Plechy, hřebíky, drát, Nigérie
Poptáváme automobilové nerezové plechy 4 x 8 stop, pokryvačské hřebíky, pletivový drát. Hledáme exportéry a výrobce. Také můžeme propagovat nové výrobky, které zde nejsou uvedeny.
Poptávám kari sítě
Poptávám 100 kusů (2 balíky), cca 300 bm kari sítě na oplocení - nepoškozeno. Nejraději kari síť 8mm 10x10 3x2m, případně kari síť 6mm 10x10 3x2m. Nabídněte - rozhoduje cena - konečný uživatel.
Poptávám výrobu drátěných stojanů na letáky
Dobrý den, prosím o nabídku na výrobu drátěných stojanů na letáky A4 viz obrázek , 5-10 ks, Děkuji
Poptávám kari sítě
Dobrý den, poptávám cenu za kari sítě, oko 15x15, drát 5 mm, délka nerozhoduje, výška 2 m. Celková potřebna délka je 600 m. Děkuji za zaslani cenove nabidky.
Wolframový drát, Pákistán
Poptáváme wolframový drát s přísadou thoria W 145350, žíhaný, průměr 0,15 mm, 5 m, dále molybdenový drát Mo 005165, čistota 99,95%, žíhaný, průměr 1,25 mm, 5 m. Pošlete mi prosím cenovou nabídku s uvedením všeobecných obchodních podmínek, dodací lhůty. Také mi prosím pošlete adresu a webovou adresu vaší společnosti. www.ahadinternational.com
Poptávám pletivo
Dobrý den, prosím o cenu pletiva výška 1 600 mm, oko 50x50 v zeleném plastu. Děkuji
Poptáváme kari sítě
Dobrý den, pro stavbu v Řeži u Husince poptáváme 30ks kari sítí oko100/100/8mm r.3000/2000mm,včetně dopravy/hydraulická ruka/.předpokladaný termín odběru okolo13.8.2013. Děkuji.
Poptáváme ocelový drát, pozinkovaný
Dobrý den, žádáme o zaslání cenové nabídky na : -ocelový drát holý pozinkovaný. Průměr 2mm, sdělte cenu, množství m na kg a minimální odběrné množství.
Poptáváme tahokov
Poptáváme: oko 12x8mm, posuv 3mm, síla min.1,5mm, rozměr kryté plochy 1050x14500 mm. Děkujeme za vaši nabídku nejbližší podobné síťoviny.
Mřížové euroboxy, Německo
Hledáme výrobce a velkoobchodníky mřížových euroboxů.
Admirevet - chovná technologie pro stáje č. 4 a 5
Předmět veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení nově postavených budov stájí č. 4 a 5 spočívající v chovných technologiích pro malá zvířata jako myši, potkani, králíci, kur domácí dle podrobné specifikace uvedené v zadávací dokumentaci k veřejné zakázce. Jedná se konkrétně o klece a stojany na klece. Součástí dodávky je doprava na místo ...
Poptávám materiál na gabionový plot
Materiál na plot z gabionu v délce cca 30m, výška 1m - 1,5m, popřípadě kámen do gabionu.
Nerezová kovová sieť na prekrytie vonkajšieho výbehu orangutanov
Realizácia stavebných prác spojených s demontážou pôvodnej siete a montážou nerezovej kovovej siete na prekrytie vonkajšieho výbehu Orangutanov Sumatranských ZOO Bratislava, nakoľko ide o naliehavé riešenie chovných podmienok ohrozeného druhu. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám cenovou nabídku na svařované sítě
Dobrý den Prosíme o nacenění poptávaných svařovaných sítí Rozměr armatury 1880x450 - (460) pr.drátu 5mm, vnirřní rozměr oka 45x45 mm. = 50 až 100 ks Rozměr armatury 430x700 - (750) pr.drátu 4 mm, rozměr oka 30x30 mm = 100 až 200 ks Požadované množství se ještě upřesní. S pozdravem a poděkováním Vlastimil Perůtka ...
Poptávám dodávku plotu vč. montáže
Poptávám kompletní poplastovaný plot zelené barvy, o výšce 150cm, délce 260m s 2 brankami. Cenovou nabídku prosím včetně montáže a dopravy, s i bez betonové podezdívky. Děkuji za zaslané nabídky.
Potřeby pro zvířata, Rakousko
Poptáváme výrobce zboží pro domácí zvířátka. Chlívky, klece, příslušenství.
Euro boxy, Německo
Hledáme výrobce a obchodníky Euro-mřížových boxů.
Drátěné pletivo, filtrační produkty, Čína
Specializujeme se výrobu drátěného pletiva a filtračních produktů. Vyrábíme filtrační vložky (filtrační kotouče, cedníky z drátěného pletiva, zkušební síta, nerezový drát), pletivo ze svařovaného drátu, perforované kovové pletivo (drátěné pletivo, svařované drátěné pletivo a válce, mříže, pozinkované drátěné pletivo), sítě proti hmyzu, černou ...
Poptávám výrobu lehkých drátěných stojanů
Poptávám výrobu lehkých drátěných stojanů na pult na prezentaci časopisů, se dvěmi přihrádkami, výška cca 50 cm, nosnost 1,5 kg, 50 ks. Prosím o předběžný termín dodání a cenu bez DPH. Děkuji za odpověď.
ŠVÝCARSKO; Příslušenství pro psy, koně
Jsme švýcarská malá obchodní společnost podnikající v oboru příslušenství pro psy a koně. Hledáme odpovídající výrobce zboží pro psy a koně, např. koňská ohlávka, uzda, postroj, koňská houně atd. Pro psy poptáváme přepravní boxy, mřížky pro štěňata apod.
INDIE; Drátěné a plechové výrobky
Jsme indický výrobce a exportér drátěných a plechových výrobků, pozinkovaného a nepozinkovaného drátu, lisovaných plechů, výrobků eloxovaných a práškově barvených. Exportujeme do Evropy, Latinské Ameriky. www.sunbeamexp.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám drátěné pletivo
Poptávám drátěné pletivo, Královéhradecký kraj.
Poptávám opravu plotu u obory
Zadání: Oprava 300 bm oborního plotu v Radějově: Pol. Operace - popis měřitelnost Sekce/hodinová sazba/ks D/M cena 1. Oprava 1 sekce oborního plotu v 2m, ø drátu 3,14, oka 10x10, 3x napínací drát ø 4, šířka sekce do 5m, - výměna oplocení v celé šíři sekce - provedení spoje starého+nového plotu - osazení 3 ks napínacích ...
Poptávám pletivo
Poptávám pletivo pozink s umělohmotným povrchem 1250 mm 4ks po 25m
11nové drátěné oplocení les.kult.ve VP Tisá, Divize Mimoň, Lesní správa Břehyně,4.Q.2011
11nové drátěné oplocení les.kult.ve VP Tisá, Divize Mimoň, Lesní správa Břehyně,4.Q.2011