Stříbrný prut, Srbsko
Poptávám stříbrný prut jako soukromá osoba.
Poptávám náramky s krystaly Swarovski
Poptávám 50 ks náramků s krystaly Swarovski.
Kabelky, šperky, kosmetika, Slovinsko
Jsme firma ze Slovinska a hledáme dobrého velkoobchodníka pro kabelky, minerální make-up a šperky (komponenty Swarovski, stříbro, ocel).
Poptávám stříbrné bižuterní komponenty
Zapínání na náušnice v Ag 925/1000
Šperky, kosmetika, oděvy, Finsko
Hledám velkoobchodníka, který může poskytnout dropshipping do Finska pro všechny následující, nebo některé z těchto kategorií: - značkové šperky / hodinky pro muže / ženy; - značková kosmetika pro muže / ženy; - značkové oblečení pro muže / ženy. Živé aktualizace zboží na skladě, automatické CSV katalogy by byly skvělé. Informujte mě ...
Dárkové a dekorační předměty, Egypt
S potěšením vás informujeme, že naše webové stránky http://www.nariad.com byly upraveny a aktualizovány novými modely a nejnovějšími produkty roku 2014. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek, kde najdete různé produkty, které exportujeme, jako jsou pravá kůže, bavlněné tkaniny a oděvy, kostýmy a doplňky na břišní tance, kosmetika, ...
Komponenty Swarovski, Slovensko
Poptávám komponenty Swarovski, chci se zabývat výrobou bižuterie. Prosim o informaci, zda mate kompletní sortiment skladem, zda musim přijít osobně nebo zda lze udělat objednávku na základě vaší nabídky.
Poptávám bižuterii
Dobrý den, poptávám náušnice s motivem sovy s černými kameny. Ideálně bižuterie. Přesně takové, jako na obrázku. Jedinou informaci, kterou o nich mám je že byly pravděpodobně zakoupeny v tržnici SAPA v Praze a při jejich hledání v Sapě jsem našel velice podobné, ne však přesně stejné. Tyto podobné byly prodavany pod značkou Fashion Jewellry. Jsou ...
Poptávám smaltovaný polotovar Madony
Dobrý den, potřebuji pouze barevný polotovar smaltované madonky rozměr 22mm x14 mm, z osobních důvodů chci vložit do původního zlatého přívěšku, který mám, docela to spěchá, děkuji Petra Kvízová.
Poptávám výkup zlata
Dobrý den, mám 9g zubního zlata a ptám se, zda je možný výkup. Byla jsem v Uherském Hradišti, kde nabízeli necelých 400 Kč za gram. Prosím o informaci ,zda i tak málo vykupujete, nebo zda máte zastoupení v Uherském Hradišti nebo ve Zlíně. Děkuji Burešová
Poptávám výrobu stříbrných přívěsků
Poptávám zhotovení 3 kusů přívěsků z masivního stříbra.
Poptávám dozlacení jídelních příborů
Poptávám dozlacení sady jídelních příborů (pozlacený nerez), používáním některé poněkud, některé hodně, otřelé. Dík za případný kontakt.
Poptávám řemínek z oceli  k hodinkám
Poptávám řemínek/tah k dámským hodinkám z ušlechtilé oceli nebo kombinace ocel+ keramika o šířce 30mm a délce 17cm. Prosím, nabídněte.
Poptávám dodavatele a výrobce  šperků pro prodejnu
Mám menší obchod s ocel.šperky,poptávám vhodného dodavalele výrobce.Též hledám dodavatele snubních a zásnubních prstenů zlatých,stříbrných,platinových a ocelových.Děkuji.
Energetické náramky, Čína
Naše společnost Huayin Jewelry sídlí v Shenzhen v Číně. Máme mnoho druhů výrobků z oblasti módy a energetické náramky a přívěsky. Naše produkty jsou nejnovější, populární a v předstihu na domácím i zahraničních trzích. O našich výrobcích se dozvíte na: http://www.aliexpress.com/store/705060. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s ...
Koberečky, šperky, Pákistán
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry libovolného zboží z Pákistánu, jako jsou ručně vyráběné koberečky, stříbrné šperky, polodrahokamy, drahokamy.
Šatony, Slovensko
Hledáme odběrate šatonů, volných MC šatonů, různé stupně rozpracovanosti, různé barvy šatonů, kuličky, dvojšpičky, polotovary.
Šperky, Pákistán
Jsme výrobci ručně zhotovovaných, stříbrných šperků s drahými kameny v Lahore v Pákistánu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci se zákazníky. Naše zboží je vždy na našich webových stránkách www.compactjewels.com.pk.
Koberečky, šperky, Pákistán
Jsem z Pákistánu, obchoduji s ručně zhotovenými vlněnými / hedvábnými koberečky, drahokamy / polodrahokamy, stříbrnými šperky nebo čímkoliv, co směřuje k obchodní příležitosti, může to být také čerstvé ovoce z Pákistánu. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám bižuterii do komisního prodeje
Poptávám bižuterii, brýle a doplňky do komisního prodeje do našeho Stříbrnictví. Kamenný obchod se šperky.
Poptávám VO s dámskými oděvy a doplňky
Poptávám velkosklad s dámskými oděvy nejlépe v Praze, Plzni z kterého bych mohla odebírat moderní oblečení, doplňky - viz šátky, sluneční brýle, dále kabelky, bižuterii. Chtěla bych rozjet obchod. Prosím nabídky odesílejte na mail.
Koberečky, drahokamy, Pákistán
Jsem z Pákistánu a rád bych navázal obchodní spolupráci s odběrateli pákistánských výrobků, jako jsou ručně vyráběné koberečky a drahokamy.
Poptávám zlatnické práce
Poptávám zhotovení náušnic z vlastního zlata. Jednoduché kruhy do průměru 3 cm.
Poptávám bižuterii
Poptávám stříbrný přívěsek sportovní píšťalky, ne hudební nástroj.