montáž na adrese zadavatele VZ.
Dřevěné přepravní bedny, Německo
Žádám o nabídku na dodání 9 ks dřevěných (překližkových) přepravních beden s vnějšími rozměry DxŠxV 578 x 218 x 226 cm (vnitřní rozměry: DxŠxV 570 x 210 x 195cm) dle přiložených předpisů firmy Siemens, jako bedna s křížovou opěrnou patkou pro kontejnerovou dopravu. Uveďte prosím dodací lhůtu a náklady na dopravu.
Přepravní klece
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení a dodávky 2 typů přepravních klecí, konkrétně Klec přepravní vnitroobjektová pevná - bílá a Klec přepravní meziobjektová skládací - žlutá a dále dodávky náhradních dílů pro přepravní klece. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců.
Poptávám bedny na seno
Poptávám bednu, kterou bychom chtěli využít na seno pro hiporehabilitační koně. Jednalo by se o 10 beden, ty by byly volně rozmístěny po pastvině. Rozměrově cca 120x120cm, ale není nutné takto přesně. Prosím o sdělení, zda je to možné a zároveň o přiblížnou cenovou nabídku. Bedny budou čerpány ze získaného grantu. Děkuji Kateřina Čapková
Inovace difrakčního opticky variabilního obrazového zařízení pro elektronické občanské průkazy (e-OP)
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky polykarbonátové fólie s bezpečnostním difrakčním variabiním obrazovým zařízením pro elektronické občanské průkazy (e-OP). Předmět je blíže uveden v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Poptávám vyfóliování bazénu
Poptávám vyfóliování bazénu z postyr.tvárnic 6x3x1,5 m , 4 schody v rohu jak máte na obrázku. Preteferuji Alkorplan 2000, pískové barva. Valašské klobouky 825.
Pytle na infekční odpad s potiskem pro Krajskou zdravotní, a.s., 2021
Zajištění průběžných dodávek pytlů na infekční odpad s potiskem v souladu s předpisy ADR a vyhláškou č. 383/2001 Sb. ve znění pozdějších předpisů, uvedených v příloze této zadávací dokumentace po dobu účinnosti rámcové dohody, tj. po dobu 36 měsíců, včetně jejich závozu v rámci všech odštěpných závodů zadavatele.
Kartonové obaly pro archivaci dokladů poštovního platebního styku
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kartonových obalů pro archivaci a ukládání dokladů poštovního platebního styku. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců.
Dodávky jednorázového nádobí a obalových materiálů II
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek jednorázového nádobí a obalových materiálů pro Fakultní nemocnici Bulovka dle potřeb zadavatele po dobu 24 měsíců.