NORSKO; Dárkové a upomínkové předměty
Jsme norská importní \ velkoobchodní \ distribuční firma a máme zájem nakupovat následující zboží a společenství s firmami: - dárkové a upomínkové předměty
NĚMECKO; Řemeslné výrobky
Mám internetový obchod a prodejnu, kde prodávám různé výrobky (řemesla atd.) Hledám nové partnery a přirozeně výrobky.
EGYPT; Řemeslné výrobky
Jsme vývozci egyptských řemeslných výrobků: 1 - Ručně zhotovené, ručně barvené papyrusy s faraónskými kresbami. 2 - Ručně zhotovené ploché tkané koberce na dekorace stěn. 3 - Stříbrné šperky s faraónskými designy. 4 - Ručně dělané skleněné lahvičky na parfémy. 5 - Ručně dělané šachy z velbloudí kosti. 6 - Reliéfy na vápenci s faraónskými ...
GHANA; Africké slaměné koše
Chtěli bychom navázat obchodní vztahy s odběrateli kvalitních afrických slaměných košů pletených podle požadavků zákazníků. Naše webové stránky: www.craftpro.org.
ČÍNA; Kovové ozdoby
Jsme specializovaný závod na kovové ozdoby, přívěsky na klíče, přívěsky na krk, náhrdelníky, dárky, propagační předměty. Více informací najdete na našich webových stránkách www.dgheya.com.cn. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GHANA; Firemní dárkové předměty
Jsme poradenská a marketingová firma, poptáváme firemní dárkové předměty.
RAKOUSKO; Olej a ozdobné lahve na olej
Poptávám dodavatele olejů, popř. ozdobných lahví na oleje.
BANGLADÉŠ; Rukodělné výrobky
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli bytových ručně dělaných koberců a rukodělných výrobků. Od 29. 10. do 12. 11. budu za účelem obchodu ve Zlíně. Jestliže má některá firma zájem o obchodní spolupráci, kontaktujte mě prosím.
NĚMECKO; Levné spotřební zboží
Poptávám dodavatele jízdních kol, figury draků (gotické), elektromateriál, také počítače, modelářské věci (vrtulníky, tanky, lodě atd.). Vlastně vše, co je levné, mimo potravin.
GHANA; Dřevěné řemeslné výrobky
Hledám obchodní spolupráci se zahraničními partnery, dodávám dřevěné řemeslné výrobky a jiné typické ghanské produkty. Rovněž exportuji surový olej.
BANGLADÉŠ; Řemeslné výrobky
Rádi bychom exportovali všechny druhy řemeslných výrobků, oděvy, svetry a hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Rohy, kostěné knoflíky
Vyrábíme a exportujeme dekorativní ručně dělané rohy a kostěné knoflíky.
INDIE; Bytové vybavení
Poskytujeme služby zajišťující konečné řešení stavebním firmám, velkoobchodníkům, architektům, bytovým dekoratérům, hotelům a maloobchodníkům. Získáváme zboží z Indie, Bangladéše, Číny, Srí Lanky atd. Jedná se o starožitný nábytek, vázy, svícny, potahy na polštáře, sušené květiny, směsi sušených voňavých rostlin, svíčky, osvětlení, lampy, stolní ...
KYPR; Křišťál
Poptávám český křišťál a skleničky jako dárkové a dekorační zboží.
ČÍNA; Vánoční ozdoby a domácí dekorace
Vyrábíme řemeslné vánoční ozdoby, domácí dekorace. Vysoká kvalita, krásné zpracování, přijatelná cena, rychlé dodávky, vynikající služby. Přijímáme i zakázkové návrhy. Dále nabízíme servis OEM. Máme zájem o navázání obchodních vztahů.
MADAGASKAR; Automobily a ND
Obchoduji s automobily a náhradními díly z Evropy do Afriky. Hledám přímého dodavatele. Mám zájem např. o značku Škoda. Zároveň bych rád dodával do Evropy africké přírodní a řemeslné produkty.
Poptáváme dodavatele dárkových košů
Česká soukromá klinika poptává potenciálního dodavatele dárkového koše pro miminko. Předmětem poptávky je dodání 300 ks balení k 01/2011. Dárkový koš pro miminko - chlapce/dívku. Požadavky: - 1 ks balení plen - dětský šampón, sprchový gel, olejíček po koupeli - knížka pro miminko, kde se mohou zaznamenávat jeho první roky života - prázdný ...
INDIE; Rukodělné předměty
Jsme exportéři rukodělných předmětů z Indie. K našim výrobkům patří náramky, řetízky, lžičky, obaly na vínové lahve atd. Hledáme odběratele, importéry.
GHANA; Rukodělné výrobky
SADIAEL VENTURES exportuje rukodělné umělecké výtvory, bubínky a mnoho dalších. Více na www.sadiael.webs.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Řemeslné výrobky
Obchodujeme s řemeslnými výrobky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
RAKOUSKO; Silvestrovské figurky a stánek
Poptávám silvestrovské firgurky (prasátka, kominíčky, broučky) na silvestrovský stánek.
ČÍNA; Vánoční a dárkové předměty
Jsme jedna z předních továren na výrobu vánočních dekorací a dárkových předmětů v Číně. Zhotovujeme plstěné, slaměné, vlněné, dřevěné a akrylové vánoční dekorace a dárky. Naše výrobky vyvážíme do Evropy a jsou velmi populární u dětí i dospělých. Jedná se o velmi kvalitní výrobky za konkurenceschopné ceny. Více na www.hengry.cn. Hledáme obchodní ...
MADAGASKAR; Koření, řemeslné výrobky
Poptávám evropské importéry koření a řemeslných výrobků z Madagaskaru.
ČÍNA; Drobné kovové předměty
Jsme profesionální výrobci a exportéři kovových řemeslných výrobků z Číny. Výrobky zahrnují jmenovky, medaile, odznaky, klíčenky, náramky, mosazné špendlíky do klopy, pamětní mince, golfové příslušenství, reklamní předměty atd. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Rukodělné výrobky
Hledáme importéry rukodělných výrobků jako potahy na polštáře, umělecká bižuterie, tašky na víno.