ŠPANĚLSKO; Brože
Hledáme výrobce bižuterních broží.
NEPÁL; Plstěné zboží, řemeslné výrobky
Jsme výrobci a exportéři zboží z vlněné plsti - tašek, kabelek, nákupních tašek, malých kabelek, taštiček na cestovní pas, peněženek, klobouků a čepic, bot a pantoflí, panenek, bižuterie, čelenek, sponek do vlasů a doplňků, nuno šál, plstěných podložek, rohoží a dalších řemeslných výrobků, také umělecky zpracovaných s nejkvalitnějšími ...
ITÁLIE; Šperky
Jsme výrobci stříbrných a ocelových šperků, hledáme v ČR velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Šperky
Jsme registrovaná obchodní firma Winslow International Trading. Obchodujeme s ručně zhotovenými šperky z přírodních drahokamů a stříbra 925. Hledáme odběratele ve velkém, za nejnižší ceny, ale pravidelně.
EGYPT; Řemeslné výrobky
Jsme exportéři egyptských řemeslných výrobků: 1 - ručně zhotovené, ručně barvené papyry s faraonskými kresbami, 2 - ručně tkané koberce na ozdobu stěn, 3 - stříbrné šperky s faraonskými designy, 4 - ručně dělané skleněné lahvičky na parfémy, 5 - šachy ručně zhotovené z velbloudích kostí, 6 - faraonské reliéfy na vápenci, 7 - ručně ...
ČÍNA; Šperky, řemeslné výrobky z pryskyřice
Jsme velkoobchod s umělými šperky - hmyz v jantaru, hmyz v pryskyřici, módními šperky, šperky s přírodními květinami, s mořskými hvězdicemi, s mušlemi, s čtyřlístky, s jetelem, pro štěstí, dárky, akrylovými řemeslnými výrobky, ukázkami hmyzu pro výuku, řemeslnými výrobky z čiré pryskyřice, dárků pro různé účely atd. Máme zájem o navázání obchodní ...
INDIE; Šperky, kožené zboží, oděvy
Zabývám se importem a exportem. Obchoduji se šperky, koženým zbožím a oděvy. Hledám odběratele - malé a střední podniky v Evropě.
MALI; Surové diamanty
Hledám dodavatele surových diamantů.
Poptávám dodavatele portugalského stříbra
Hledám dodavatele portugalkého stříbra (zlaceno) s markazity, dodavatele starostříbra. Děkuji za nabídky
Hledám dodavatele průmyslového zboží
Hledám dodavatele průmyslového zboží od A-Z do komisního prodeje. Prodejna 600m2. www.bazarnopoz.cz
INDIE; Zirkon
Poptávám kubický zirkon Star cut (0,80 - 8 mm - bílý).
Poptávám ocelové přívěsky vhodné ke gravírování
Poptávám dodavatele přívěsku z chirurgické oceli vhodné ke gravírování. Případně další sortiment vhodný ke gravírování. Jedná se mi o dlouhodobou spolupráci. Prosím o levné zboží. Cena je pro nás prvořadá. Prosím jen o nabídku na email. Děkuji
Sháním hodinky zn. Casio
Hodinky Casio EF 545D-1A.
IZRAEL; Štras
Hledám výrobce napodobenin křišťálu (štrasu).
Poptáváme dodavatele čistého stříbra
Máme zájem o dodání většího množství čistého stříbra. Obchod je možné udělat v nejkrataší době. We are interested in a delivery of a largest quantity pure silver.. The business it is possible made for a short time.
Potpáváme dodavatele zlata
Máme zájem o dodání většího množství 24 karátového zlata. Obchod je možné udělat v nejkrataší době. We are interested in a delivery of a largest quantity 24 carats gold. The business it is possible made for a short time.
EGYPT; Křišťálové zboží
Poptáváme českého výrobce křišťálových váz, mís, skleniček, máme zájem importovat zboží do Egypta.
PÁKISTÁN; Křemenné krystaly
Poptáváme důvěryhodné odběratele, uživatele, výrobce a obchodníky následujících krystalů - krystal křemene, dekorace z křemene, matný křemen, zelený, kouřový křemen.
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
Poptávám bitužerní komponenty
Poptávám bižuterní komponenty (lité i ražené) a komponenty ze stříbra 925. Nejlépe pro kompletaci se Swarovski Elements. Obděry okamžitě, pravidelné, ve statisích ročně, poptávka platná stále.
Hledám spolupráci se zlatníkem
Hledám zlatníka - klenotníka z okolí Ostravy s vlastní dílnou. Chtěla bych navázat dlouhodobou spolupráci na výrobu zlatých a stříbrných šperků dle vlastních návrhů. Náhrdelníky, náušnice, prsteny. Další informaci při osobní schůzce.
Hledám VO s polotovary pro výrobu šperků
Hledám dodavetele - velkoobchod stříbrných a zlatých polotovarů včetně řetězoviny. Případně i kamenů. Jsem začínající podnikatel - návrhář šperků ze zlata a stříbra, proto hledám vhodné doplňky.
Poptáváme dodavatele 24 karátového zlata
We are interesting in the delivery of 24 carats gold in quantities 2 – 2,5 tons in every month.Will you please let us know delivery possibilites, conditions and the price. Trade can be closed immediately e-mail: mediane@email.cz Máme zájem o dodávku 24 karátového zlata v množství 2 – 2,5 tun měsíčně Sdělte nám prosím Vaše současné ...
Poptávám dodavatele zlata
Poptáváme 24 karátové zlato v množství 2,5 tun měsíčně. Urgentně. Obchod lze uzavřít ihned.
EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...